1. Pa ti sto vise po teretanama nisu jos okusili Rad!! Da ih pitamo posle??
  (Nataeos, 19. februar 2013 00:18)

  # Link komentara

 2. Milos@ jel mozes da nam kazes koliko izbacujes iz bencha i koliki ti je obim bicepsa? Zivo nas interesuje :)
   (aca Umc, 15. februar 2013 21:22)

  # Link komentara

 3. Kao sto neko rece, zavisi sta znaci to vezbati u teretani.... Neko moze da vezba i 3 sata, a da pravi duge pauze izmedju vezbi/serija, tako da ovaj tekst je daleko od toga da je potpun. Do sada je mnogo puta dokazano u raznim studijama da je vezbanje velikim intenzitetom najbolje za povecanje insulinske osetljivosti. A sto je je insulinska osetljivost veca, svi ostali parametri dolaze na mesto (holesterol, trigliceridi, itd). Naravno, uz mnogo bitniju stavku - ishrana.
  Moj trening u teretani (ili van kad je lepo vreme) je svega sat vremena i posle tih sat vremena ceo dan se osecam zagrejan. Program je jednostavan:
  1) 15 minuta preskakanje vijace (HIIT)
  2) HIT sa tegovima (2 serije cucnjeva, 2 serija deadlift, 2 serije bench, 2 serije ramena, 2 serije biceps, 2 serije triceps, 2 serije veslanje, 2 serije trbusnjaka)
  3) 15 minuta HIIT trcanja/elipticki trenazer

  sve ovo 2-3 puta nedeljno i rezultati su super, kako u izgledu, tako i analizama krvi
  (Milos, 14. februar 2013 16:35)

  # Link komentara

 4. Setnja do teretane, vezbanje i opet setnja u povratku, dobitna kombinacija...
  (Lala, 14. februar 2013 14:32)

  # Link komentara

 5. Zavisi kako vezbate u teretani postoje razliciti nacini powerlifting, olimpijska dizanja, strongman I jos mnogi I svi se razlikuju po utrosku energije zacudili biste se koliko energije je potrebno za olimpijska dizanja. Ja licno smatram da setnja ne moze da se meri sa specificnim treninzima u teretani.
   (Kareljin, 14. februar 2013 13:53)

  # Link komentara

 6. Glupost, telo oseca efekte nakon sat vremena intenzivnog vezbanja jos 3-4 sata i u tom periodu intenzivno trosi masti radi nadoknade secera i vrsi intenzivnu ugradnju proteina u misice. Sve to dugorocno utice na lipidni status, osetljivost na insulin, glukagon i druge hormone. Intenzivne vezbe takodje podspesuju efikasniju upotrebu kiseonika, sto znacajni utice na detoksikaciju organizma i oslobadjanje od slobodnih radikala. Ovim ne podastavam benefite laganih setnji i drugih vidova lake rekreacije, pogotovu za stariju populaciju, ali je intenzivno vezbanje ua osobe do cetvrte decenije svakako pozeljno.
   (x, 14. februar 2013 13:52)

  # Link komentara

 7. Posle svih dnevnih obaveza meni vise i prija duga setnja od opterecivanja tela u teretani.
   (castell, 14. februar 2013 13:33)

  # Link komentara