Problemi sa podočnjacima

Rođena sam 20.09.1973. godine u Nišu gde živim i radim. Unazad nekoliko godina moja muka su moji podočnjaci, koji zauzimaju sve više prostora i postaju sve tamnije boje. Čak i kad sam na odmoru i kad se stvarno odmaram pa i pocrnim na suncu oni ne nestaju. Zbog vrste posla koji obavljam svake godine obavim i lekarski pregled koji uključuje i analizu krvi i mokraće i rezultati su u redu.

Pokušavala sam da i određenim preparatima bar malo umanjim izraženost podočnjaka, ali ti preparati samo izazovu jak svrab i jako suzenje očiju. Šta mi valja činiti da se rešim ovih mojih podočnjaka? Spremna sam da krenem iz početka sa svim potrebnim analizama kako bismo utvrdili uzrok njihovog pojavljivanja.

Pošaljite komentar
  1. Pozdrav.Evo kako stvari stoje kod mene kao dijete nisam imao problema sa alergijama i sa podočnjacima, a sad podočnjake imam u bilo koje doba dana bez obzira kolko spavao sati po danu, a alergičan sam na mnoge stvari poput peludi, prašine .. Zanimalo bi me dali se ikako mogu riješiti tih podočnjaka. Hvala
    (einstein*, 6. april 2011 18:37)

    # Link komentara