1. Pitanje: "kakva je terapija za trudnice!?" Odgovor: "mi trudnice SAVETUJEMO da VODE RAČUNA da ne dobiju grip..." Eto kakva je terapija - nepostojeća. Ni preventive ni ranog tretmana, ama baš ništa - NULA. To je tzv. zdravstveni sistem Srbije. Totalna nebriga. I posle se umire "iz čistog mira". I niko nije odgovoran. Lekarska profesija je sramota.
  (Gospodar Zarin, 08. april 2021 21:04)


  Piše lepo u tekstu, nemoj da se praviš lud.
  (lal, 8. april 2021 22:36)

  # Link komentara

 2. Pitanje: "kakva je terapija za trudnice!?" Odgovor: "mi trudnice SAVETUJEMO da VODE RAČUNA da ne dobiju grip..." Eto kakva je terapija - nepostojeća. Ni preventive ni ranog tretmana, ama baš ništa - NULA. To je tzv. zdravstveni sistem Srbije. Totalna nebriga. I posle se umire "iz čistog mira". I niko nije odgovoran. Lekarska profesija je sramota.
  (Gospodar Zarin, 8. april 2021 21:04)

  # Link komentara

 3. Meni govorise sve vreme da su trudnice zasticene zbog hormona, i da lakse prolaze..hvala Bogu da sam se porodila i da je sve ok sa bebom, ali nije naivno, jos miris ne osecam od decembra. Cuvajte se zene, sto vise fizicke aktivnosti u trudnoci..mislim da me to spasilo..i ne opterecujte se kilogramima.
  (anica velickovic, 8. april 2021 12:44)

  # Link komentara