1. A da preporuče pijenje čaja od djumbira i karanfilića, kao i omega 3... Takođe vitamine B6, metilfolat(metil-B9) i metilcobalamin(metil-B12)... za regulaciju homocisteina... smanjenje secera i slatke hrane... vitamina c(do 500mg) za kolagen... kao preventivu i za lakše slučajeve... Za teze oblike tromboze, tj vrednosti D-dimera i trombocita uvoditi farmakoloske(sinteticke) lekove.

  Zar je to toliko tesko?
  (O boze, 9. jun 2021 10:01)

  Ova je preporuka kada bukvalno pacijent udje u urgentnic centar, vidi duplo, ili je u nesvesti, ima ugrusak krvi u mozgu ili plucnu emboliju, a 2 dana pre toga je dobio Astra Zenekinu ili J&J vakcinu. Tada NE SME da prima Heparin, go-to lek za ugruske, jer ces ga tada samo ubiti.
  (Dule, 9. jun 2021 18:44)

  # Link komentara

 2. Za ovo su FDA, WHO i sami Astra-Zeneka i Johnson&Johnson izdali saopstenje jos u aprilu. Dobro je da su se setili :)
  (Dule, 9. jun 2021 13:28)

  # Link komentara

 3. A da preporuče pijenje čaja od djumbira i karanfilića, kao i omega 3... Takođe vitamine B6, metilfolat(metil-B9) i metilcobalamin(metil-B12)... za regulaciju homocisteina... smanjenje secera i slatke hrane... vitamina c(do 500mg) za kolagen... kao preventivu i za lakše slučajeve... Za teze oblike tromboze, tj vrednosti D-dimera i trombocita uvoditi farmakoloske(sinteticke) lekove.

  Zar je to toliko tesko?
  (O boze, 9. jun 2021 10:01)

  # Link komentara