Nedelja, 21.06.2020.

13:48

Mladi sve manje imaju seks: Ko je krivac i kako to utiče na njih?

Izvor: B92

Mladi sve manje imaju seks: Ko je krivac i kako to utièe na njih? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

199 Komentari

Sortiraj po:

MGTOW

pre 3 godine

Prvo nismo ravnopravni. Vi ste ako menjate frajeri a mi radodajke. Gde je tu ravnopravnost?
(E pa sad, 22. jun 2020 19:13) # Link komentara

Наравно да нисмо равноправни. Свака жена може да буде радодајка. За то није потребна никаква вештина нити таленат.

А само 10-20% мушкараца могу да буду "фрајери" како ти кажеш и да често мењају девојке.

Мушкарац мора или да је јако леп и згодан, или јако шармантан и занимљив, или да има пуно пара, или да је пробисвет.

Мора или да има неку вештину или таленат или да се родио са неким изгледом или неким карактерним особинама, или да се родио у богатој породици, или да се родио довољно способан да заради пуно пара.

Ко није ништа од тога (а ту реално спада бар 70-80% мушкараца), нема никакве шансе да мења девојке као што било која радодајка може да мења мушкарце.

Е, у томе је разлика. Због тога нисмо равноправни. Врло мало мушкараца могу да буду ти "фрајери", а свака жена може да буде радодајка.

Само је проблем кад пређете 30, онда већ почнете да схватате да су се појавиле млађе и лепше од вас и да више не можете да имате баш све "фрајере" које пожелите, и који су вас мењали до тада.

А кад пређете 35, па почне паника за браком и породицом, онда схватите како се ми осећамо док не урадимо довољно склекова или док не намакнемо довољно пара.

Само што ви у том тренутку врло мало тога можете да промените, а ми можемо доста.

Зато сте и саме.

Afrodita

pre 3 godine

@Mrki

A da krenes sve iz pocetka, kao mladic, da pronadjes osobu u koju ces se zaljubiti i koja ce te razumeti? Znas kad covek izadje iz braka treba mu vremena da se prilagodi drugoj zeni, objasni joj da ti treba vremena, ne srljajte u krevet mazite se dodirujte, koristi ruke i poljubce, danima, nedeljama. Postoji i psiholoski faktor, ako te prostor podseca na bivsu zenu onda promeni namestaj, kupi novi krevet na primer. Sve najbolje.

Ausie na talasima

pre 3 godine

Prvo nismo ravnopravni. Vi ste ako menjate frajeri a mi radodajke. Gde je tu ravnopravnost? Sto se para tice sve ok ko ima vise dominantniji je (...).Sve se to lepo sabere i stavi na tas, svidjalo se to nama ili ne na kraju su terazije uvek manje vise uravnotezene. (E pa sad, 22. jun 2020 19:13)

Prvo oko para - nekako mi se cini da se to ne ukalpa o pricu o emancipaciji zena, ravnoprvnosti polova i smrdi na na klasicnu trgovinu gde se zena prodaje za status. Zapravo, potvrdjuje ono sto se odavno cita medju redovima na ovim stranama da nase zene emancipacija i sloboda ne zanimaju vec samo materijalna sigurnost i da racunaju da ce kada se jednom udaju za imucnog svoje interese istereivati kroz zvocanje i kuknjavu. Ako usput popiju neki samar ili pesnicu, sve to ide u rok sluzbe a ako muz bude bogat a liberalan i emancipovan, on je sonja koga treba iskoristiti i gaziti. Tuzno. Od prababa se razlikuju po frizuri i garderobi a zapravo su ostale sirotinja zeljna hleba (u metaforickom smislu).

Sto se tice radodajki - pravu emancipovanu zenu ne zanima sta misle zatucane muzijacine i zavidne primitivke, pa da opet dolazimo do onoga da se zene kod nas nisu oslobodile sopstvenih kompleksa i primitivizma iako su ih zakoni oslobodili i izjednacili sa muskarcima, pa cak i privilegovali.

Na kraju, ako je ovo gore vama uravnotezenost meni se, kao muskarcu koji sebe smatra liberalnim i uglavnom modernim, ta uravnotezenost gadi. U svakom slucaju srecno vam bilo sa tom ravnotezom.

Bubica

pre 3 godine

Pa kad vidite komentare "ja samo tako mogu da se ispraznim", "da prosetam kera" i definitivno pobeda "lepa devojka je kvalitetna", znaci vrisketina do kosmosa, nije ni cudo sto ste sami. Pametnome dosta. I inace rubrika treba da se preimenuje u Super luzer :D :D

Pavle

pre 3 godine

Biti jako imućan je uglavnom dovoljan uslov za većinu devojaka u Srbiji da bi bile sa nekim, npr. muškarac koji nije ekstremno bogat/poznat, ali poseduje neke druge kvalitete kojima se izdvaja iz mase (jako pametan, lep ili harizmatičan) takodje može da bira, ali u nekim drugim krugovima devojaka koje možda nisu toliko atraktivne, ali su svakako normalnije od tzv. "lepotica". E sad, većina bi htela neku lepoticu, ali naravno da to košta...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ЈА - Теби звуче као катастрофа ал коментари су реалност овог времена.

Zasto

pre 3 godine

Razumem ih, ali ne razumem zasto i one situirane to traze, zar ne bi bilo lepse sa su sa nekim iz strasti ili ljubavi, umesto da su same i cekaju godinama nekoga ko je imucan kao i one?
(Marko, 22. jun 2020 12:14)
Zato sto su vec imale naseg klasicnog grebatora i ne zele jos jednog

trust me

pre 3 godine

@(Mrki, 22. jun 2020 12:39)

Mrki ako citas veruj mi, ostalo je samo jos da povratis samopuzdanje, da i stariji ga izgube, i obnovis ego. Znaci moras da se zavolis i nekako da se zaljubis u sebe, pocni obavezno da se rekreiras za pocetak kod kuce, pa onda van, gledaj sebe neguj sebe. Kad budes bio sa zenom skoncentrisi se kakvog lava ima ona sada, digni ego u nebesa. Vec si ti frajer bio si sa mladjom, seti se toga. Ne pominji im psihologe i psihijatre. Zaboravi probleme na poslu. I ne plasi se kad legnes sa zenom, kazi ma nek ispalim jos deset coraka, jedanaesti ce biti pravi. Ne odusataj. Smanjuj pornhub. Ja ti garantujem vec ce prvi biti pravi, a ne jedanaesti.

Тзар

pre 3 godine

@Dr.Mr.
Капа доле за коментар! Све је више таквих младих људи и то је веома похвално, коначно нешто позитивно у нашем друштви.

Hugo

pre 3 godine

@(Jedna priča za laku noć, 21. jun 2020 23:51)

Moras znati da vaznu ulogu igra i kojim tonom i sa kojom dozom samouverenosti i optimizma govoris. Kazes rekao si joj da si "diplomirani inzenjer i nezaposlen" i da te je smatrala "luzerom".
Postoje dva nacina to izgovoriti, prvi pognutim ramenima "ma..diplomirao sam al nigde posla za mene nema, drzava je kriva, moras naci vezu izgleda, ma ne vredi nista, sve se raspada, ne znam sta da radim..." kao da od nje trazis neku pomoc ili utehu, druga verzija sa osmehom "diplomirao sam pa polako, konkurisao evo na par mesta pa cu odluciti, nisam hteo bas ni bilo gde da konkurisem da se ne lazemo, a da znas prija mi nesto ovaj period bez obaveza, ha, ha, nego kako je kod vas u bolnici, jesi li ti zadovoljna?". Ova druga verzija definitivno pobedjuje veruj mi, bila istinita ili ne.

Nenad

pre 3 godine

Imam 36 godina i sta mi vredi sex kada nikada nisam uspeo tako da se ispraznim? Samo desankom sakic to uspevam i ponekada kada me oralno zadovoljaju.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Ја сам хтио ал Маја није и онда се удала. Гордана је хтјела ал ја нисам и онда се и она удала. Е, ко ми је сад крив. Ал, тражимо даље.

Lord Ajvar

pre 3 godine

ne znam sto se ameri ili neki zapadnoevropljanci ne seksaju, ali kad vec svi daju licne primere, evo da dam i ja moj. Srecno sam ozenjen, u svojim tridesetim, imam seks redovno, do 5 puta sedmicno. Ranije je bilo mnogo vise, ali sam postao preumoran od posla, od stanja u zemlji, od problema, od pritisaka, od razmisljanja o emigraciji, od siromastva (sto je najgore, ne mog, ali sam uzasno 'tanak' kad vidim da necija deca nemaju i da su gladna, a da ne mogu da im pomognem), od malogradjanstine i prostakluka koji me okruzuje, da je cesto seks poslednja stvar na koju mislim. Radim posao koji je dobro placen ali je fizicki posao i daleko od mog nivoa obrazovanja pa mislim da sam fakultet zavrsio dzabe, i pocinjem da mrzim svoj posao sve vise a ne mogu da ga napustim zbog kredita i racuna. I onda kad dodjem kuci, saceka me zena, rucak, sve redno, ona zgodna, u svojim dvadesetim, lepa, raspolozena i spremna, a meni nije ni do zivota a kamoli do seksa... A zestoko se trudim da me neke gluposti ne tangiraju i da me ne ometaju u zivotu, posebno da ne staju na put mom braku, ali zivot u ovoj zemlji svakim danom ostavlja sve teze posledice na mene, i ne samo na mene, a koje ce biti sve teze iskoreniti i spreciti.

Linkoln

pre 3 godine

Imam 43 godine, već jedno 20 živim van zemlje. Bio sam sa jedno desetak nacionalnosti, ali daleko od toga da sam frajer. A i kad sam bio mlađi i terao kera, nisam bio bogat, naprotiv, školovan sa osrednjim platicom. Stvar nije u tome...

Problem vam je u tome što ne verujete u sebe, što ne volite sebe. Žena je kao mačka, samo dolazi kad vidi samopouzdanje i mentalnu zrelost. Umesto da kukate, verujte u sebe i zavolite sebe. Radite nešto, stvarajte, pokušajte. Kad budete stvorili nešto, stvorićete sebe, a samim tim i auru privlačnosti.

Nemojte da kudite srpske žene, one žive u totalno patrijarhalnom društvu, koje ste VI stvorili, gde imaju jedino pravo da se udaju i neki poslić da steknu, tako da su im opcije skučene. Naravno da gledaju da se dobro udaju, jer ne žele bilmeza iz kladionice. Potrudite se da to ne budete i doći će vam.

Dr.Mr.

pre 3 godine

A možda je sve više zrelih duša među mladima koji ne žele da prljaju sebe promiskuitetom, koji više cene prave odnose i vođenje ljubavi a ne seksa.

E pa sad

pre 3 godine

Nije nego, kao smo ravnopravni ali se samo od muskaraca ocekuje da izvade novcanik. E, nece moci, kol'ko para toliko ravnopravnosti.
(Sve je to lepo, 22. jun 2020 09:44)
Prvo nismo ravnopravni. Vi ste ako menjate frajeri a mi radodajke. Gde je tu ravnopravnost?
Sto se para tice sve ok ko ima vise dominantniji je, ali ne gleda se samo to. Ako je ona na drugi nacin konkurentnija, lepsa, atraktivnija i mnogo mladja onda je to njena prednost.
Sve se to lepo sabere i stavi na tas, svidjalo se to nama ili ne na kraju su terazije uvek manje vise uravnotezene.

Takenardi

pre 3 godine

Mladi i da zele seks nemaju gde!! Puna kuca ili stan po ceo dan i svaki dan..i kad onda misle da imaju seks?! Hoces da zivis sam, a kirija od 100 do 250 evra mesecna plus troskovi a minimalac 30.000 dinara ili prosecna plata 400 ili 450 evra i pitam kako??!! I posle se cudimo sto su svi nervozni, svadljivi...itd

Steva

pre 3 godine

Студија је спроведена на Универзитету Сан Дијего у САД-у.
(Марко,)

Da, Marko a mi se inače po tom pitanju jaaako razlikujemo od Amerikanaca jelda ?

Vu

pre 3 godine

Radim odprilike za prosečnu platu. Realno nisam izgledom prevelika faca, što bi se reklo prosečan lik. Od mog punoletstva mislim da se nije desilo da nemam sex mesec dana. Ja sam tipični primer teorije da je.e uporan. Pa ne može se sedeti kući i čekati da dođe devojka i sedne vam na ki.u.

Aglaja

pre 3 godine

@Jedna prica za laku noc

Zasto te njena reakcija cudi? To, kao sto je vec pomenuto, svedoci o tvojoj sposobnosti, a muskarac ne bi trebalo da bude nesposoban. Meni se desilo da, kada sam ja bila nezaposlena, odbijem ultra zgodnog tipa, stranca (ovo naglasavam jer su muskarci iz Zapadne Evrope po pravilu kulturniji, obrazovaniji i vise postuju zene od nasih muskaraca), a sve zato sto me je bilo sramota da kazem da sam nezaposlena. Inace, iz zenske perspektive, ako ste doziveli veliko razocarenje, pocinjete da odbijate muskarce jer pokusavate da zastitite sebe. Jednostavno, taj stres i bol mi nisu potrebni: ulozite sebe u vezu i sav vas trud i emocije budu zgazeni, pa sta ce vam to? Finansijski sam nezavisna, prijatelje imam i svoje slobodno vreme cu da trosim da sebi zivot ulepsam, a ne da ga otezavam. Ako se spontano desi da se "pogodim" s nekim, odlicno, ali da se silim i ulazim u vezu tek tako, ne pada mi na pamet. A vec sam u godinama gde mi je kristalno jasno sta hocu i ne samo da li je on tip za mene, vec i da li sam ja devojka za njega.

dominus

pre 3 godine

pacific 202

Objašnjenje do rečenice gde spominješ sankanje je manje-više u redu. Ne možeš porediti bilo šta što sam radiš sa nečim što zahteva dve osobe i kakvu-takvu kompatibilnost te dve osobe.

ja

pre 3 godine

Uf, da nisam procitala komentare ne bih ni znala koliko je nas narod odlepio... Joj ljudi vi ste na pragu patologije sto je neko napisao, zgranuta sam.
Imam 35 godina, dete, muza. Sve drugarice udate sa decom (ima nas 10ak). Ni sama ne znam na koliko sam svadbi bila u poslednjih 5-6 godina... Muzevi su im 'prosecni', normalni ljudi, desavalo se da ostanu i bez posla, evo moj muz je trenutno nezaposlen ali sta da se radi. To je sve zivot, promenljiv je. Nadam se da cete naci nekoga ko vam odgovara jer su komentari stvarno katastrofa.

Zvezda

pre 3 godine

Danas se muvanje devojke može uporediti recimo sa traženjem dobrog/lošeg posla: Za neki loš posao ti ili treba neke sitne ili nikakve kvalifikacije; isto tako kada muvate devojku lošijeg izgleda, odnosno kvaliteta ne treba veliko cimanje.
Za dobar posao treba da pokažete šta nudite, koje kvalitete imate i veština komunikacije se gleda i način oblačenja, svašta nešto među mnogo drugih kandidata... Pa idete na 2. 3. krug i na kraju u većini slucajeva budete odbijeni i izaberu nekog drugog. E isto tako kod lepših ili normalnih devojaka: 1.krug razmenite brojeve telefona, krenete da se dopisujete i sad ako njoj naleti neko bolji vas za cas otkaci, prekine komunikaciju sa vama i doviđenja. Ako uđete u 2.krug to znači da možete da je izvedete na piće/večeru ali zapamtite, statistika kaže da čak 30% devojaka izlazi zato sto im je dosadno ili da bi jele/pile za džabe. Ako posle toga ne nastavi komunikaciju, ispali ste... itd..

Mlad i seksualan

pre 3 godine

Zašto komentatori pominju veliki broj osoba za seks kada to nije poenta? Imati seks sa jednom ali vrednom je bolje od po jednog seksa sa splavarkama. Izgleda vi nikada niste imali uznapredovali seks sa inteligentom osobom, prvi put sa nekim je samo pražnjenje. Imao sam do sada seks sa tri devojke, jedna je bila eto tako, dve duže veze. Seksa sam imao koliko sam hteo ali se i ja trudim oko njih.Sve suto stvari na kojima se radi a vi hoćete da padne sa neba. Gotovani.

Mrki

pre 3 godine

Ja sam batalio seks. Imam 53 godine, razveo se pre 5 godina. U braku nismo imali seks poslednje 3 godine, jer je meni krenula serija losih dogadjaja na poslu, a i privatno. Vise nemam zelju za seksom. Pre 2 godine sam upoznao divnu zenu, posle prvih nekoliko izlazaka smo resili da predjemo na stvar, ali malo sutra ... mehanika zakazala skroz. Probali smo to jos 3 puta i zakljucili da ne ide. Par meseci nakon toga, druga zena, jos mladja ... i ista prica. Ispricao sam sve to drugaru, on mi je savetovao da idem kod urologa. Urolog me slao kod kardiologa. Kardiolog kod neurologa. Neurolog kod psihologa. Psiholog mi je rekao da moram sam da nadjem resenje ... i uzeo pare. Psihijatar prepisao neke pilule od kojih mi se samo vrtelo u glavi ... i uzeo pare. Savetovali su mi da se obratim necemu sto se zove "seksolog", tek to sto je bio prodavac magle ... ali mi je i on uzeo pare. Sada sam prestao da se zalim. Pogotovo nasima, jer mi svi odreda preorucuju nekakve ruske lekare. Ne znam samo zasto ruske, ako mi ni nasi ni nemacki nisu pomogli. A onda je dosao taj dan, secam ga se kao i danas. Probudim se ja tako, a kroz tanke zidove ovdasnjeg stana odjekivala je svadja nekog bugarskog bracnog para. Letelo je kojesta po kuci, zena je urlala. Udahnuo sam duboko i shvatio: meni je zapravo superrrr! I od tada sam batalio one stvari. Ma ni pornjavu vise ne gledam kao ranije, nije mi do seksa. I odlicno se osecam. Eto ...

Marko

pre 3 godine

Imam 31 godinu i sex samo sa zenama od preko 40, mlade me ne zele iako sam nadprosecno zgodan. Problem im je sto nemam stan i auto. Razumem ih, ali ne razumem zasto i one situirane to traze, zar ne bi bilo lepse sa su sa nekim iz strasti ili ljubavi, umesto da su same i cekaju godinama nekoga ko je imucan kao i one?

I? Sta cemo sad?

pre 3 godine

(Jedna priča za laku noć, 21. jun 2020 23:51)

Gledaj, "lepotane", ja devojku potpuno razumem!
Pa nece valjda da te natovari na grbacu i vuce i izdrzava dok ne nadjes posao "u struci". S druge strane, tebe ne razumem, jer "naravno" da nema posla u struci, ali na tebi je da radis nesto, bilo sta, pa da sa tog bezveznog posla trazis novi, ili da ucis jezik i zanat, pa da vidis kuda ces dalje.
I iskreno se nadam da ti je ova "prica za laku noc" otvorila oci - i tebi i onima koji te izdrzavaju!

Mrki

pre 3 godine

Ja sam batalio seks. Imam 53 godine, razveo se pre 5 godina. U braku nismo imali seks poslednje 3 godine, jer je meni krenula serija losih dogadjaja na poslu, a i privatno. Vise nemam zelju za seksom. Pre 2 godine sam upoznao divnu zenu, posle prvih nekoliko izlazaka smo resili da predjemo na stvar, ali malo sutra ... mehanika zakazala skroz. Probali smo to jos 3 puta i zakljucili da ne ide. Par meseci nakon toga, druga zena, jos mladja ... i ista prica. Ispricao sam sve to drugaru, on mi je savetovao da idem kod urologa. Urolog me slao kod kardiologa. Kardiolog kod neurologa. Neurolog kod psihologa. Psiholog mi je rekao da moram sam da nadjem resenje ... i uzeo pare. Psihijatar prepisao neke pilule od kojih mi se samo vrtelo u glavi ... i uzeo pare. Savetovali su mi da se obratim necemu sto se zove "seksolog", tek to sto je bio prodavac magle ... ali mi je i on uzeo pare. Sada sam prestao da se zalim. Pogotovo nasima, jer mi svi odreda preorucuju nekakve ruske lekare. Ne znam samo zasto ruske, ako mi ni nasi ni nemacki nisu pomogli. A onda je dosao taj dan, secam ga se kao i danas. Probudim se ja tako, a kroz tanke zidove ovdasnjeg stana odjekivala je svadja nekog bugarskog bracnog para. Letelo je kojesta po kuci, zena je urlala. Udahnuo sam duboko i shvatio: meni je zapravo superrrr! I od tada sam batalio one stvari. Ma ni pornjavu vise ne gledam kao ranije, nije mi do seksa. I odlicno se osecam. Eto ...

Toliko

pre 3 godine

Situacija nije crna, nego realna! Isto je i u svetu.
Prvo, covecanstvo se NAKOTILO, a populacija koja se nakoti - jednostavno prestaje da se razmnozava.
Drugo, seks pravi vise problema nego sto resava, a pomagala - i za zene i za muskarce su tu, ako bas zatreba da se svrab pocese, a i nisu skupa.
I na kraju, kome je u svetu u kome ne znas sta nosi dan, a sta noc, i generalno ne znas gde ti je glava, a gde zadni kraj, jos i do toga da vodi brigu i o vristavoj deci?
Pa vi slobodno lupajte minuse do mile volje!

Koja

pre 3 godine

Koja je svrha seksa? To je glavno pitanje. Potreba. Nekom je zadovoljstvo a drugom produžetak vrste, reprodukcija. Često zadovoljstvo rezultira neželjenom trudnoćom i tada je devojka sigurno, a možda i momak u situaciji da bira. Da postane roditelj ili liše plod svog seksa budućnosti. A kondom košta deset dinara, al nije to baš taj osećaj kao bez njega. Kakav osećaj ima abortus za majku, oca i dete koje niko ništa ne pita? Ako želite seks, koristite zaštitu pre nego što budete sigurni da želite zajednički život i porodicu sa tom osobom. I ta osoba treba da želi isto. I naravno da ženi treba jak muškarac i njemu jaka žena. Zato što život nije lak, ali ume biti bolji kada se dvoje vole i trude da imaju dobar brak i srećnu porodicu. Seks sam po sebi nije cilj, već samo sredstvo i jaka potreba. Ali samo jedna u nizu, u kratkom nam životu. Nemojmo ga protraćiti na puka zadovoljstva, tražimo i radimo za više.

Futre

pre 3 godine

Stvar je prosta. Svet evoluira u tom smeru, da je čovek dovoljan samom sebi. Većina je smrtno zaljubljena u samog sebe, i verovatno se pali samo na sebe. Više nema deljenja, odricanja, strpljenja, saosećanja...takva je i muzika (hermafroditsko samozaljubljenog stila), i pogledi na svet (sve je relativno osim mog novčanika) i zainteresovanost za svet oko sebe (svet prestaje metar od moje divne guze). Ali, ne bojte se, sve se vrti u krug, pa kad se jednog dana ljudi ponovo vrate u pećine i krenu ispočetka (ako prežive nuklearni rat), biće seksa do mile volje :-)

Sinisa

pre 3 godine

Ako već veliki broj vas nema se*s, onda nemojte osudjivati ljude koji ga imaju. Seksulni nagon je iz čovekove prirode, neko ima veći nagon, neko manji.Taj koji ima veći nagon, taj se teže kontroliše. Zato ne osudjujte nikoga i ne nazivajte vulgarnim imenima javne ličnosti, jer su i oni samo ljudi.

Lea

pre 3 godine

Shvatili su da je sex precenjen, obicna fizioloska potreba. Zasto bi neko zarad par sekundi zadovoljstva trosio toliko energije, vremena i novca? Gluposti.
(koronarius, 21. jun 2020 16:19)

I pražnjenje creva i bešike je obična fiziološka potreba, što ne probaš bez njih?

Seks je zdrav po telo i psihu, ne odustajte

ja

pre 3 godine

Ima tu mnogo faktora, ali je najznačajniji (i to ne samo u Srbiji, već u čitavom zapadnom svetu) fundamentalni feminizam, koji razara osnovne društvene vrednosti - brak, porodicu , razlike između polova,... sve pod parolom tobožnje borbe za jednakost, a protiv zlog patrijarhata i "kulture silovanja". Postaje društveno neprihvatljivo za muškarce da prilaze devojkama, kako se ne bi izložili potencijalnom progonu, jer, po definiciji ultrafeminizma, sam pokušaj komunikacije, bez prethodnog izričitog pristanka ili poziva žene, predstavlja seksualno uznemiravanje. Muškarci (koji su oduvek bili nesigurni u sebe, jer je već dovoljan stres uopšte prići devojci, a znaš da ćeš u 90% slučajeva biti odbijen) u takvoj situaciji postaju ekstremno nesigurni - čak i uplašeni, pa radije biraju da se okrenu nekim drugim stvarima, koje dodatno udajavaju muškarce od žena (pornografija, prostitutke) i tako u krug... Danas je na Zapadu, najugroženija društvena grupa beli, heteroseksualni muškarac, jer je, po definiciji, kriv za sve - za seksizam, jer je muškarac, za rasizam, jer je beo, za homofobiju, jer je heteroseksualan...

Filmofil

pre 3 godine

Danasnji mladici su apsolutne sonje, i nisu u stanju da ucine da se pored njih osetim kao zena. A ako ja to osecam, onda sigurno i njihove vrsnjakinje to osecaju. Prema tome, nije ni cudo sto nemaju seks. A nije tako bilo kad sam pre 15 godina na safariju u Africi prevarila muza sa dva crnca. Sa njima uopste nije bilo cile-mile, a ovde je samo cile a mile ni ne dolazi na red. I ne treba ni da dodje na red, kad je sonja.

Dragoslav

pre 3 godine

@pacific202

Odlična bekend paralela :-)
Psiha je čudo, kao i ono čime muškarac zrači(m).
Predlažem momcima da traže karakterne žene, pratite im oči i osmeh. Sretno

P. S. Volim žene i obrnuto

Sve je to lepo

pre 3 godine

(Jedna priča za laku noć, 21. jun 2020 23:51)

Sve je to lepo, ali kad frajer otkaci devojku zato sto nema posao ili je slabije placena onda je on muska svinja i on je nju "iskoristio". Nije nego, kao smo ravnopravni ali se samo od muskaraca ocekuje da izvade novcanik. E, nece moci, kol'ko para toliko ravnopravnosti. Dok ja placam ja sam gazda i ako ne mogu da odlucim kad je pocetak definitivno cu da kazem kad je kraj pa neka sam najgori nasvetu.

Zlatko

pre 3 godine

Jos jedna stvar - primetio sam da se na ovom portalu na temama vezanih za ljubav, seks, veze itd javlja veliki broj mladih ljudi ( muskih i zenskih ) koji je trenutno nezadovoljan svojim emotivnim kao i seksualnim zivotom ( kao i nedostatkom istih ). Kao neko ko programira web sajtove za "leba", zanima me da li ima zainteresovanih koji bi se pridruzili nekom portalu ili forumu gde bismo organizovali online caskanja, eventualno upoznavanja itd? Zanima me sta mislite o tome, mozda bih mogao da se upustim u projekat i da napravim nesto zaista dobro :)
(samo_kazem, 21. jun 2020 20:52)

Od mene imaš glas za. Samo treba osmisliti kako bi to funkcionisalo jer postoji gomila aplikacija ili sajtova. Naravno, ti kao osnivač sajta ne možeš da garantuješ za ponašanja, ali možda kroz neku anketu na početku prilikom registracije videti koliko je ta osoba stvarno ozbiljna. Imam profile na dva mesta, trenutno sam u inostranstvu. Pokušavam da započnem dopisivanje, ali da igram loto pre bih dobio sedmicu na lotou nego odgovor. Ako osoba kojoj si poslao poruku ni ne pogleda profil osobe koja joj je pisala i ako vidiš da poruka nije pročitana, zapitaš se šta ona radi tu? Skuplja lajkove i leči svoje komplekse? Pričam o devojkama koje prosečno izgledaju ili nemaju sliku na svom profilu.

Znalac

pre 3 godine

sve je u glavi. Kako postavis stvari, tako ce ti se vratiti. Ako imas zelju, potrudices se. Tesko je ocekivati da ti padne sa neba, a znas da uvek mozes otici na internet. Devojke su svuda okolo, samo zreba obratiti paznju. Sve se trebaju muvati, jer kasnije ti bude zao sto nisi. Uvek ce korektan odnos i dzentlmenski pristup imati prodju, to su vecite stvari. Isto tako, treba biti svestan da je neuspeh uvek opcija. Iskustvo se stice u tome kao i u drugim stvarima. Momci bi se iznenadili koliko "obicnih" devojaka jako puno vredi i u sexualnom smislu i kao drug, dok oni gledaju neke neuhvatljive a ne znaju da te nista u stvari ne vrede, vec su samo atraktivne. Ko hoce da muva i ko zeli sex, danas moze puno ali to trazi pristup i posvecdnost. Izlazio sam sa 3 istovremeno, jer sam imao veliku zelju, ali sve tri su dobijale maximalnu paznju, i osecale se kao kraljice. Dakle, moze se ali trazi aktivnost. Ko je pasivan nece uspeti.

Dragan Miladinovic

pre 3 godine

@Neko tamo

Naravno da ni momci ne žele devojke koje mogu odmah da kresnu. Ali kada se čekanje meri godinama, onda je reč o nečemu drugom.

Maja

pre 3 godine

@ jedna prica za laku noc
Zao mi je zbog tvog iskustva, generalno svakom se moze desiti da bude nezaposlen,ostane bez posla. Ali da se ne lazemo nije isto biti muskarac bez posla sa 20 tak godina i muskarac bez posla u npr 34 godini. Koliko ti imas godina? Kad sam bila mladja to mi nije bilo bitno, imala sam duzu vezu sa momkom koji je bio nezaposlen i nije imao prihoda. Ali sada kada imam 34 godina, u braku i imam malo dete, shvatam koliko je vazno imati prihode i pitam se kako bi ziveli da sam se udala za bivseg nezaposlenog. Ziveli bi sa njegovima, ne bi imali nikakvu nezavisnost jer za to je neophodno imati neku novcanu ezgistenciju. Inace sam nakon sto sam objavila trudnocu ostala bez posla ne radim vec 3 godine ( dete ima 2 i po ) , sad sam u fazi trazenja posla , ne biram posao , i razumem sve, ali da se ne lazemo nije isto nezaposlena zena i nezaposlen muskarac. Ja cu kao zena majka da radim po kuci, bavim se detetom, brinem o njemu, dok ne nadjem posao, posle cu sve to da radim uz posao. A sta radi nezaposlen muskarac? Skoro uvek nista. Igra igrice, druzi se, ako ima decu opet se ne bavi njima. Zato je veca stigma biti nezaposlen muskarac. Ne osudjujem , samo konstatujem.

bigserb

pre 3 godine

Što manje seksa, to srećniji život, seks samo komplikuje stvari, a to zadovoljstvo možete ostvariti i sami sa sobom, nikakve razlike nema!

Dr Ana

pre 3 godine

Jedna priča za laku noć, 21. jun 2020 ...Ta "obicna" devojka i treba da ima kriterijume.I naravno da je konstatovala da imas dobru anatomiju.Ali da si imao fond reci sigurno bi bilo nesto.Inace taj "sjaj" se retko nalazi.Razmisli malo sta ti je cilj u zivotu i nadam se da cete se sresti za par godina opet 😊

Dejan

pre 3 godine

Osnovna uloga seksa je reprodukcija - produzenje vrste. Ljudi (i neke zivotinje) su skapirali da ga mogu upraznjavati i mimo toga, cisto iz zabave i zadovoljstva... i tu nastaju problemi. Previse buke ni oko cega. Mozda otuda i ovi komentari, tipa: "Seks je zabava za sirotinju.", ili "Seks je precenjen." Civilizacijski razvoj dovodi do menjanja ljudskih potreba i interesovanja, a samim tim dolazi do toga da se interesovanje ljudi za seks (mimo reprodukcijskog) sve vise smanjuje, dok se sa druge strane povecava interesovanje za nekim drugim vrstama stimulansa. Da li je ovo dobro ili ne, videcemo. Licno mislim da su ljudi civilizacijski i dalje na jednom niskom stepenu razvoja, pri cemu se seksu i dalje pridaje veliki, a svakako pogresan znacaj. Mozda ova statistika iz teksta govori o tome da se ipak razvijamo i idemo u korak sa vremenom.

Veliki brat

pre 3 godine

Tekst se odnosi na rezultate istraživanja u SAD, pa tako treba i komentarisati. Reklo bi se da bar tamo većina populacije nema problema sa novcem i životnim standardom, pa šta je onda problem?

U tim godinama, oni koji studiraju razmišljaju o ispitima, kako će sutra vratiti studentski kredit... devojke su pod pritiskom zbog toga da ih dečko može snimiti telefonom pa ih sutra ucenjivati ili čak pustiti snimak na internet ako raskinu...

A postoji i druga strana medalje: da većina anketiranih jednostavno nije iskreno odgovorila!

Pre 60 godina se u tim anektama lagalo u pravcu da ima više seksa nego što ga je zaista bilo, a sada je obrnuto.


A za Srbiju ne bih ništa komentarisao, nenormalna država, nenormalno društvo, pa ni omladina ne može biti normalna kao u normalnim zemljama.

Pogledajte malde iz Holandije, Belgije, Francuske, putuju po celoj Evropi, idu na koncerte, festivale, čak i u Srbiju dolaze na Exit i druge festivale, neki su čak dolazili i na Sabor trubača u Guči, a koliko mladih iz Srbije putuje po Evropi?
Čak i oni koji imaju para slabo putuju, "vrh vrhova" im je da leti idu na svakih 10 dana po 3-4 dana u Budvu!

A iz Srbije može za 20 evra da se ode avionom low-cost letovima do Praga ili bilo kog drugog grada.
Znam studente iz Beograda koji često vikendom odu do Segedina ili Budimpešte, ali to je zanemariv broj, većina samo kukaju kako nema para, a odu uveče u klub i spiskaju 10.000 dinara za flašu viskija i 4 red bula.

zez

pre 3 godine

pa ako većina muškaraca to radi dosta manje.a žene u proseku rade isto.to znači da manji broj muškaraca to radi MNOGO češće.
welcome to feudalisam.

zatostoznam

pre 3 godine

seksa ima,ne svaki dan ali barem jednom nedeljno iako nemam devojku. Iskreno voleo bih da imam normalnu devojku i uopste nisam u fazonu seks kombinacija ali nazalost nikako da naletim na neku sa kojom bih mogao da vodim ljubav a ne da imam seks.

Mikii

pre 3 godine

Ovako, kad gomila vas bukvalno ubija žene, a krastavac jeftin, ne znam šta očekujete?
(Hhjhh, 21. jun 2020 20:05)

Hahahahahahahahahaha, vrh! :))

nema ovde leba

pre 3 godine

Kada sam sljakao po Svabiji i tu i tamo objavljivao po koju sliku na fejsu svaki dan njih po dve-tri bi mi slale zahteve i htele da se dopisuju sa mnom,jedna cak posle dva dana na moj zahtev slala obnazene slike,e kada sam zavrsio putesestvije po inostranstvu valjda vise nisam bio interesantan

Eldorado

pre 3 godine

Sigurno je da su se vremena promenila. Više ljudi sada na sex gleda kao na običnu fizičku aktivnost, a povrh toga uvek postoji strah od raznih bolesti koje mogu da "pokupe". Razmišljaju racionalno, sebe i zdravlje stavljaju na prvo mesto.
Uz to, nismo više u 20om veku a internet i bezbroj sadržaja su nam na dohvat ruke.
Za razliku od ne tako davne prošlosti kada je seks bio glavna zanimacija (a seksualno prenosive bolesti retke do nepostojeće).

lib

pre 3 godine

To je tako u Srbiji,Makedoniji,Crnoj Gori i ostalim južnim delovima bivše SFRJ.
Oduvek je zapravo tako bilo,samo što nije bilo interneta da o tome piše. Pa tako možete naći fenomene poput "Virdžine" i ostalih ekstremista.
Puna sela neženja iza svake planine.
Krivac je mentalitet,tačnije kvazimoral.

Interceptor

pre 3 godine

E boze dragi prica za laku noc gde se to prica devojci zeznuo si se u startu. Pametna devojka zasto bi gubila vreme sa nekim ko nema posao 90% devojaka znaj da traze samo pare.
Sta je tu cudno gledaj to iz ovog ugla sta ce ti devojka bez posla da se celog veka mucis zas sta za ljubav ma idi begaj

Milance

pre 3 godine

Da vam čiča od 50 dina nešto kaže, koji pregrmeo par stotina žena.
Glavna fora je da imas samopuzdanje, i neki smekerski fazon - duhovitost, da si zanimljiv.
Nije da nisam bio lep i zgodan, sad nesto i nisam zgodan, ali nekoliko mojih prijatelja su bili lepsi i zgodniji od mene ali sa malo samopuzdanja i bez neke price i oni su imali svega par desetina riba.
Secam se kraja 80-tih i pocetka 90-tih, KST, Akademija, Zvezda, posle Industrija i Soulfood... Gomilu riba sam smuvao, tako sto bih samo uhvatio da me gleda, prisao i otvorio se, bio iskren, spontan, duhovit i pomalo bezobrazan i skoro uvek je moglo i prvo vece da dodje do seksa. Sa nekim bi to bio i jedini put, ako izjutra ne pronadjem nesto zanimljivo u njoj, a sa nekima bi iz toga ispala i veza (pa cak i brak). Ali seks, to mi je uvek bio deo upoznavanja. Ako tu postoji hemija, onda cemo da vidimo kako ide i ostalo. A ako ti nema hemije, dzaba sve ostalo. Ne postoji dobra veza sa losim seksom.
Kasnije, kad sam se ozenio pa razveo, tada sam primetio da zene (tad vec starije, moje vrsnjakinje) reaguju i na neke statuse, da li radim, imam li svoj stan, kola, ali posto je tema teksta seks kod mladih, u mom iskustvu, toga je bilo na pretek, i nikad, bar u moje vreme, nije bilo bitno pare i ostale stvari. Mogao sam da smuvam i ribu sa Dedinja a na meni pocepane starke i love za 2 piva.
Ili su se vremena sad promenila, ili momci nemaju samopuzdanja.
Dakle, samopouzdanje, duhovitost, iskrenost i put do zene je lak.

Smesno

pre 3 godine

Ako jedan momak ima 10000 evra i dobar auto, a nece da joj da ni evro, a drugi momak ima samo 100 evra i hoce da joj da sve, devojka opet trci kod onog koji ima 10000 evra. Devojkama je uvek bitnije kako drugi misle da je njoj, nego kako je stvarno njoj.
(Srbijanac, 21. jun 2020 16:56)
I vi ste potpuno isti. Dobrom ribom masete kao trofejom pred drugima cak iako vam ista ni u cemu ne odgovara. Cak iako uopste nema seksa, znam takve slucajeve. Bitno da drugi misle da ima i da ste vi veci baja nego sto jeste

Jedna priča za laku noć

pre 3 godine

Nedavno sam imao povredu na nozi koja je zahtevala medicniski tretman. Naravno, doktorka je zahtevala redovno previjanje i to u domu zdravlja, čisto da bude sigurna da će sve biti u redu. Počeo sam da dolazim na previjanje i u mene se zagledala jedna fina, "obična" devojka, medicinska sestra. Zapao sam joj za oko jer spadam u kategoriju lepih muškaraca, a i valjda joj se svidelo to što sa mnom može normalno da razgovara. Ovo nije hvalisanje, to je jednostavno činjenica, na koju su mi žene često ukazivale. Pošto sam sam već duže vreme, rekao sam sebi, pa ovo je jedna normalna devojka, baš mi to treba, a takve sam ruku na srce uvek tražio, mada sam ih teško pronalazio. Video sam joj sjaj u očima dok me gleda, što mi je nagovestilo da sam joj baš zapao za oko. Krenula je priča i došli smo do toga gde radim. Rekao sam joj da sam nezaposlen, da tražim posao, ali da situacija nije baš sjajna iako sam diplomirani inženjer. Onog momenta kada sam joj rekao da sam nezaposlen, nestao je sjaj u očima, a razgovor je ubrzo postao službeni. Iako sam pokušao da razgovor vratim na nivo na kome je bio, njena iznenadna hladnoća je to sprečila. Zašto vam ovo pričam? Pričam vam zbog toga, da vi koji ne izgledate žestoko, da ne mislite da nama koji izgledamo, da nam devojke padaju u naručje tek tako. Na nju se ne ljutim, ona u tom momenu verovatno nije htela da se petlja sa "luzerom", jer i "obične" devojke imaju kriterijume. Nije mi žao što sam ostvario komunikaciju sa njom, jer i to je iskustvo.

neo

pre 3 godine

@ Ako je sex u pitanju svaki dan se nekoliko puta zahvalim bogu sto me nacinio gay osobom. Kod nas sexa ima kao pleve. Tj. sav zivot se i svodi samo na sex. Prosecan gay lik, ok izgleda danas do 35te moze da nagura par stotina frajera. Bez po frke. Jako mi je zao straight likova koji se muce oko zenki.
(slavkan, 21. jun 2020 21:02)

Kao strejt lik potpuno se slazem sa ovim. To sam ukapirao jos pocetkom 2000-tih kada su umesto drustvenih mreza bili chat-ovi. Pa ribu da smuvas crknes, a dobijes 15 gej ponuda. Pomislio sam blago ovim gejevima! Al dzabe kad volim zene i nisam uspeo da se uklopim ni u Bi fazon. Jednostavno okoreli strejter. Iskren sam, nema sta da se ovde foliram.

mendel

pre 3 godine

pre 2 godine imali smo kao drzava cetiri hiljade tinejdzerskih abortusa u godini. procentualno najvise u Evropi.
ali,posto nije popularno da se prizna da sex imaju maloletnici onda nista od ankete.
Srbija, 21.vek.

Bane L.

pre 3 godine

Ako jedan momak ima 10000 evra i dobar auto, a nece da joj da ni evro, a drugi momak ima samo 100 evra i hoce da joj da sve, devojka opet trci kod onog koji ima 10000 evra. Devojkama je uvek bitnije kako drugi misle da je njoj, nego kako je stvarno njoj.
(Srbijanac, 21. jun 2020 16:56)

Sad sam matorac ali sećam se 90-ih lik uvek nova kola, svake dve godine proda i kupuje nov auto iz najviše klase (baš nov ne prodam polovan pa kupim polovan) Bio je drug mog brata. Pričam jednom sa njim pitam koliko troši na devojku. Pogleda me, kaže jesi ti lud batice? Njima imponuje da je vide sa mnom. Mislim sere da ispadne još veća faca. A onda sam svojim očima čuo na splavu Monca kad mu jedna od devojaka koje je vrteo kaže molim te plati daću ti pare čim izađemo blam me da me vide kako ja plaćam račun. Da li šta promenilo danas ne znam? Verovatno ima takvih slučajeva dosta. Tad su postojali samo sponzori a sponzorke izuzetno retko ko put na mesec.

KeepItReal

pre 3 godine

Zabole me seks. Ono sto me zanima je kvalitet zivota. Na to sam se usredsredio, zaradio novac i ne bi ga sada delio nisakim zbog nekog tamo sexa. U ovom trenutku mi se cini da nema te zene koja bi me na seks nahvatala, mozda zato sto sam presao 40 godina i imam dovoljno zivotnog iskustva da znam sta je bitno. A bitno je da budete otporni na stres i bolescuge drustva koje vas okruzuje. To se postize usavrsavanjem, ucenjem, i unapredjivanjem. Smesni su mi muskarci koji se lome oko seksa, ili kojima je to glavni domet u zivotu. Meni nije doneo mnogo dobra, samo neplanirane trudnoce, stres i gubljennje razuma. Zapravo sve vise shvatam da su oni budisticki monasi verovatno i najpametniji tipovi na planeti.

Predrasude nemam glupe

pre 3 godine

Ja dok sam bio osnovac devojke sam zamisljo kao nesto nestvarno, devojke su u mojoj glavi bile Boginje. Kada sam kreno u srednju skolu doso je i dan kada sam i ja imo svoje prvu devojku, pa posle prve i drugu devojku, pa posle druge i trecu devojku, a onda sam se ja razocaro i u zenu i u pi..u.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sSSs, 21. jun 2020 17:09)

Ovaj komentar gađa u metu. I kod mene je bilo slično, sam što je šokantan događaj koji me je prosvetlio bio grafit na jednom beogradskom zidu: I ŽENE PRDE !
Kad sam to pročitao, posle toga ništa više nije bilo isto.
Uostalom, i Radovan III je pričao u predstavi da je nekada imao iluzije oko ženske fiziologije...

Tvoja supruga s juga

pre 3 godine

@ R. Srpska
Sve što si rekao, mili moj, u pravu si. I ja tako sa oženjenima koji čuvaju tajne već godinama. Drago mi je što se razumemo ;)

Neko tamo

pre 3 godine

Ima već nekoliko odličnih komentara koji lepo razbijaju postojeći stereotip.
Ja bih samo dodao par stvari.
Stalno pominjete one devojke koje traže bogate frajere, ali ja vas pitam šta će vam uopšte takve? I zašto uopšte izlazite na takva mesta i nadate se nekom "ulovu"? Dok vi balavite za polugolim splavarkama, ne vidite devojke koje su pristojno obučene, pristojno se ponašaju i imaju dovoljno mozga / morala /ukusa da na takva mesta ne zalaze. Drugim rečima, tražite na pogrešnom mestu.

Druga stvar je šta vi želite od devojke? Ako vam je cilj da je kresnete na prvom sastanku (kao na filmu), onda nije ni čudo što ste u problemu. Jer za one devojke koje bi pristale nemate dovoljno novca, a za ove druge imate potpuno pogrešan pristup.
I najbitnije, pridjite i pričajte, neće vam otpasti ako vas odbije. Onda polako i bez žurbe, jer ako previše navaljujete okačiće vas. A i neke stvari su vredne čekanja. ;)

Milica I Phone

pre 3 godine

Mladići su nesposobni da zarade novac. Ja sam imala sreće da nađem na pravog Muškarca-Muškarčinu. Ej zida nekoliko zgrada bez ikakvih papira! Kaže u svakoj zgradi je dao po jedan stan nekom političaru koji mu štiti posao da ga ne diraju. Čoveče kako je to uzbudljivo kad je toliko moćan! Sve je kao u seriji Narcos samo što njega opijati ne zanimaju. Car je! A ove šonje po komentarima krajnji im je domet da prođu na žuto pa drhte i gledaju u retrovizor i svuda oko sebe da nema Policije. A onda od jednom kad vide da nema počinju da se hvališu. To muškarci? Piiiih

Hanibal ante portas

pre 3 godine

33 godine... i dalje nista nazalost, lepo su neki napisali da devojke biraju i mi, prosecni momci, skoro pa i nemamo nikakve sanse :(

I ja sam imao sušu veoma dugu pa sam resio da "podivljam" na drustvenim mrezama i dating aplikacijama i upornost se na kraju isplati, za 6 meseci bio u shemi sa 5 devojaka od toga 2 udate.

Ne verujem šta čitam

pre 3 godine

Sa 18, 20, 26, 30godina nisam bio previse interesantan vrsnjakinjama. Bilo je tu par komada, ali nista wow.
Kako sam usao u 30sete, dobio posao, diplomirao - situacija se izmenila. I dalje isto izgledam, ali je interesovanje i daleeko veće. A one sto me nisu htele pre, te su uglavnom i dalje u potrazi za nekim "dobrom, a postenim i vaspitanim frajerom". Pa , srecno vam bilo.
Pozdrav od duplog oca.

Diplomirao tek sa 30??? I još imaš obraza da se žališ što nijedna neće večitog studenta, diplomira se u periodu od 23-26,da neko počne da zaradjuje sa 30 i nešto je porazavajuće. Nisi svestan svoje nesvesti.

Јелена

pre 3 godine

То је зато што многи мушкарци мисле да им се она ствар диже у гаћама, а не у глави.

Aca

pre 3 godine

Pa naravno da ima manje seksa kad sad mozes u krevet da legnes telefon u levoj ruci a sa desnom opa Djurdjo i onda se zadovolji i izgubi volju za seks.Ocu da kazem brzo izgube volju da muvaju nesto kad imaji Pornhub i raznorazne sajtove,a devojke barem kod nas sve nesto kalkulisu,nesto se izmisljaju i na kraj patka,mnogo tvrde pazar.Mozda su i u pravu da se nedaju na prvu da se malo neckaju al pa ovi klinci i nece mnogo da budu uporni nego lepo na Net i zurka bajo moj ??

High Down

pre 3 godine

Kada bih pristala, svakog dana u nedelji bi mogla da budem sa drugim covekom, iako sam vrlo prosecnog, cak i loseg izgleda za danasnju izopacenost sa estrade.
Usput navuces po neku polnu bolest, ne planirano zatrudnis, ili se osecas kao k... ako izmedju dvoje nema emocija. Evo preko 3 gosine nikako da se podudari osoba gde su obostrane emocije, uvek to bude samo jedna strana, a to nije to. Zato bolje sama.

Diktat

pre 3 godine

Mi decenijama nismo normalni ni po čemu pa ne znam zašto bi normalnost u seksu bila nešto što bi trebalo da se podrazumeva.Pre trideset i kusur godina za njega je bilo dovoljno, uz isprane farmerke i pocepane starke, da ima gitaru ili "žvaku" a za nju da nije,baš , padavičarka i da veruje u njega kako je on nešto posebno.Danas treba doooooosta više od nabrojanog ali to nekada vrlo kasno dođe.

Q

pre 3 godine

Ljude jednostavno mrzi, znam po sebi. Milion opcija na internetu za zanimaciju, meni se desi da zaglavim satima na YouTubu i da mi vreme proleti. Devojke i zene imaju nikad više igračaka pri ruci sa kojima je orgazam zagarantovan, sa muškarcima se nikad ne zna kako će da ispadne.

pacific202

pre 3 godine

"Ja imam 40 godina. Prvi put sam se seksao u 30. A cak i od 33 do 38 nisam bio ni sa jednom. Imao sam 6 seksualnih partnerki ukljucujuci i ovu sad sto me juri da je zenim. Zove me svaki dan, kaze nervozna je i treba joj seks. Meni draze ove sa Pornhuba... Hocu da se javi neki sekso/psiholog ovde i da mi kaze koliko sam bolestan ili je to normalna pojava u ovom danasnjem drustvu.
(krivolovac, 21. jun 2020 18:00)"

Nisi bolestan nego malo uplasen (anksiozan) kao otrpilike 1/4 populacije. Ti sedis na brezuljku i posmatras dole ljude, jedni imaju seks, drugi kuce i porodice, itd. Ta devojka ti mase odozdo da sidjes da se pridruzis da izadjes iz te svoje zone komfora da pocnes da delujes. Ali brines se naicices dole na probleme, osude, stare strahove i to stavljas u prvi plan, cak ispred ljubavi, srece, zadovoljstva. Seti sada se detinjstva i recimo sankanja. Da li si odustajao da se sankas samo zato sto si morao da se svaki put penjes uzbrdo? Nisi. Koncetrisao si se na zadovoljstvo spustanja. Isto tako koncentrisi se na srecu, pa ce ti ono negativno biti u drugom planu i nevazno, brzo zaboravljeno. Sreca, zadovoljstvo uspeh je ono sto treba da vidis da pamtis. Sve negativno je nevazno to je samo uspon do srece. Sreca je vazna.

taki p

pre 3 godine

Robert je ubo u centar,to je manje vise generalno stanje.Razlog zasto devojke tog uzrasta (18-24)imaju vise sexa od momaka,lezi u cinjenici da je postao trend da ulaze u veze/seme sa starijim momcima 10+, ti muskarci ih biraju jer su manje zrele i iskusne,mogu lakse da ih ukalupe.Jos jedan od razloga je, sto ekonomsko-finansijska losa situacija vise opterecuje muskarce,ipak je to na neki nacin odraz muskosti,uspeha,samopuzdanja,stvara frusraciju,komplekse,sve to negativno utice na ljubavni zivot.

ax

pre 3 godine

Ja i moja gospođa retko koji dan propustio tu aktivnost, a imamo preko 45. Mladi muškarci danas traže opravdanje u devojkama koje traže lovatore, a ne žele da priznaju svoju nesposobnost. Mladi muškarci su narcisoidni lickaju se i previše pridaju pažnje svom izgledu. Svi gledaju 10% najlepših devojaka i misle da ih zaslužuju. Mnogim klincima sam rekao onu staru : Nej.be lep nego uporan. Ima i ona druga iz filma Mi nismo anđeli: Klinke se danas satiru od ku.ca, ali treba imati ku.ac.

slavkan

pre 3 godine

Ako je sex u pitanju svaki dan se nekoliko puta zahvalim bogu sto me nacinio gay osobom. Kod nas sexa ima kao pleve. Tj. sav zivot se i svodi samo na sex. Prosecan gay lik, ok izgleda danas do 35te moze da nagura par stotina frajera. Bez po frke. Jako mi je zao straight likova koji se muce oko zenki.

ls

pre 3 godine

Нисам имао секс 4 месеца а било је и много дужих периода Почех да живим сам ја мислио сад ће бити риба кад оно цврц дође корона и ванредно стање, девојке углавном у паници неће ни да се упознају. Прође то некако међутим сад тек имам утисак да једноставно нема довољно жеље ни живаца ни код мене ни код њих. Моја жеља ипак и дање постоји, покушао сам преко тиндера али и ту на крају није долазило до упознавања. Имам хвала Богу неке битне физичке/менталне квалитете тако да то није проблем али изгледа немам више стрљења ни живаца да се вуцарам са њима док се оне одлуче а углавном на такве наилазим. Никада ми се у жовоту мије догодило да упознам девојку у клубу и да је одведем то вече. Мени то делује мало и као митска прича београдских сплавара. Можда нисам ни довољно опуштен у конверзацији или имам озбиљне теме за разговор што зна да одбије нежнији пол. Сад се све више размишљам да то буде професионална услуга јер другачије изгледа, нажалост, не можеу ово наопако време.
(Тзар, 21. jun 2020 19:11)

Sto se tice odvodjenja kuci iz klubova, iz iskustva ti mogu reci da nije mit. Za tako nesto ti je najvaznije drustvo, znaci momci koji su pre svega veseljaci, ali ne one klasicne seljacine sto prosipaju i balave po lokalu, nego lepo obuceni, normalni, koji se zezaju na pristojan nacin, koji igraju, pevaju i provode se, kojima nije problem pocastiti picem zensko drustvo za susednim stolom. Onda moras da treniras da podnosis alkohol (more alkohola), da bi mogao da nalijes gospodju koju muvas, jer trezna nece otici sa tobom (ako nije fuksa), a ako je fuksana onda ti ne treba ni drustvo, dovoljan ti je jedan ortak kojeg ces ostaviti za stolom da cuva mesto dok ti ovoj saopstis gde ces je cekati posle fajronta.

Mladen

pre 3 godine

Mene moja ne ostavlja na miru. Juče smo 5 puta. Prošle nedelje svaki dan bar 2 puta.
Došao joj neki đavo, pa mi ne da mira.

I previše je nekad mnogo.

Nislija

pre 3 godine

Braco Srbi i sestre SrBkinje,generalno smo jedan seksualno jako stucan narod. Generalizujem,ali ne gresim. Pozdrav i hvala na patologiji u komentarima.

ja

pre 3 godine

Žena neće novac, nego sposobnog muškarca. Zena neće nabildovanog, nego nekog ko je dovoljno jak da se nosi sa problemima koje život i porodica nose. Žena neće bahatog, nego nekog ko ume da se, izbori za sebe i svoje. I da, kada kažem zena mislim na pravu ženu, ne na silokonušu ni na nabeđenu feministkinju, a pravih žena ima jako mnogo. To sto vi imate maštu o sorajama i stanijama, spremite 5 glava evrona dnevno i imate ih, nemoj da kukate na sve žene zbog par mediokriteta. Imam 50 godina, da, budem do kraja iskren priroda je bila darežljiva pa izgledam kao da imam 40, solidnog materijalnog stanja i nikakav problem da nađem devojku (ne mladu, nego ženu za vezu) i sve su to pristojne žene razvedene ili iz, raznih razloga neudavne. Svaka zaslužuje sve najlepše epitete za, karakter, izgled takođe ali to meni nije presudno. Plašio sam se posle mog razvoda kao će ići sa suprotnim polom, zaboravio sam da "muvam" ali ispostavilo se da samo treba biti pristojan i normalan, nekad blago uporan i sve je ok. Iako mi pare nisu preveliki problem, sa svakom imam odnos u plaćanju 60:40 ili 70: 30 znaci avaki I drugi ili treći put ona plati i to na njihovo insistiranje

Black fish

pre 3 godine

Ne brinite se. Nije sve onako kako trenutni trendovi diktiraju. Ne treba imati sex po svaku cenu.Samo polnost u ljubavi ima smisao postojanja.Seks bez ljubavi je kratkotrajno fizicko zadovoljstvo koje prazni ličnost coveka.

Incognito

pre 3 godine

Oženio sam se u 29 godini.
Do tada sam imao seks sa tačno 89 devojaka (zapisivao).
Tu sam malo usporio.
Evo sada sa 40 godina stigao do broja od
104.
Više i ne bojim bilo mi je bitno samo da padne stotka.

samo_kazem

pre 3 godine

Jos jedna stvar - primetio sam da se na ovom portalu na temama vezanih za ljubav, seks, veze itd javlja veliki broj mladih ljudi ( muskih i zenskih ) koji je trenutno nezadovoljan svojim emotivnim kao i seksualnim zivotom ( kao i nedostatkom istih ). Kao neko ko programira web sajtove za "leba", zanima me da li ima zainteresovanih koji bi se pridruzili nekom portalu ili forumu gde bismo organizovali online caskanja, eventualno upoznavanja itd? Zanima me sta mislite o tome, mozda bih mogao da se upustim u projekat i da napravim nesto zaista dobro :)

Kolos

pre 3 godine

Ovo je ziva istina. Ja imam 54 godine i u zadnjih par godina sam bio u vezi sa 4 devojke između 27 i 32 godine. Jedino sto ih je znimalo je sex, jer sam se pročuo kao vstan majstor za te stvari sa alatom velikog kalibra. Kad sam prvi put bio sa ovom zadnjom što smo i sad zajedno, uveo sam je posle 20 minuta u seriju orgazama što je trajalo 10 minuta, pri čemu je doživela oko 15 vezanih vrhunaca. Devojka nije mogla da dođe sebi od utiska šta joj se desilo. Kaže da je sa bivšim dečkom orgazam doživljavala retko i samo jedan, posle čega bi se on povlačio i odlazio na tuširanje.

Hhjhh

pre 3 godine

Obožavam kad mužjaci prosipaju nauku kako se dočepati nekog seksa. A da probate možda da ukapirate da recimo razgovor sa čovekom drugog pola nije ništa drugačiji od razgovora sa čovekom sopstvenog pola? Pa od te polazne tačke običnog, pristojnog odnosa sa nekom osnovnom trunkom poštovanja sve može. Ovako, kad gomila vas bukvalno ubija žene, a krastavac jeftin, ne znam šta očekujete?

Ketsuno Ana

pre 3 godine

Koliko je seks zapravo dostupan, samo sto ga ljudi preozbiljno shvataju i previse cene. Pare ne bi trebale da budu problem, aj ako je kondom skup podelite troskove. Previse smo znacenja dodelili seksu, a to je zapravo osnovna potreba coveka. Sad je to neka borba, taktiziranje, devojke neosvojive tvrdjave, momci fbi cia agenti, spanske sapunice ovo ono. Kad cemo vise da se kolektivno opustimo, da spustimo gard, da se prepustimo, napalimo, odradimo radnju i cao zdravo? Ovako smo svi bez veze nervozni i isfrustrirani.

hardtoswallowpil

pre 3 godine

80% mojih drugova nije imalo sex jedno 2 godine.. Pri tome svi su normalni, normalno izgledaju.. Ali nemaju ono sto devojke traze.. A to je da budu prosti, da glume mafijase, da su nabildovani, poznati, istetovirani.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nikola, 21. jun 2020 17:25) # Link komentara

Jel su se ponudili nekad da skuvaju devojci nesto? Jel su se potrudili da joj udele neki kompliment? Jel su je izveli negde gde ONA ZELI DA IDE, iako se njima mozda i ne ide? Ili su od starta krenuli s onom pricom "ja ne volim nasminkane devojke, meni trba skromna devojka, ja volim ovaj, onaj klub, ja volim ovaj sport, treniram ne treniram, ja ovo ja ono".

Vecina muskarace krece s tim stavom i ne kapira koliko je zenama to odbojno, samo pricaju o sebi.

Robert

pre 3 godine

Krivica, naravno, leži u oba pola. Da probam ukratko:

MUŠKARCI: mnogo sirovina, neotesanih, nemaju poštovanja prema ženskom rodu, ne umeju da komuniciraju bez dvomislenih izjava kojima aludiraju na nešto bezobrazno, ni nemaju kriterijume (može da zaređa u prilasku 10-ak devojaka, pa kod koje prođe), gledaju različitim očima ono što sami (ne) mogu da ponude i ono što misle da devojka nudi, sindrom Balkanca (za seks traži jednu, a za domaćicu-kućnu pomoćnicu drugu devojku, nesposoban da shvati da u jednom devojci može da ima i dobar seksualni i porodični život).

ŽENE: neopravdano visoki kriterijumi (najčešće nude samo izgled, uz odsustvo skoro svih drugih kvalitetnih odlika, dok od muškarca traže sve), uživaju da odbijaju i to im je postao sport, veoma veliki broj emotivno i mentalno zatupelih (usled snažnog uticaja nametnutih trendova preko televizije i interneta), mnogo preslikanih ponašanjem i izgledom, seksualizuju same sebe.

koki

pre 3 godine

nisam nabildovan, niti bogat, niti nesto posebno zgodan (znaci, imam stomak)...
Oduvek sam takav bio.
Sa 18, 20, 26, 30godina nisam bio previse interesantan vrsnjakinjama. Bilo je tu par komada, ali nista wow.
Kako sam usao u 30sete, dobio posao, diplomirao - situacija se izmenila. I dalje isto izgledam, ali je interesovanje i daleeko veće. A one sto me nisu htele pre, te su uglavnom i dalje u potrazi za nekim "dobrom, a postenim i vaspitanim frajerom". Pa , srecno vam bilo.
Pozdrav od duplog oca.

Edvard Kardelj

pre 3 godine

Meni draze ove sa Pornhuba... Hocu da se javi neki sekso/psiholog ovde i da mi kaze koliko sam bolestan ili je to normalna pojava u ovom danasnjem drustvu.
(krivolovac, 21. jun 2020 18:00)

Na skali od 1 - 10? Ako su u pitanju neki japanski fetiši, onda si na 8

dominus

pre 3 godine

Hebo seks. A što se žena/devojaka tiče, teže su mi nego bilo šta drugo u životu. Svaka logika i razum prestaje. Neću da se trudim jer stvarno nema smisla. Cela hebena filozofija je napravljena oko hebenog muško-ženskog odnosa. Te budi ovakav, te onakav, te moraš da prepoznaš situaciju, trista nekih čuda...

Olja

pre 3 godine

Aman, bre, ljudi! O čemu vi govorite? O kakvim evrima, kolima, natprosečnom izgledu? To vam je potrebno jedino ako hoćete da smuvate nekakvu izoperisanu splavarušu i "starletu". Normalne devojke to ne traže. Kako vi, tako smušeni, koji ste se unapred predali, očekujete da se svidite bilo kojoj devojci? Zar ne shvatate da ona u vama vidi ono što vi vidite u samom sebi? Da bi vas neka devojka poželela, morate sami sebi biti poželjni! Upamtite to dobro! Ako sami sebe ne volite, ako sami sebi niste interesantni, kako očekujete da se suprotni pol zainteresuje za vas?

Тзар

pre 3 godine

Нисам имао секс 4 месеца а било је и много дужих периода Почех да живим сам ја мислио сад ће бити риба кад оно цврц дође корона и ванредно стање, девојке углавном у паници неће ни да се упознају. Прође то некако међутим сад тек имам утисак да једноставно нема довољно жеље ни живаца ни код мене ни код њих. Моја жеља ипак и дање постоји, покушао сам преко тиндера али и ту на крају није долазило до упознавања. Имам хвала Богу неке битне физичке/менталне квалитете тако да то није проблем али изгледа немам више стрљења ни живаца да се вуцарам са њима док се оне одлуче а углавном на такве наилазим. Никада ми се у жовоту мије догодило да упознам девојку у клубу и да је одведем то вече. Мени то делује мало и као митска прича београдских сплавара. Можда нисам ни довољно опуштен у конверзацији или имам озбиљне теме за разговор што зна да одбије нежнији пол. Сад се све више размишљам да то буде професионална услуга јер другачије изгледа, нажалост, не можеу ово наопако време.

krivolovac

pre 3 godine

Ja imam 40 godina. Prvi put sam se seksao u 30. A cak i od 33 do 38 nisam bio ni sa jednom. Imao sam 6 seksualnih partnerki ukljucujuci i ovu sad sto me juri da je zenim. Zove me svaki dan, kaze nervozna je i treba joj seks. Meni draze ove sa Pornhuba... Hocu da se javi neki sekso/psiholog ovde i da mi kaze koliko sam bolestan ili je to normalna pojava u ovom danasnjem drustvu.

Marijana

pre 3 godine

Mladim muškarcima je savet da ne gledaju pornografiju, jer to utiče na psihu, jer jedna scena od 5.minuta snima se 2.dana, tako kažu porno glumci vrlo često ne poznaju partnere moraju tada ga koriste vijagru ili neki drugi stimulans.Tako je rekao neki poznati porno glumac. Treba tražiti nekoga ko nam odgovara.. Sačekati malo sa se seksom i ako u početku ne bude sve sjajno, biće kad se još više upoznate.. To je to, pornografija je nerealna, nasilna, većini žena se ne dopada stvari iz tih filmova. Ženska režiserka jedna je i rekla da su ti filmovi pravljeni od strane muškaraca, a ne žena, malo je žena režiserki inače filmovi ne bi bili takvi. Ljudi su danas i pod stresom, upravo čitam knjigu doktora jednog koji kaže to utiče isto na seks. Jer svako lučenje hormona stresa, utiče na sposobnost da volimo.

Edvard Kardelj

pre 3 godine

Ostavite vi mlade ljude na miru. Umesto što zabijate nos tamo gde ne treba, zapitajte se koliko ste im zagorčali život poslednjih 30 godina.
Sveli ste državu na nivo Farme, odnosno
svinjca, pa se sad čudite što svake godine nestane jedan grad. Povraća mi se od oholosti, sebičluka i samoživosti svih ovih "zabrinutih stručnjaka".
(Vi ... nas u mozak godinama, 21. jun 2020 17:59)

Što, pa može i sirotinja da ima sex.

Марко

pre 3 godine

Ostavite vi mlade ljude na miru. Umesto što zabijate nos tamo gde ne treba, zapitajte se koliko ste im zagorčali život poslednjih 30 godina.
Sveli ste državu na nivo Farme, odnosno
svinjca, pa se sad čudite što svake godine nestane jedan grad. Povraća mi se od oholosti, sebičluka i samoživosti svih ovih "zabrinutih stručnjaka".
(Vi ... nas u mozak godinama, 21. jun 2020 17:59)

Студија је спроведена на Универзитету Сан Дијего у САД-у.

samo_kazem

pre 3 godine

Zanimljiva tema. Iz moje perspektive, pronaci devojku za vezu ili neku shemu u manjim sredinama ( zivim u istoj ) je poprilicno tesko, pogotovo ako se ne krecete po turbo-folkeraj mestima gde ima dobar broj polugolih, lakih i pijanih devojaka pa jos i mozes da uspes nesto. U BGu ili NSu je to bar mnogo lakse, ima dobrih mesta za izlazhenje plus mnogo hobija i aktivnosti gde mozete upoznati devojke ( folklor, plesne skole, razna udruzenja, bazeni, teretane itd ). Da ne pricam o tome da je i generalno devojaka sve manje jer one koje napuste provinciju gotovo se sigurno kuci ne vracaju.
Slobodno mogu da kazem da su oni momci koji zive u BGu i NSu u velikoj prednosti a da toga nisu ni svesni, e sad druga je prica sto vecina to ni ne zna da iskoristi...

Vi ... nas u mozak godinama

pre 3 godine

Ostavite vi mlade ljude na miru. Umesto što zabijate nos tamo gde ne treba, zapitajte se koliko ste im zagorčali život poslednjih 30 godina.
Sveli ste državu na nivo Farme, odnosno
svinjca, pa se sad čudite što svake godine nestane jedan grad. Povraća mi se od oholosti, sebičluka i samoživosti svih ovih "zabrinutih stručnjaka".

key and peele

pre 3 godine

glavni problem je tu ali ga ljudi ne vide. kipi iz komentara al opet ga ne kapiraju. problem je sto muskarci misle da su zene surove i odbijaju i da hoce samo pare, a ribe misle da muskarci samo hoce da ih opale i idu dalje ili da se vrste u brlog do sledece napaljenosti, da su samo povrsni i hoce meso a nece njih. problem je, dakle, uobrazavanje da postoji neki stravicno veliki problem umesto da se lepo izadje i proba prica. iz price krece. pobaj bre.

sSSs

pre 3 godine

Devojke zele sigurnost, devojke zele sposobnog muskarca koji zna da voli, ali nazalost danasnji momici osim razvrata nemaju nista drugo da ponude devojci.

nikola

pre 3 godine

80% mojih drugova nije imalo sex jedno 2 godine.. Pri tome svi su normalni, normalno izgledaju.. Ali nemaju ono sto devojke traze.. A to je da budu prosti, da glume mafijase, da su nabildovani, poznati, istetovirani.

sSSs

pre 3 godine

Ja dok sam bio osnovac devojke sam zamisljo kao nesto nestvarno, devojke su u mojoj glavi bile Boginje. Kada sam kreno u srednju skolu doso je i dan kada sam i ja imo svoje prvu devojku, pa posle prve i drugu devojku, pa posle druge i trecu devojku, a onda sam se ja razocaro i u zenu i u pi..u.

Cut

pre 3 godine

I ne samo mladi, stariji jos redje imaju seks. Ne mozes ni sa vencanom zenom ako nemas para a kako li je tek bankrotiranim momcima... Sve je to danas trgovina zato se izgubio sarm i intriga.

perter

pre 3 godine

Kao sto je neko rekao,sex je precenjen,u osnovi zabava za siromahe i klince. Zaista mi nikada sex nije bio cilj, mislim da je to potpuno pogresno i prazno. Sada sa 40 osecam manju zelju, ali me to ne smeta, naprotiv jasnije i bolje se razmislja tj nepostoje sanse da navucete neku bolescugu, nezeljeno dete ili neki od mnogo problema koje zene koje ne poznajete ili slabo poznajete, nose sa sobom. Drustvo je svakako bolesno, modeli su pogresni,a populacija je intelektualno ogranicena i povrsna pa su takvi i rezultati. Cudo se niko nije zeznuo da promovise vrednost odnosa,lojalnosti,veze, podrske,i sigurnosti. Ja takav tesk nisam video poslednjih 15 godina. Sta ockujete onda nego uzajemno nepoverenje, prevare,lazi i probleme. Srecom,ja sam na vreme resio te stvari sa svojom izabranicom i imao sam srece. A ovim mladim momcima....ne bio im u kozi sa feministiknjama i sebiclukom koji vlada

IstinaOslobađa

pre 3 godine

Zato što 90% žena i devojaka želi da bude sa 10% top muškaraca, a ne pada im napamet da prave kompromis jer im je draga Saveta u Cosmo-u rekla da one to zaslužuju iako na skali od 1 do 10 su jaka trojka.
(Kika, 21. jun 2020 14:58)

Dobro i? Ljudi treba da drže do sebe i svojih želja te da gledaju kako da izvuku maks iz svojih života. To što društvo navodno pati zbog manjka brakova i dece je priča za one ljubomorne i unesrećene zbog svojih loših odluka i pritiska okoline.

Bane

pre 3 godine

To namecu i forsiraju oni kojima je interes da budemo potrosacko drustvo. Pogledajte sta se forsira u medijima, stampi, drustvenim mrezama. Uvek clanci koji prate raskalasan zivot bogatih i poznatih, znaci industrija je ta koja forsira da se sex predstavlja kao nagrada za uspeh. Odnosno, pravi se atmosfera da sexa mozes da imas koliko zelis i sa kim zelis samo ako si bogat i mocan, isti taj kriterijum se namece i zenama, odnosno njima se perfidno usadjuje u glavu da njih zasluzuju samo bogati i mocni i da ako zavrse sa nekim drugim to znaci da ne cene dovoljno sebe, da su srozale sebe itd. Tako se stvara glad za novcem, uspehom i moci koja se dokazuje bahatim trosenjem novca na nepotrebne stvari i jedinu pravu korist od toga ima industrija koja ti to servira. Znaci u svetu je na sceni jedna ozbiljna manipulacija sexom kao osnovnom ljudskom potrebom i zato je tako kako jeste... i bice sve gore.

realno

pre 3 godine

Momci prilazite vise..i losijim ribama ako treba ..vezbajte..Posle na bolje predjite.
Ne primajte sve k srcu puno jer su one naucile da traze princa i svakako im nije nista dosta . Kada se malo naucite i sazrite naletecete na vasu klasu

R.Srpska

pre 3 godine

Bio u Srbiji prije neki dan, ozenjen sa juga.
Odmah se sa udatom dogovorio, svaka hoce kada je sigurna da se nikada nece saznati, svaka, bukvalno.

aleksa

pre 3 godine

Mnogi komentari su već sve lepo objasnili a ja bih samo da dodam ovo. Pored toga što mnoge devojke imaju nerealna očekivanja (rekoh mnoge, ne sve) problem je i u tome što se od muškarca danas očekuje da je majstor komunikacije i zavođenja. Da sa 20 godina ima harizmu iskusnog zavodnika a sa 25 da je već šarmantan ko Džodž Kluni. I jako je malo slobodnih devojaka koje će da mu dozvole da bude ljudsko biće i da pogreši nekad, a da ga ne 'otpišu' zbog toga. Ne smeš da se zbuniš, ne smeš da sročiš loše rečenicu zbog treme, ne smeš da propustiš nijedan suptilan znak, ne smeš da ne znaš čitavu nauku iza SMS dopisivanja... Džaba ako si lep i fin, ako ne održavaš šou non stop kao da si neki zabavljač, gotovo je, ideš u friend zonu ili se prekida kontakt. Kažem iz ličnog iskustva, jer sam pokušavao i pokušavao, i svaki put bih 'pao na ispitu' zbog neke najtrivijalnije stvari a da mi nije ni rečeno zašto i kako to da popravim. Prosto, ne daju drugu šansu. I baš ih briga da razumeju drugu stranu.

e moj druže

pre 3 godine

Ispada da prosečni momci nemaju šanse i ne treba ni da pokušavaju. Nije tačno. Prvo, potrebno je da vam je stalo do toga da nađete devojku. Prilika može biti u kafiću, noćnom klubu, na faksu, u školi, na poslu, u busu, na koncertu, na bazenu, u teretani, biblioteci... Kada ti se desi da ti devojka privuče pažnju priđeš i nešto pitaš, kažeš.. I nema potrebe da se brineš, šta god da bude. Svako iskustvo znači, makar razgovor trajao 10 sekundi. To je najlakše raditi kada imaš 18, 20, 25, 30, posle je malo komplikovanije i zato u tim godinama treba koristiti svaku priliku da se priđe, priča, pa neka iz 100-og pokušaja dođe do veze koja vredi i sve je vredelo, a još si se i zabavljao, stekao neka iskustva koja ćeš pamtiti... Ne moraš biti bogat, nabildovan, samo pozitivno, malo vedrog duha i dešavaju se lepe stvari.

rani

pre 3 godine

Materijalizam! To je boljka danasnjeg mladog sveta. Ja sam bez dinara u dzepu, redovno imao devojku i to vec od 15-te godine pa dok se nisam ozenio! Sada si sam ako nemas kinte, mocan auto, skup telefon, firmiranu garderobu, svoj stan, ako nisi nabildovan, i to ne bilo gde, vec u nekoj vidjenijoj teretani, ako se ne kreces na fensi mestima! Sve je kompikovanije! Zalosno je to, sve je iskrivljeno, izopaceno, nemoralno.

mato

pre 3 godine

kako da imaju volju i zelju jedno za drugim kad vec u 13godini imaju sex sta ocekivati u recimo 23 niti je to njoj interesantno a njemu kadse sjeti njezine proslosti koliko je muskaraca spavalo sa njome.KAKO JE TO GOVORIO POKOJNI NIKOLA SIMIC ROTKVE STRUGANE

koronarius

pre 3 godine

Mladi ljudi su mnogo pametniji i racionalniji od starijih. Shvatili su da je sex precenjen, obicna fizioloska potreba. Zasto bi neko zarad par sekundi zadovoljstva trosio toliko energije, vremena i novca? Gluposti.

Srbijanac

pre 3 godine

Ako jedan momak ima 10000 evra i dobar auto, a nece da joj da ni evro, a drugi momak ima samo 100 evra i hoce da joj da sve, devojka opet trci kod onog koji ima 10000 evra. Devojkama je uvek bitnije kako drugi misle da je njoj, nego kako je stvarno njoj.

Ante

pre 3 godine

Neznam je li danas se manje seksaju, ali se seksaju kvalitetnije. Barem ove mlađe cure. U moje vrijeme bi cure bile u seksu jako sramežljive, te neće ovo, te neće ono..
Ja sam se šokirao kad sam shvatio koliko sam lako "upao u šemu" s 3 mlade cure u zadnjih 5 godina. Govorim i do 20 godina mlađe, to je u moje vrijeme bilo nezamislivi, da curu odvede u krevet 20g stariji muškarac u klubu. Ne brinite, punoljetne su bile, 23+, hehehe..
E sad, u seksu su sve bile glasne, nema sramežljivosti kako će izgledati u kojoj pozi, čak im je prioritet da dožive orgazam, a nakon toga se stvarno potrude da i muškarca usreče..
E sad, da li je ta opuštenost zbog toga što znaju da mi stariji, ili oženjeni, nećemo "pričati okolo", pa nemaju neki strah od "sramote", ili vole iskusne, neznam, ali to "znanje" vjerujem da je zaslužno to što je pornografija toliko dostupna danas.
Kod muških, ta pornografija je očito više problem nego prednost.. Nesigurni su, misle da je seks ko na filmu, slabo "osjete" žensko tijelo i potrebe, itd.. Barem su mi tako rekle ove..
Ipak, dajem prednost zrelijim curama, moje generacije.. I one su se popravile u seksu..
Savjet za muške, potrudite se nasmijati i opustiti curu, i ne čekajte predugo za pokušaj.. Strah od odbijanja je normalan, ali nepotreban. Lijepim curama uliječite kad su same, a kad su u društvu, fokusirajte se na one "manje lijepe". Nek osjete da imaju "ono nešto"..
Jbg, kad dobijete iskustvo, onda dobijete i godine, pa je to problem :)

petar

pre 3 godine

Gojaznost i anksioznost su dva najveća krivca. Ja sam bio sa njih tri u isto vreme kada sam imao 19 godina.
(Edvard Kardelj, 21. jun 2020 14:12)

Pa ti si senzacionalan!

Marija

pre 3 godine

samo nam nije ni do cega. u ovom dobu se sve ocekuje od nas u isto vreme...naravno da ne mozes ni doci u situaciju da upoznas nekog, da ne pricamo o intimiziranju. a to sto komentarisete iz sopstvenih frustracija, moram da vas ispravim - niti su sve zene sponzoruse napumpane, niti su svi muskarci kreteni...dajte se malo posvetiti amger management-u.

joj

pre 3 godine

Seksualno uznemiravanje, vredjanje, ponizavanje i diskriminacija zena. Eto to sam vam resila.

Bas me cudi sto zene ne zele da spavaju s muskarcima koji ih prvo tretiraju ko lutke na naduvavanje, onda ih prozivaju da su k... zbog nacina na koji su odevene, a onda kad malo zadju u godine izigravaju dobre momke koji bi samo hteli da se drze za ruke.

E pa ne moze, niste zasluzili, zao mi je, sami ste krivi, pozdrav.

mrki

pre 3 godine

Gledaju mnogo pornice i posećuju previse tertane, previse zaljubljeni u sebe, a podosta nesigurni.
Opustite se i ženski i muški i cepajte bez kompleksa..man’te se Pinka i realitya i eto vama sexa deco na pretek!!!
Ljubi vas cika Mrki :)

tru

pre 3 godine

Standardi su opasno skočili sa ženske strane. Slušao sam neku Amerikanku koja je spajala slobodne ljude i odustala je od posla jer svaka devojaka je nerealno izbirljiva. Dovede joj pilota sa 190cm i ona ga odbije.
Bukvalno moraš biti top od izgleda i statusa. Gledam momke solidni na svim poljima a devojke im 5/ 10 na skali...a danas ako si suvi prosek ili samoća ili da budeš sa nekom od 120kg . Ljubavni odnosi izumiru nema šta.

...

pre 3 godine

Ja imam 25, dosadasnji deo zivota sam proveo sam. Ponekad te uhvate razmisljanja o tome i osetis se nekako glupo i izolovano, usamljeno, a u stvari nije mali broj ljudi u slicnoj situaciji. Meni ne fali toliko fizicka bliskost, vise ta cinjenica da se nekom dopadas, da voli tvoju licnost i da zeli da provodi vreme s tobom i ostalo sto ide uz to. Verovatno je lepse kad imas nekog, ne znam ni sam, ali ne po cenu toga samo da mozes to da kazes... Faktora je svakako vise koji dovode do toga sto je u tekstu tema...

"Drajfus"

pre 3 godine

Pa nasli su adekvatnu zamenu! Upstalom, sve je okrenuto naglavacke i ono sto je nekada izazivalo zgrazavanje, danas je sasvim ok tj cool! Mediji su prepuni u slici i reci!

Poslednji samuraj

pre 3 godine

Decaci samo pitajte. Da daju nece a u stvari hoce. I dok pitate pocinjete da ih razumete. Onda dodjete na stadijum da ne morate da pitate da ste opusteni i da to jednostavno osecate u vazduhu. da to resavate osmehom i pogledom.
To Vam kaze neko ko je isto tako lutao u tom dobu. Zapamtite jos jedno uvek ali ivek budite iznad situacije. Budite dzentlmeni kada druga strana to ne zasluzuje. Nagrada ce uvek doci.

Maximus Decimus Meridius

pre 3 godine

Ja nemam problema, pored svoje imam još tuce devojka a ovi mladi momci neka samo igraju igrice na kompjuterima i Sony PlayStationu.

XXL

pre 3 godine

Izem im studiju "... imaju manje sexa jer im treba više vremena do zrelog doba ...", a u stvarnosti je obrnuto. Danas u eri novih tehnologija i informatike, video igrica i mogućnosti zabave mladi tako više vremena provode, a ranije toga nije bilo čak i do pojave televizije pa su se mladi okretali ka jeftinoj zabavi - sex. Oduzmite im automobil, provod, kafiće i klubove, mobilni i kompjuter te ih osamite i biće sve OK.

Išmail

pre 3 godine

Seks, prošle godine jednom, ove ređe
(Miloš brodadzija, 21. jun 2020 14:41)

Kaže se "prošle godine NIJEDNOM, a ove ređe".

Tj. bar...ja tako kažem...

:(

Igor Gavran

pre 3 godine

Intenzivno gledam porno filmove (svakodnevno) preko 25 godina i nikakav manjak libida zbog toga nisam osetio. Sa osobom zenskog pola mi je uvek lepse nego s pornografijom, i da imam dovoljnu kolicinu zena na raspolaganju porno sajt verovatno nikada ne bih posetio. E sad, kad ti dodje, a zenu boli glava ili zeludac, ili je umorna moras nekako da se snadjes. U 18 godina nije bilo sanse da nadjem devojku. Sa godinama libido opada, u cetrdesetim vise nisam kao u dvadesetim, ali to nema veze s Miom Malkovom vec sa starenjem.

MR

pre 3 godine

Zene moraju da shvate da nije isto kad muskarac spava sa tobom i provodi vrijeme sa tobom, i kada te odradi u autu i sluzis mu samo za to.
Kljuc.

Caw

pre 3 godine

Zato što 10% lepotana i 10% sa dubokim džepovima pokupe 90% devojaka koje rotiraju iz dana u dana kako im se ćefne a one uživaju u tome. Ovaj 10% devojaka što ostane ode na 10% muškaraca iz grupe "normalnih i nezanimljivih" tako prosta računica kaže da 70% mladih "neostvarenih" muškaraca se zabavlja sa pornografijom i naleti na neku letnju šemicu svake 2-3 godine.

Samo čovek

pre 3 godine

Seks. Seks je nesto sto treba da se desava samo u braku. Znam, staromodan sam i sektas, drago mi je da sam takav u ovom danas "normalnom" svetu.

Vojvođanin

pre 3 godine

Ne znam kako je u svetu, ali mislim da je u Srbiji problem ogromna nezrelost i manjak samopouzdanja kod muškaraca i nerealno visoka očekivanja kod žena. Sve to nema veze ni sa novcem ni sa društvenim statusom, samo muškarci ne znaju kako a žene se ponašaju kao da im niko ne treba.

tp

pre 3 godine

Nije isto jer 95% devojaka za 5 minuta može da nadje nekog za zabavu, dok takvu privilegiju ima 1 od 1000 momaka.
Devojke kad se žale da nemaju odnose mislim da lažu...samo su one mnogo više izbirljivije neće sa svakim. Još ako ciljaju na top momke a nisu neke manekenke normalno da nema od toga ništa.

Impotencijal

pre 3 godine

Izgladneli, mršavi, pijani, umorni, neispava... devojke izoperisane, naduvenih budza, liče jedna na drugu, nose one jadne tange koje teraju na smeh, i što bi oni rekli - "to je to".

More

pre 3 godine

U Srbijije verovatno isto, ali evo ovde u CH je pored internets jedan od velikih razloga to sto su mladi danas pod pritiskom u smislu da su od 6 do 18 ili 19 na nogama zbog posla, a posle (s obzirom da zive sami uglavnom) ih cekaju kucni poslovi. Dodatno, bar ovde traze od svakog da knstantno pored posla napreduje i uci, zavrsava nekakve dodatne sertifikate i gluposti. Gde pored toga jos da nadjes partnera i da se seksas?

Kika

pre 3 godine

Zato što 90% žena i devojaka želi da bude sa 10% top muškaraca, a ne pada im napamet da prave kompromis jer im je draga Saveta u Cosmo-u rekla da one to zaslužuju iako na skali od 1 do 10 su jaka trojka.

Kika

pre 3 godine

Zato što 90% žena i devojaka želi da bude sa 10% top muškaraca, a ne pada im napamet da prave kompromis jer im je draga Saveta u Cosmo-u rekla da one to zaslužuju iako na skali od 1 do 10 su jaka trojka.

...

pre 3 godine

Ja imam 25, dosadasnji deo zivota sam proveo sam. Ponekad te uhvate razmisljanja o tome i osetis se nekako glupo i izolovano, usamljeno, a u stvari nije mali broj ljudi u slicnoj situaciji. Meni ne fali toliko fizicka bliskost, vise ta cinjenica da se nekom dopadas, da voli tvoju licnost i da zeli da provodi vreme s tobom i ostalo sto ide uz to. Verovatno je lepse kad imas nekog, ne znam ni sam, ali ne po cenu toga samo da mozes to da kazes... Faktora je svakako vise koji dovode do toga sto je u tekstu tema...

Vojvođanin

pre 3 godine

Ne znam kako je u svetu, ali mislim da je u Srbiji problem ogromna nezrelost i manjak samopouzdanja kod muškaraca i nerealno visoka očekivanja kod žena. Sve to nema veze ni sa novcem ni sa društvenim statusom, samo muškarci ne znaju kako a žene se ponašaju kao da im niko ne treba.

Caw

pre 3 godine

Zato što 10% lepotana i 10% sa dubokim džepovima pokupe 90% devojaka koje rotiraju iz dana u dana kako im se ćefne a one uživaju u tome. Ovaj 10% devojaka što ostane ode na 10% muškaraca iz grupe "normalnih i nezanimljivih" tako prosta računica kaže da 70% mladih "neostvarenih" muškaraca se zabavlja sa pornografijom i naleti na neku letnju šemicu svake 2-3 godine.

Robert

pre 3 godine

Krivica, naravno, leži u oba pola. Da probam ukratko:

MUŠKARCI: mnogo sirovina, neotesanih, nemaju poštovanja prema ženskom rodu, ne umeju da komuniciraju bez dvomislenih izjava kojima aludiraju na nešto bezobrazno, ni nemaju kriterijume (može da zaređa u prilasku 10-ak devojaka, pa kod koje prođe), gledaju različitim očima ono što sami (ne) mogu da ponude i ono što misle da devojka nudi, sindrom Balkanca (za seks traži jednu, a za domaćicu-kućnu pomoćnicu drugu devojku, nesposoban da shvati da u jednom devojci može da ima i dobar seksualni i porodični život).

ŽENE: neopravdano visoki kriterijumi (najčešće nude samo izgled, uz odsustvo skoro svih drugih kvalitetnih odlika, dok od muškarca traže sve), uživaju da odbijaju i to im je postao sport, veoma veliki broj emotivno i mentalno zatupelih (usled snažnog uticaja nametnutih trendova preko televizije i interneta), mnogo preslikanih ponašanjem i izgledom, seksualizuju same sebe.

mrki

pre 3 godine

Gledaju mnogo pornice i posećuju previse tertane, previse zaljubljeni u sebe, a podosta nesigurni.
Opustite se i ženski i muški i cepajte bez kompleksa..man’te se Pinka i realitya i eto vama sexa deco na pretek!!!
Ljubi vas cika Mrki :)

tp

pre 3 godine

Nije isto jer 95% devojaka za 5 minuta može da nadje nekog za zabavu, dok takvu privilegiju ima 1 od 1000 momaka.
Devojke kad se žale da nemaju odnose mislim da lažu...samo su one mnogo više izbirljivije neće sa svakim. Još ako ciljaju na top momke a nisu neke manekenke normalno da nema od toga ništa.

Jedna priča za laku noć

pre 3 godine

Nedavno sam imao povredu na nozi koja je zahtevala medicniski tretman. Naravno, doktorka je zahtevala redovno previjanje i to u domu zdravlja, čisto da bude sigurna da će sve biti u redu. Počeo sam da dolazim na previjanje i u mene se zagledala jedna fina, "obična" devojka, medicinska sestra. Zapao sam joj za oko jer spadam u kategoriju lepih muškaraca, a i valjda joj se svidelo to što sa mnom može normalno da razgovara. Ovo nije hvalisanje, to je jednostavno činjenica, na koju su mi žene često ukazivale. Pošto sam sam već duže vreme, rekao sam sebi, pa ovo je jedna normalna devojka, baš mi to treba, a takve sam ruku na srce uvek tražio, mada sam ih teško pronalazio. Video sam joj sjaj u očima dok me gleda, što mi je nagovestilo da sam joj baš zapao za oko. Krenula je priča i došli smo do toga gde radim. Rekao sam joj da sam nezaposlen, da tražim posao, ali da situacija nije baš sjajna iako sam diplomirani inženjer. Onog momenta kada sam joj rekao da sam nezaposlen, nestao je sjaj u očima, a razgovor je ubrzo postao službeni. Iako sam pokušao da razgovor vratim na nivo na kome je bio, njena iznenadna hladnoća je to sprečila. Zašto vam ovo pričam? Pričam vam zbog toga, da vi koji ne izgledate žestoko, da ne mislite da nama koji izgledamo, da nam devojke padaju u naručje tek tako. Na nju se ne ljutim, ona u tom momenu verovatno nije htela da se petlja sa "luzerom", jer i "obične" devojke imaju kriterijume. Nije mi žao što sam ostvario komunikaciju sa njom, jer i to je iskustvo.

More

pre 3 godine

U Srbijije verovatno isto, ali evo ovde u CH je pored internets jedan od velikih razloga to sto su mladi danas pod pritiskom u smislu da su od 6 do 18 ili 19 na nogama zbog posla, a posle (s obzirom da zive sami uglavnom) ih cekaju kucni poslovi. Dodatno, bar ovde traze od svakog da knstantno pored posla napreduje i uci, zavrsava nekakve dodatne sertifikate i gluposti. Gde pored toga jos da nadjes partnera i da se seksas?

Impotencijal

pre 3 godine

Izgladneli, mršavi, pijani, umorni, neispava... devojke izoperisane, naduvenih budza, liče jedna na drugu, nose one jadne tange koje teraju na smeh, i što bi oni rekli - "to je to".

nikola

pre 3 godine

80% mojih drugova nije imalo sex jedno 2 godine.. Pri tome svi su normalni, normalno izgledaju.. Ali nemaju ono sto devojke traze.. A to je da budu prosti, da glume mafijase, da su nabildovani, poznati, istetovirani.

Srbijanac

pre 3 godine

Ako jedan momak ima 10000 evra i dobar auto, a nece da joj da ni evro, a drugi momak ima samo 100 evra i hoce da joj da sve, devojka opet trci kod onog koji ima 10000 evra. Devojkama je uvek bitnije kako drugi misle da je njoj, nego kako je stvarno njoj.

Bane

pre 3 godine

To namecu i forsiraju oni kojima je interes da budemo potrosacko drustvo. Pogledajte sta se forsira u medijima, stampi, drustvenim mrezama. Uvek clanci koji prate raskalasan zivot bogatih i poznatih, znaci industrija je ta koja forsira da se sex predstavlja kao nagrada za uspeh. Odnosno, pravi se atmosfera da sexa mozes da imas koliko zelis i sa kim zelis samo ako si bogat i mocan, isti taj kriterijum se namece i zenama, odnosno njima se perfidno usadjuje u glavu da njih zasluzuju samo bogati i mocni i da ako zavrse sa nekim drugim to znaci da ne cene dovoljno sebe, da su srozale sebe itd. Tako se stvara glad za novcem, uspehom i moci koja se dokazuje bahatim trosenjem novca na nepotrebne stvari i jedinu pravu korist od toga ima industrija koja ti to servira. Znaci u svetu je na sceni jedna ozbiljna manipulacija sexom kao osnovnom ljudskom potrebom i zato je tako kako jeste... i bice sve gore.

sSSs

pre 3 godine

Ja dok sam bio osnovac devojke sam zamisljo kao nesto nestvarno, devojke su u mojoj glavi bile Boginje. Kada sam kreno u srednju skolu doso je i dan kada sam i ja imo svoje prvu devojku, pa posle prve i drugu devojku, pa posle druge i trecu devojku, a onda sam se ja razocaro i u zenu i u pi..u.

e moj druže

pre 3 godine

Ispada da prosečni momci nemaju šanse i ne treba ni da pokušavaju. Nije tačno. Prvo, potrebno je da vam je stalo do toga da nađete devojku. Prilika može biti u kafiću, noćnom klubu, na faksu, u školi, na poslu, u busu, na koncertu, na bazenu, u teretani, biblioteci... Kada ti se desi da ti devojka privuče pažnju priđeš i nešto pitaš, kažeš.. I nema potrebe da se brineš, šta god da bude. Svako iskustvo znači, makar razgovor trajao 10 sekundi. To je najlakše raditi kada imaš 18, 20, 25, 30, posle je malo komplikovanije i zato u tim godinama treba koristiti svaku priliku da se priđe, priča, pa neka iz 100-og pokušaja dođe do veze koja vredi i sve je vredelo, a još si se i zabavljao, stekao neka iskustva koja ćeš pamtiti... Ne moraš biti bogat, nabildovan, samo pozitivno, malo vedrog duha i dešavaju se lepe stvari.

Ante

pre 3 godine

Neznam je li danas se manje seksaju, ali se seksaju kvalitetnije. Barem ove mlađe cure. U moje vrijeme bi cure bile u seksu jako sramežljive, te neće ovo, te neće ono..
Ja sam se šokirao kad sam shvatio koliko sam lako "upao u šemu" s 3 mlade cure u zadnjih 5 godina. Govorim i do 20 godina mlađe, to je u moje vrijeme bilo nezamislivi, da curu odvede u krevet 20g stariji muškarac u klubu. Ne brinite, punoljetne su bile, 23+, hehehe..
E sad, u seksu su sve bile glasne, nema sramežljivosti kako će izgledati u kojoj pozi, čak im je prioritet da dožive orgazam, a nakon toga se stvarno potrude da i muškarca usreče..
E sad, da li je ta opuštenost zbog toga što znaju da mi stariji, ili oženjeni, nećemo "pričati okolo", pa nemaju neki strah od "sramote", ili vole iskusne, neznam, ali to "znanje" vjerujem da je zaslužno to što je pornografija toliko dostupna danas.
Kod muških, ta pornografija je očito više problem nego prednost.. Nesigurni su, misle da je seks ko na filmu, slabo "osjete" žensko tijelo i potrebe, itd.. Barem su mi tako rekle ove..
Ipak, dajem prednost zrelijim curama, moje generacije.. I one su se popravile u seksu..
Savjet za muške, potrudite se nasmijati i opustiti curu, i ne čekajte predugo za pokušaj.. Strah od odbijanja je normalan, ali nepotreban. Lijepim curama uliječite kad su same, a kad su u društvu, fokusirajte se na one "manje lijepe". Nek osjete da imaju "ono nešto"..
Jbg, kad dobijete iskustvo, onda dobijete i godine, pa je to problem :)

Vi ... nas u mozak godinama

pre 3 godine

Ostavite vi mlade ljude na miru. Umesto što zabijate nos tamo gde ne treba, zapitajte se koliko ste im zagorčali život poslednjih 30 godina.
Sveli ste državu na nivo Farme, odnosno
svinjca, pa se sad čudite što svake godine nestane jedan grad. Povraća mi se od oholosti, sebičluka i samoživosti svih ovih "zabrinutih stručnjaka".

Olja

pre 3 godine

Aman, bre, ljudi! O čemu vi govorite? O kakvim evrima, kolima, natprosečnom izgledu? To vam je potrebno jedino ako hoćete da smuvate nekakvu izoperisanu splavarušu i "starletu". Normalne devojke to ne traže. Kako vi, tako smušeni, koji ste se unapred predali, očekujete da se svidite bilo kojoj devojci? Zar ne shvatate da ona u vama vidi ono što vi vidite u samom sebi? Da bi vas neka devojka poželela, morate sami sebi biti poželjni! Upamtite to dobro! Ako sami sebe ne volite, ako sami sebi niste interesantni, kako očekujete da se suprotni pol zainteresuje za vas?

samo_kazem

pre 3 godine

Zanimljiva tema. Iz moje perspektive, pronaci devojku za vezu ili neku shemu u manjim sredinama ( zivim u istoj ) je poprilicno tesko, pogotovo ako se ne krecete po turbo-folkeraj mestima gde ima dobar broj polugolih, lakih i pijanih devojaka pa jos i mozes da uspes nesto. U BGu ili NSu je to bar mnogo lakse, ima dobrih mesta za izlazhenje plus mnogo hobija i aktivnosti gde mozete upoznati devojke ( folklor, plesne skole, razna udruzenja, bazeni, teretane itd ). Da ne pricam o tome da je i generalno devojaka sve manje jer one koje napuste provinciju gotovo se sigurno kuci ne vracaju.
Slobodno mogu da kazem da su oni momci koji zive u BGu i NSu u velikoj prednosti a da toga nisu ni svesni, e sad druga je prica sto vecina to ni ne zna da iskoristi...

KeepItReal

pre 3 godine

Zabole me seks. Ono sto me zanima je kvalitet zivota. Na to sam se usredsredio, zaradio novac i ne bi ga sada delio nisakim zbog nekog tamo sexa. U ovom trenutku mi se cini da nema te zene koja bi me na seks nahvatala, mozda zato sto sam presao 40 godina i imam dovoljno zivotnog iskustva da znam sta je bitno. A bitno je da budete otporni na stres i bolescuge drustva koje vas okruzuje. To se postize usavrsavanjem, ucenjem, i unapredjivanjem. Smesni su mi muskarci koji se lome oko seksa, ili kojima je to glavni domet u zivotu. Meni nije doneo mnogo dobra, samo neplanirane trudnoce, stres i gubljennje razuma. Zapravo sve vise shvatam da su oni budisticki monasi verovatno i najpametniji tipovi na planeti.

aleksa

pre 3 godine

Mnogi komentari su već sve lepo objasnili a ja bih samo da dodam ovo. Pored toga što mnoge devojke imaju nerealna očekivanja (rekoh mnoge, ne sve) problem je i u tome što se od muškarca danas očekuje da je majstor komunikacije i zavođenja. Da sa 20 godina ima harizmu iskusnog zavodnika a sa 25 da je već šarmantan ko Džodž Kluni. I jako je malo slobodnih devojaka koje će da mu dozvole da bude ljudsko biće i da pogreši nekad, a da ga ne 'otpišu' zbog toga. Ne smeš da se zbuniš, ne smeš da sročiš loše rečenicu zbog treme, ne smeš da propustiš nijedan suptilan znak, ne smeš da ne znaš čitavu nauku iza SMS dopisivanja... Džaba ako si lep i fin, ako ne održavaš šou non stop kao da si neki zabavljač, gotovo je, ideš u friend zonu ili se prekida kontakt. Kažem iz ličnog iskustva, jer sam pokušavao i pokušavao, i svaki put bih 'pao na ispitu' zbog neke najtrivijalnije stvari a da mi nije ni rečeno zašto i kako to da popravim. Prosto, ne daju drugu šansu. I baš ih briga da razumeju drugu stranu.

neo

pre 3 godine

@ Ako je sex u pitanju svaki dan se nekoliko puta zahvalim bogu sto me nacinio gay osobom. Kod nas sexa ima kao pleve. Tj. sav zivot se i svodi samo na sex. Prosecan gay lik, ok izgleda danas do 35te moze da nagura par stotina frajera. Bez po frke. Jako mi je zao straight likova koji se muce oko zenki.
(slavkan, 21. jun 2020 21:02)

Kao strejt lik potpuno se slazem sa ovim. To sam ukapirao jos pocetkom 2000-tih kada su umesto drustvenih mreza bili chat-ovi. Pa ribu da smuvas crknes, a dobijes 15 gej ponuda. Pomislio sam blago ovim gejevima! Al dzabe kad volim zene i nisam uspeo da se uklopim ni u Bi fazon. Jednostavno okoreli strejter. Iskren sam, nema sta da se ovde foliram.

Neko tamo

pre 3 godine

Ima već nekoliko odličnih komentara koji lepo razbijaju postojeći stereotip.
Ja bih samo dodao par stvari.
Stalno pominjete one devojke koje traže bogate frajere, ali ja vas pitam šta će vam uopšte takve? I zašto uopšte izlazite na takva mesta i nadate se nekom "ulovu"? Dok vi balavite za polugolim splavarkama, ne vidite devojke koje su pristojno obučene, pristojno se ponašaju i imaju dovoljno mozga / morala /ukusa da na takva mesta ne zalaze. Drugim rečima, tražite na pogrešnom mestu.

Druga stvar je šta vi želite od devojke? Ako vam je cilj da je kresnete na prvom sastanku (kao na filmu), onda nije ni čudo što ste u problemu. Jer za one devojke koje bi pristale nemate dovoljno novca, a za ove druge imate potpuno pogrešan pristup.
I najbitnije, pridjite i pričajte, neće vam otpasti ako vas odbije. Onda polako i bez žurbe, jer ako previše navaljujete okačiće vas. A i neke stvari su vredne čekanja. ;)

Hhjhh

pre 3 godine

Obožavam kad mužjaci prosipaju nauku kako se dočepati nekog seksa. A da probate možda da ukapirate da recimo razgovor sa čovekom drugog pola nije ništa drugačiji od razgovora sa čovekom sopstvenog pola? Pa od te polazne tačke običnog, pristojnog odnosa sa nekom osnovnom trunkom poštovanja sve može. Ovako, kad gomila vas bukvalno ubija žene, a krastavac jeftin, ne znam šta očekujete?

Ketsuno Ana

pre 3 godine

Koliko je seks zapravo dostupan, samo sto ga ljudi preozbiljno shvataju i previse cene. Pare ne bi trebale da budu problem, aj ako je kondom skup podelite troskove. Previse smo znacenja dodelili seksu, a to je zapravo osnovna potreba coveka. Sad je to neka borba, taktiziranje, devojke neosvojive tvrdjave, momci fbi cia agenti, spanske sapunice ovo ono. Kad cemo vise da se kolektivno opustimo, da spustimo gard, da se prepustimo, napalimo, odradimo radnju i cao zdravo? Ovako smo svi bez veze nervozni i isfrustrirani.

rani

pre 3 godine

Materijalizam! To je boljka danasnjeg mladog sveta. Ja sam bez dinara u dzepu, redovno imao devojku i to vec od 15-te godine pa dok se nisam ozenio! Sada si sam ako nemas kinte, mocan auto, skup telefon, firmiranu garderobu, svoj stan, ako nisi nabildovan, i to ne bilo gde, vec u nekoj vidjenijoj teretani, ako se ne kreces na fensi mestima! Sve je kompikovanije! Zalosno je to, sve je iskrivljeno, izopaceno, nemoralno.

key and peele

pre 3 godine

glavni problem je tu ali ga ljudi ne vide. kipi iz komentara al opet ga ne kapiraju. problem je sto muskarci misle da su zene surove i odbijaju i da hoce samo pare, a ribe misle da muskarci samo hoce da ih opale i idu dalje ili da se vrste u brlog do sledece napaljenosti, da su samo povrsni i hoce meso a nece njih. problem je, dakle, uobrazavanje da postoji neki stravicno veliki problem umesto da se lepo izadje i proba prica. iz price krece. pobaj bre.

krivolovac

pre 3 godine

Ja imam 40 godina. Prvi put sam se seksao u 30. A cak i od 33 do 38 nisam bio ni sa jednom. Imao sam 6 seksualnih partnerki ukljucujuci i ovu sad sto me juri da je zenim. Zove me svaki dan, kaze nervozna je i treba joj seks. Meni draze ove sa Pornhuba... Hocu da se javi neki sekso/psiholog ovde i da mi kaze koliko sam bolestan ili je to normalna pojava u ovom danasnjem drustvu.

ja

pre 3 godine

Žena neće novac, nego sposobnog muškarca. Zena neće nabildovanog, nego nekog ko je dovoljno jak da se nosi sa problemima koje život i porodica nose. Žena neće bahatog, nego nekog ko ume da se, izbori za sebe i svoje. I da, kada kažem zena mislim na pravu ženu, ne na silokonušu ni na nabeđenu feministkinju, a pravih žena ima jako mnogo. To sto vi imate maštu o sorajama i stanijama, spremite 5 glava evrona dnevno i imate ih, nemoj da kukate na sve žene zbog par mediokriteta. Imam 50 godina, da, budem do kraja iskren priroda je bila darežljiva pa izgledam kao da imam 40, solidnog materijalnog stanja i nikakav problem da nađem devojku (ne mladu, nego ženu za vezu) i sve su to pristojne žene razvedene ili iz, raznih razloga neudavne. Svaka zaslužuje sve najlepše epitete za, karakter, izgled takođe ali to meni nije presudno. Plašio sam se posle mog razvoda kao će ići sa suprotnim polom, zaboravio sam da "muvam" ali ispostavilo se da samo treba biti pristojan i normalan, nekad blago uporan i sve je ok. Iako mi pare nisu preveliki problem, sa svakom imam odnos u plaćanju 60:40 ili 70: 30 znaci avaki I drugi ili treći put ona plati i to na njihovo insistiranje

tru

pre 3 godine

Standardi su opasno skočili sa ženske strane. Slušao sam neku Amerikanku koja je spajala slobodne ljude i odustala je od posla jer svaka devojaka je nerealno izbirljiva. Dovede joj pilota sa 190cm i ona ga odbije.
Bukvalno moraš biti top od izgleda i statusa. Gledam momke solidni na svim poljima a devojke im 5/ 10 na skali...a danas ako si suvi prosek ili samoća ili da budeš sa nekom od 120kg . Ljubavni odnosi izumiru nema šta.

pacific202

pre 3 godine

"Ja imam 40 godina. Prvi put sam se seksao u 30. A cak i od 33 do 38 nisam bio ni sa jednom. Imao sam 6 seksualnih partnerki ukljucujuci i ovu sad sto me juri da je zenim. Zove me svaki dan, kaze nervozna je i treba joj seks. Meni draze ove sa Pornhuba... Hocu da se javi neki sekso/psiholog ovde i da mi kaze koliko sam bolestan ili je to normalna pojava u ovom danasnjem drustvu.
(krivolovac, 21. jun 2020 18:00)"

Nisi bolestan nego malo uplasen (anksiozan) kao otrpilike 1/4 populacije. Ti sedis na brezuljku i posmatras dole ljude, jedni imaju seks, drugi kuce i porodice, itd. Ta devojka ti mase odozdo da sidjes da se pridruzis da izadjes iz te svoje zone komfora da pocnes da delujes. Ali brines se naicices dole na probleme, osude, stare strahove i to stavljas u prvi plan, cak ispred ljubavi, srece, zadovoljstva. Seti sada se detinjstva i recimo sankanja. Da li si odustajao da se sankas samo zato sto si morao da se svaki put penjes uzbrdo? Nisi. Koncetrisao si se na zadovoljstvo spustanja. Isto tako koncentrisi se na srecu, pa ce ti ono negativno biti u drugom planu i nevazno, brzo zaboravljeno. Sreca, zadovoljstvo uspeh je ono sto treba da vidis da pamtis. Sve negativno je nevazno to je samo uspon do srece. Sreca je vazna.

koronarius

pre 3 godine

Mladi ljudi su mnogo pametniji i racionalniji od starijih. Shvatili su da je sex precenjen, obicna fizioloska potreba. Zasto bi neko zarad par sekundi zadovoljstva trosio toliko energije, vremena i novca? Gluposti.

Cut

pre 3 godine

I ne samo mladi, stariji jos redje imaju seks. Ne mozes ni sa vencanom zenom ako nemas para a kako li je tek bankrotiranim momcima... Sve je to danas trgovina zato se izgubio sarm i intriga.

perter

pre 3 godine

Kao sto je neko rekao,sex je precenjen,u osnovi zabava za siromahe i klince. Zaista mi nikada sex nije bio cilj, mislim da je to potpuno pogresno i prazno. Sada sa 40 osecam manju zelju, ali me to ne smeta, naprotiv jasnije i bolje se razmislja tj nepostoje sanse da navucete neku bolescugu, nezeljeno dete ili neki od mnogo problema koje zene koje ne poznajete ili slabo poznajete, nose sa sobom. Drustvo je svakako bolesno, modeli su pogresni,a populacija je intelektualno ogranicena i povrsna pa su takvi i rezultati. Cudo se niko nije zeznuo da promovise vrednost odnosa,lojalnosti,veze, podrske,i sigurnosti. Ja takav tesk nisam video poslednjih 15 godina. Sta ockujete onda nego uzajemno nepoverenje, prevare,lazi i probleme. Srecom,ja sam na vreme resio te stvari sa svojom izabranicom i imao sam srece. A ovim mladim momcima....ne bio im u kozi sa feministiknjama i sebiclukom koji vlada

Poslednji samuraj

pre 3 godine

Decaci samo pitajte. Da daju nece a u stvari hoce. I dok pitate pocinjete da ih razumete. Onda dodjete na stadijum da ne morate da pitate da ste opusteni i da to jednostavno osecate u vazduhu. da to resavate osmehom i pogledom.
To Vam kaze neko ko je isto tako lutao u tom dobu. Zapamtite jos jedno uvek ali ivek budite iznad situacije. Budite dzentlmeni kada druga strana to ne zasluzuje. Nagrada ce uvek doci.

Predrasude nemam glupe

pre 3 godine

Ja dok sam bio osnovac devojke sam zamisljo kao nesto nestvarno, devojke su u mojoj glavi bile Boginje. Kada sam kreno u srednju skolu doso je i dan kada sam i ja imo svoje prvu devojku, pa posle prve i drugu devojku, pa posle druge i trecu devojku, a onda sam se ja razocaro i u zenu i u pi..u.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sSSs, 21. jun 2020 17:09)

Ovaj komentar gađa u metu. I kod mene je bilo slično, sam što je šokantan događaj koji me je prosvetlio bio grafit na jednom beogradskom zidu: I ŽENE PRDE !
Kad sam to pročitao, posle toga ništa više nije bilo isto.
Uostalom, i Radovan III je pričao u predstavi da je nekada imao iluzije oko ženske fiziologije...

dominus

pre 3 godine

Hebo seks. A što se žena/devojaka tiče, teže su mi nego bilo šta drugo u životu. Svaka logika i razum prestaje. Neću da se trudim jer stvarno nema smisla. Cela hebena filozofija je napravljena oko hebenog muško-ženskog odnosa. Te budi ovakav, te onakav, te moraš da prepoznaš situaciju, trista nekih čuda...

mendel

pre 3 godine

pre 2 godine imali smo kao drzava cetiri hiljade tinejdzerskih abortusa u godini. procentualno najvise u Evropi.
ali,posto nije popularno da se prizna da sex imaju maloletnici onda nista od ankete.
Srbija, 21.vek.

taki p

pre 3 godine

Robert je ubo u centar,to je manje vise generalno stanje.Razlog zasto devojke tog uzrasta (18-24)imaju vise sexa od momaka,lezi u cinjenici da je postao trend da ulaze u veze/seme sa starijim momcima 10+, ti muskarci ih biraju jer su manje zrele i iskusne,mogu lakse da ih ukalupe.Jos jedan od razloga je, sto ekonomsko-finansijska losa situacija vise opterecuje muskarce,ipak je to na neki nacin odraz muskosti,uspeha,samopuzdanja,stvara frusraciju,komplekse,sve to negativno utice na ljubavni zivot.

MR

pre 3 godine

Zene moraju da shvate da nije isto kad muskarac spava sa tobom i provodi vrijeme sa tobom, i kada te odradi u autu i sluzis mu samo za to.
Kljuc.

Q

pre 3 godine

Ljude jednostavno mrzi, znam po sebi. Milion opcija na internetu za zanimaciju, meni se desi da zaglavim satima na YouTubu i da mi vreme proleti. Devojke i zene imaju nikad više igračaka pri ruci sa kojima je orgazam zagarantovan, sa muškarcima se nikad ne zna kako će da ispadne.

Black fish

pre 3 godine

Ne brinite se. Nije sve onako kako trenutni trendovi diktiraju. Ne treba imati sex po svaku cenu.Samo polnost u ljubavi ima smisao postojanja.Seks bez ljubavi je kratkotrajno fizicko zadovoljstvo koje prazni ličnost coveka.

Išmail

pre 3 godine

Seks, prošle godine jednom, ove ređe
(Miloš brodadzija, 21. jun 2020 14:41)

Kaže se "prošle godine NIJEDNOM, a ove ređe".

Tj. bar...ja tako kažem...

:(

Igor Gavran

pre 3 godine

Intenzivno gledam porno filmove (svakodnevno) preko 25 godina i nikakav manjak libida zbog toga nisam osetio. Sa osobom zenskog pola mi je uvek lepse nego s pornografijom, i da imam dovoljnu kolicinu zena na raspolaganju porno sajt verovatno nikada ne bih posetio. E sad, kad ti dodje, a zenu boli glava ili zeludac, ili je umorna moras nekako da se snadjes. U 18 godina nije bilo sanse da nadjem devojku. Sa godinama libido opada, u cetrdesetim vise nisam kao u dvadesetim, ali to nema veze s Miom Malkovom vec sa starenjem.

koki

pre 3 godine

nisam nabildovan, niti bogat, niti nesto posebno zgodan (znaci, imam stomak)...
Oduvek sam takav bio.
Sa 18, 20, 26, 30godina nisam bio previse interesantan vrsnjakinjama. Bilo je tu par komada, ali nista wow.
Kako sam usao u 30sete, dobio posao, diplomirao - situacija se izmenila. I dalje isto izgledam, ali je interesovanje i daleeko veće. A one sto me nisu htele pre, te su uglavnom i dalje u potrazi za nekim "dobrom, a postenim i vaspitanim frajerom". Pa , srecno vam bilo.
Pozdrav od duplog oca.

realno

pre 3 godine

Momci prilazite vise..i losijim ribama ako treba ..vezbajte..Posle na bolje predjite.
Ne primajte sve k srcu puno jer su one naucile da traze princa i svakako im nije nista dosta . Kada se malo naucite i sazrite naletecete na vasu klasu

Марко

pre 3 godine

Ostavite vi mlade ljude na miru. Umesto što zabijate nos tamo gde ne treba, zapitajte se koliko ste im zagorčali život poslednjih 30 godina.
Sveli ste državu na nivo Farme, odnosno
svinjca, pa se sad čudite što svake godine nestane jedan grad. Povraća mi se od oholosti, sebičluka i samoživosti svih ovih "zabrinutih stručnjaka".
(Vi ... nas u mozak godinama, 21. jun 2020 17:59)

Студија је спроведена на Универзитету Сан Дијего у САД-у.

Bane L.

pre 3 godine

Ako jedan momak ima 10000 evra i dobar auto, a nece da joj da ni evro, a drugi momak ima samo 100 evra i hoce da joj da sve, devojka opet trci kod onog koji ima 10000 evra. Devojkama je uvek bitnije kako drugi misle da je njoj, nego kako je stvarno njoj.
(Srbijanac, 21. jun 2020 16:56)

Sad sam matorac ali sećam se 90-ih lik uvek nova kola, svake dve godine proda i kupuje nov auto iz najviše klase (baš nov ne prodam polovan pa kupim polovan) Bio je drug mog brata. Pričam jednom sa njim pitam koliko troši na devojku. Pogleda me, kaže jesi ti lud batice? Njima imponuje da je vide sa mnom. Mislim sere da ispadne još veća faca. A onda sam svojim očima čuo na splavu Monca kad mu jedna od devojaka koje je vrteo kaže molim te plati daću ti pare čim izađemo blam me da me vide kako ja plaćam račun. Da li šta promenilo danas ne znam? Verovatno ima takvih slučajeva dosta. Tad su postojali samo sponzori a sponzorke izuzetno retko ko put na mesec.

Marijana

pre 3 godine

Mladim muškarcima je savet da ne gledaju pornografiju, jer to utiče na psihu, jer jedna scena od 5.minuta snima se 2.dana, tako kažu porno glumci vrlo često ne poznaju partnere moraju tada ga koriste vijagru ili neki drugi stimulans.Tako je rekao neki poznati porno glumac. Treba tražiti nekoga ko nam odgovara.. Sačekati malo sa se seksom i ako u početku ne bude sve sjajno, biće kad se još više upoznate.. To je to, pornografija je nerealna, nasilna, većini žena se ne dopada stvari iz tih filmova. Ženska režiserka jedna je i rekla da su ti filmovi pravljeni od strane muškaraca, a ne žena, malo je žena režiserki inače filmovi ne bi bili takvi. Ljudi su danas i pod stresom, upravo čitam knjigu doktora jednog koji kaže to utiče isto na seks. Jer svako lučenje hormona stresa, utiče na sposobnost da volimo.

petar

pre 3 godine

Gojaznost i anksioznost su dva najveća krivca. Ja sam bio sa njih tri u isto vreme kada sam imao 19 godina.
(Edvard Kardelj, 21. jun 2020 14:12)

Pa ti si senzacionalan!

Diktat

pre 3 godine

Mi decenijama nismo normalni ni po čemu pa ne znam zašto bi normalnost u seksu bila nešto što bi trebalo da se podrazumeva.Pre trideset i kusur godina za njega je bilo dovoljno, uz isprane farmerke i pocepane starke, da ima gitaru ili "žvaku" a za nju da nije,baš , padavičarka i da veruje u njega kako je on nešto posebno.Danas treba doooooosta više od nabrojanog ali to nekada vrlo kasno dođe.

Samo čovek

pre 3 godine

Seks. Seks je nesto sto treba da se desava samo u braku. Znam, staromodan sam i sektas, drago mi je da sam takav u ovom danas "normalnom" svetu.

Milica I Phone

pre 3 godine

Mladići su nesposobni da zarade novac. Ja sam imala sreće da nađem na pravog Muškarca-Muškarčinu. Ej zida nekoliko zgrada bez ikakvih papira! Kaže u svakoj zgradi je dao po jedan stan nekom političaru koji mu štiti posao da ga ne diraju. Čoveče kako je to uzbudljivo kad je toliko moćan! Sve je kao u seriji Narcos samo što njega opijati ne zanimaju. Car je! A ove šonje po komentarima krajnji im je domet da prođu na žuto pa drhte i gledaju u retrovizor i svuda oko sebe da nema Policije. A onda od jednom kad vide da nema počinju da se hvališu. To muškarci? Piiiih

High Down

pre 3 godine

Kada bih pristala, svakog dana u nedelji bi mogla da budem sa drugim covekom, iako sam vrlo prosecnog, cak i loseg izgleda za danasnju izopacenost sa estrade.
Usput navuces po neku polnu bolest, ne planirano zatrudnis, ili se osecas kao k... ako izmedju dvoje nema emocija. Evo preko 3 gosine nikako da se podudari osoba gde su obostrane emocije, uvek to bude samo jedna strana, a to nije to. Zato bolje sama.

Aca

pre 3 godine

Pa naravno da ima manje seksa kad sad mozes u krevet da legnes telefon u levoj ruci a sa desnom opa Djurdjo i onda se zadovolji i izgubi volju za seks.Ocu da kazem brzo izgube volju da muvaju nesto kad imaji Pornhub i raznorazne sajtove,a devojke barem kod nas sve nesto kalkulisu,nesto se izmisljaju i na kraj patka,mnogo tvrde pazar.Mozda su i u pravu da se nedaju na prvu da se malo neckaju al pa ovi klinci i nece mnogo da budu uporni nego lepo na Net i zurka bajo moj ??

hardtoswallowpil

pre 3 godine

80% mojih drugova nije imalo sex jedno 2 godine.. Pri tome svi su normalni, normalno izgledaju.. Ali nemaju ono sto devojke traze.. A to je da budu prosti, da glume mafijase, da su nabildovani, poznati, istetovirani.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nikola, 21. jun 2020 17:25) # Link komentara

Jel su se ponudili nekad da skuvaju devojci nesto? Jel su se potrudili da joj udele neki kompliment? Jel su je izveli negde gde ONA ZELI DA IDE, iako se njima mozda i ne ide? Ili su od starta krenuli s onom pricom "ja ne volim nasminkane devojke, meni trba skromna devojka, ja volim ovaj, onaj klub, ja volim ovaj sport, treniram ne treniram, ja ovo ja ono".

Vecina muskarace krece s tim stavom i ne kapira koliko je zenama to odbojno, samo pricaju o sebi.

samo_kazem

pre 3 godine

Jos jedna stvar - primetio sam da se na ovom portalu na temama vezanih za ljubav, seks, veze itd javlja veliki broj mladih ljudi ( muskih i zenskih ) koji je trenutno nezadovoljan svojim emotivnim kao i seksualnim zivotom ( kao i nedostatkom istih ). Kao neko ko programira web sajtove za "leba", zanima me da li ima zainteresovanih koji bi se pridruzili nekom portalu ili forumu gde bismo organizovali online caskanja, eventualno upoznavanja itd? Zanima me sta mislite o tome, mozda bih mogao da se upustim u projekat i da napravim nesto zaista dobro :)

Nislija

pre 3 godine

Braco Srbi i sestre SrBkinje,generalno smo jedan seksualno jako stucan narod. Generalizujem,ali ne gresim. Pozdrav i hvala na patologiji u komentarima.

mato

pre 3 godine

kako da imaju volju i zelju jedno za drugim kad vec u 13godini imaju sex sta ocekivati u recimo 23 niti je to njoj interesantno a njemu kadse sjeti njezine proslosti koliko je muskaraca spavalo sa njome.KAKO JE TO GOVORIO POKOJNI NIKOLA SIMIC ROTKVE STRUGANE

Тзар

pre 3 godine

Нисам имао секс 4 месеца а било је и много дужих периода Почех да живим сам ја мислио сад ће бити риба кад оно цврц дође корона и ванредно стање, девојке углавном у паници неће ни да се упознају. Прође то некако међутим сад тек имам утисак да једноставно нема довољно жеље ни живаца ни код мене ни код њих. Моја жеља ипак и дање постоји, покушао сам преко тиндера али и ту на крају није долазило до упознавања. Имам хвала Богу неке битне физичке/менталне квалитете тако да то није проблем али изгледа немам више стрљења ни живаца да се вуцарам са њима док се оне одлуче а углавном на такве наилазим. Никада ми се у жовоту мије догодило да упознам девојку у клубу и да је одведем то вече. Мени то делује мало и као митска прича београдских сплавара. Можда нисам ни довољно опуштен у конверзацији или имам озбиљне теме за разговор што зна да одбије нежнији пол. Сад се све више размишљам да то буде професионална услуга јер другачије изгледа, нажалост, не можеу ово наопако време.

Edvard Kardelj

pre 3 godine

Meni draze ove sa Pornhuba... Hocu da se javi neki sekso/psiholog ovde i da mi kaze koliko sam bolestan ili je to normalna pojava u ovom danasnjem drustvu.
(krivolovac, 21. jun 2020 18:00)

Na skali od 1 - 10? Ako su u pitanju neki japanski fetiši, onda si na 8

R.Srpska

pre 3 godine

Bio u Srbiji prije neki dan, ozenjen sa juga.
Odmah se sa udatom dogovorio, svaka hoce kada je sigurna da se nikada nece saznati, svaka, bukvalno.

Marija

pre 3 godine

samo nam nije ni do cega. u ovom dobu se sve ocekuje od nas u isto vreme...naravno da ne mozes ni doci u situaciju da upoznas nekog, da ne pricamo o intimiziranju. a to sto komentarisete iz sopstvenih frustracija, moram da vas ispravim - niti su sve zene sponzoruse napumpane, niti su svi muskarci kreteni...dajte se malo posvetiti amger management-u.

ax

pre 3 godine

Ja i moja gospođa retko koji dan propustio tu aktivnost, a imamo preko 45. Mladi muškarci danas traže opravdanje u devojkama koje traže lovatore, a ne žele da priznaju svoju nesposobnost. Mladi muškarci su narcisoidni lickaju se i previše pridaju pažnje svom izgledu. Svi gledaju 10% najlepših devojaka i misle da ih zaslužuju. Mnogim klincima sam rekao onu staru : Nej.be lep nego uporan. Ima i ona druga iz filma Mi nismo anđeli: Klinke se danas satiru od ku.ca, ali treba imati ku.ac.

sSSs

pre 3 godine

Devojke zele sigurnost, devojke zele sposobnog muskarca koji zna da voli, ali nazalost danasnji momici osim razvrata nemaju nista drugo da ponude devojci.

Mrki

pre 3 godine

Ja sam batalio seks. Imam 53 godine, razveo se pre 5 godina. U braku nismo imali seks poslednje 3 godine, jer je meni krenula serija losih dogadjaja na poslu, a i privatno. Vise nemam zelju za seksom. Pre 2 godine sam upoznao divnu zenu, posle prvih nekoliko izlazaka smo resili da predjemo na stvar, ali malo sutra ... mehanika zakazala skroz. Probali smo to jos 3 puta i zakljucili da ne ide. Par meseci nakon toga, druga zena, jos mladja ... i ista prica. Ispricao sam sve to drugaru, on mi je savetovao da idem kod urologa. Urolog me slao kod kardiologa. Kardiolog kod neurologa. Neurolog kod psihologa. Psiholog mi je rekao da moram sam da nadjem resenje ... i uzeo pare. Psihijatar prepisao neke pilule od kojih mi se samo vrtelo u glavi ... i uzeo pare. Savetovali su mi da se obratim necemu sto se zove "seksolog", tek to sto je bio prodavac magle ... ali mi je i on uzeo pare. Sada sam prestao da se zalim. Pogotovo nasima, jer mi svi odreda preorucuju nekakve ruske lekare. Ne znam samo zasto ruske, ako mi ni nasi ni nemacki nisu pomogli. A onda je dosao taj dan, secam ga se kao i danas. Probudim se ja tako, a kroz tanke zidove ovdasnjeg stana odjekivala je svadja nekog bugarskog bracnog para. Letelo je kojesta po kuci, zena je urlala. Udahnuo sam duboko i shvatio: meni je zapravo superrrr! I od tada sam batalio one stvari. Ma ni pornjavu vise ne gledam kao ranije, nije mi do seksa. I odlicno se osecam. Eto ...

ls

pre 3 godine

Нисам имао секс 4 месеца а било је и много дужих периода Почех да живим сам ја мислио сад ће бити риба кад оно цврц дође корона и ванредно стање, девојке углавном у паници неће ни да се упознају. Прође то некако међутим сад тек имам утисак да једноставно нема довољно жеље ни живаца ни код мене ни код њих. Моја жеља ипак и дање постоји, покушао сам преко тиндера али и ту на крају није долазило до упознавања. Имам хвала Богу неке битне физичке/менталне квалитете тако да то није проблем али изгледа немам више стрљења ни живаца да се вуцарам са њима док се оне одлуче а углавном на такве наилазим. Никада ми се у жовоту мије догодило да упознам девојку у клубу и да је одведем то вече. Мени то делује мало и као митска прича београдских сплавара. Можда нисам ни довољно опуштен у конверзацији или имам озбиљне теме за разговор што зна да одбије нежнији пол. Сад се све више размишљам да то буде професионална услуга јер другачије изгледа, нажалост, не можеу ово наопако време.
(Тзар, 21. jun 2020 19:11)

Sto se tice odvodjenja kuci iz klubova, iz iskustva ti mogu reci da nije mit. Za tako nesto ti je najvaznije drustvo, znaci momci koji su pre svega veseljaci, ali ne one klasicne seljacine sto prosipaju i balave po lokalu, nego lepo obuceni, normalni, koji se zezaju na pristojan nacin, koji igraju, pevaju i provode se, kojima nije problem pocastiti picem zensko drustvo za susednim stolom. Onda moras da treniras da podnosis alkohol (more alkohola), da bi mogao da nalijes gospodju koju muvas, jer trezna nece otici sa tobom (ako nije fuksa), a ako je fuksana onda ti ne treba ni drustvo, dovoljan ti je jedan ortak kojeg ces ostaviti za stolom da cuva mesto dok ti ovoj saopstis gde ces je cekati posle fajronta.

Јелена

pre 3 godine

То је зато што многи мушкарци мисле да им се она ствар диже у гаћама, а не у глави.

joj

pre 3 godine

Seksualno uznemiravanje, vredjanje, ponizavanje i diskriminacija zena. Eto to sam vam resila.

Bas me cudi sto zene ne zele da spavaju s muskarcima koji ih prvo tretiraju ko lutke na naduvavanje, onda ih prozivaju da su k... zbog nacina na koji su odevene, a onda kad malo zadju u godine izigravaju dobre momke koji bi samo hteli da se drze za ruke.

E pa ne moze, niste zasluzili, zao mi je, sami ste krivi, pozdrav.

Hanibal ante portas

pre 3 godine

33 godine... i dalje nista nazalost, lepo su neki napisali da devojke biraju i mi, prosecni momci, skoro pa i nemamo nikakve sanse :(

I ja sam imao sušu veoma dugu pa sam resio da "podivljam" na drustvenim mrezama i dating aplikacijama i upornost se na kraju isplati, za 6 meseci bio u shemi sa 5 devojaka od toga 2 udate.

"Drajfus"

pre 3 godine

Pa nasli su adekvatnu zamenu! Upstalom, sve je okrenuto naglavacke i ono sto je nekada izazivalo zgrazavanje, danas je sasvim ok tj cool! Mediji su prepuni u slici i reci!

Ne verujem šta čitam

pre 3 godine

Sa 18, 20, 26, 30godina nisam bio previse interesantan vrsnjakinjama. Bilo je tu par komada, ali nista wow.
Kako sam usao u 30sete, dobio posao, diplomirao - situacija se izmenila. I dalje isto izgledam, ali je interesovanje i daleeko veće. A one sto me nisu htele pre, te su uglavnom i dalje u potrazi za nekim "dobrom, a postenim i vaspitanim frajerom". Pa , srecno vam bilo.
Pozdrav od duplog oca.

Diplomirao tek sa 30??? I još imaš obraza da se žališ što nijedna neće večitog studenta, diplomira se u periodu od 23-26,da neko počne da zaradjuje sa 30 i nešto je porazavajuće. Nisi svestan svoje nesvesti.

Tvoja supruga s juga

pre 3 godine

@ R. Srpska
Sve što si rekao, mili moj, u pravu si. I ja tako sa oženjenima koji čuvaju tajne već godinama. Drago mi je što se razumemo ;)

XXL

pre 3 godine

Izem im studiju "... imaju manje sexa jer im treba više vremena do zrelog doba ...", a u stvarnosti je obrnuto. Danas u eri novih tehnologija i informatike, video igrica i mogućnosti zabave mladi tako više vremena provode, a ranije toga nije bilo čak i do pojave televizije pa su se mladi okretali ka jeftinoj zabavi - sex. Oduzmite im automobil, provod, kafiće i klubove, mobilni i kompjuter te ih osamite i biće sve OK.

Mladen

pre 3 godine

Mene moja ne ostavlja na miru. Juče smo 5 puta. Prošle nedelje svaki dan bar 2 puta.
Došao joj neki đavo, pa mi ne da mira.

I previše je nekad mnogo.

Edvard Kardelj

pre 3 godine

Ostavite vi mlade ljude na miru. Umesto što zabijate nos tamo gde ne treba, zapitajte se koliko ste im zagorčali život poslednjih 30 godina.
Sveli ste državu na nivo Farme, odnosno
svinjca, pa se sad čudite što svake godine nestane jedan grad. Povraća mi se od oholosti, sebičluka i samoživosti svih ovih "zabrinutih stručnjaka".
(Vi ... nas u mozak godinama, 21. jun 2020 17:59)

Što, pa može i sirotinja da ima sex.

ja

pre 3 godine

Ima tu mnogo faktora, ali je najznačajniji (i to ne samo u Srbiji, već u čitavom zapadnom svetu) fundamentalni feminizam, koji razara osnovne društvene vrednosti - brak, porodicu , razlike između polova,... sve pod parolom tobožnje borbe za jednakost, a protiv zlog patrijarhata i "kulture silovanja". Postaje društveno neprihvatljivo za muškarce da prilaze devojkama, kako se ne bi izložili potencijalnom progonu, jer, po definiciji ultrafeminizma, sam pokušaj komunikacije, bez prethodnog izričitog pristanka ili poziva žene, predstavlja seksualno uznemiravanje. Muškarci (koji su oduvek bili nesigurni u sebe, jer je već dovoljan stres uopšte prići devojci, a znaš da ćeš u 90% slučajeva biti odbijen) u takvoj situaciji postaju ekstremno nesigurni - čak i uplašeni, pa radije biraju da se okrenu nekim drugim stvarima, koje dodatno udajavaju muškarce od žena (pornografija, prostitutke) i tako u krug... Danas je na Zapadu, najugroženija društvena grupa beli, heteroseksualni muškarac, jer je, po definiciji, kriv za sve - za seksizam, jer je muškarac, za rasizam, jer je beo, za homofobiju, jer je heteroseksualan...

IstinaOslobađa

pre 3 godine

Zato što 90% žena i devojaka želi da bude sa 10% top muškaraca, a ne pada im napamet da prave kompromis jer im je draga Saveta u Cosmo-u rekla da one to zaslužuju iako na skali od 1 do 10 su jaka trojka.
(Kika, 21. jun 2020 14:58)

Dobro i? Ljudi treba da drže do sebe i svojih želja te da gledaju kako da izvuku maks iz svojih života. To što društvo navodno pati zbog manjka brakova i dece je priča za one ljubomorne i unesrećene zbog svojih loših odluka i pritiska okoline.

slavkan

pre 3 godine

Ako je sex u pitanju svaki dan se nekoliko puta zahvalim bogu sto me nacinio gay osobom. Kod nas sexa ima kao pleve. Tj. sav zivot se i svodi samo na sex. Prosecan gay lik, ok izgleda danas do 35te moze da nagura par stotina frajera. Bez po frke. Jako mi je zao straight likova koji se muce oko zenki.

Toliko

pre 3 godine

Situacija nije crna, nego realna! Isto je i u svetu.
Prvo, covecanstvo se NAKOTILO, a populacija koja se nakoti - jednostavno prestaje da se razmnozava.
Drugo, seks pravi vise problema nego sto resava, a pomagala - i za zene i za muskarce su tu, ako bas zatreba da se svrab pocese, a i nisu skupa.
I na kraju, kome je u svetu u kome ne znas sta nosi dan, a sta noc, i generalno ne znas gde ti je glava, a gde zadni kraj, jos i do toga da vodi brigu i o vristavoj deci?
Pa vi slobodno lupajte minuse do mile volje!

Futre

pre 3 godine

Stvar je prosta. Svet evoluira u tom smeru, da je čovek dovoljan samom sebi. Većina je smrtno zaljubljena u samog sebe, i verovatno se pali samo na sebe. Više nema deljenja, odricanja, strpljenja, saosećanja...takva je i muzika (hermafroditsko samozaljubljenog stila), i pogledi na svet (sve je relativno osim mog novčanika) i zainteresovanost za svet oko sebe (svet prestaje metar od moje divne guze). Ali, ne bojte se, sve se vrti u krug, pa kad se jednog dana ljudi ponovo vrate u pećine i krenu ispočetka (ako prežive nuklearni rat), biće seksa do mile volje :-)

Mrki

pre 3 godine

Ja sam batalio seks. Imam 53 godine, razveo se pre 5 godina. U braku nismo imali seks poslednje 3 godine, jer je meni krenula serija losih dogadjaja na poslu, a i privatno. Vise nemam zelju za seksom. Pre 2 godine sam upoznao divnu zenu, posle prvih nekoliko izlazaka smo resili da predjemo na stvar, ali malo sutra ... mehanika zakazala skroz. Probali smo to jos 3 puta i zakljucili da ne ide. Par meseci nakon toga, druga zena, jos mladja ... i ista prica. Ispricao sam sve to drugaru, on mi je savetovao da idem kod urologa. Urolog me slao kod kardiologa. Kardiolog kod neurologa. Neurolog kod psihologa. Psiholog mi je rekao da moram sam da nadjem resenje ... i uzeo pare. Psihijatar prepisao neke pilule od kojih mi se samo vrtelo u glavi ... i uzeo pare. Savetovali su mi da se obratim necemu sto se zove "seksolog", tek to sto je bio prodavac magle ... ali mi je i on uzeo pare. Sada sam prestao da se zalim. Pogotovo nasima, jer mi svi odreda preorucuju nekakve ruske lekare. Ne znam samo zasto ruske, ako mi ni nasi ni nemacki nisu pomogli. A onda je dosao taj dan, secam ga se kao i danas. Probudim se ja tako, a kroz tanke zidove ovdasnjeg stana odjekivala je svadja nekog bugarskog bracnog para. Letelo je kojesta po kuci, zena je urlala. Udahnuo sam duboko i shvatio: meni je zapravo superrrr! I od tada sam batalio one stvari. Ma ni pornjavu vise ne gledam kao ranije, nije mi do seksa. I odlicno se osecam. Eto ...

Mlad i seksualan

pre 3 godine

Zašto komentatori pominju veliki broj osoba za seks kada to nije poenta? Imati seks sa jednom ali vrednom je bolje od po jednog seksa sa splavarkama. Izgleda vi nikada niste imali uznapredovali seks sa inteligentom osobom, prvi put sa nekim je samo pražnjenje. Imao sam do sada seks sa tri devojke, jedna je bila eto tako, dve duže veze. Seksa sam imao koliko sam hteo ali se i ja trudim oko njih.Sve suto stvari na kojima se radi a vi hoćete da padne sa neba. Gotovani.

Marko

pre 3 godine

Imam 31 godinu i sex samo sa zenama od preko 40, mlade me ne zele iako sam nadprosecno zgodan. Problem im je sto nemam stan i auto. Razumem ih, ali ne razumem zasto i one situirane to traze, zar ne bi bilo lepse sa su sa nekim iz strasti ili ljubavi, umesto da su same i cekaju godinama nekoga ko je imucan kao i one?

MGTOW

pre 3 godine

Prvo nismo ravnopravni. Vi ste ako menjate frajeri a mi radodajke. Gde je tu ravnopravnost?
(E pa sad, 22. jun 2020 19:13) # Link komentara

Наравно да нисмо равноправни. Свака жена може да буде радодајка. За то није потребна никаква вештина нити таленат.

А само 10-20% мушкараца могу да буду "фрајери" како ти кажеш и да често мењају девојке.

Мушкарац мора или да је јако леп и згодан, или јако шармантан и занимљив, или да има пуно пара, или да је пробисвет.

Мора или да има неку вештину или таленат или да се родио са неким изгледом или неким карактерним особинама, или да се родио у богатој породици, или да се родио довољно способан да заради пуно пара.

Ко није ништа од тога (а ту реално спада бар 70-80% мушкараца), нема никакве шансе да мења девојке као што било која радодајка може да мења мушкарце.

Е, у томе је разлика. Због тога нисмо равноправни. Врло мало мушкараца могу да буду ти "фрајери", а свака жена може да буде радодајка.

Само је проблем кад пређете 30, онда већ почнете да схватате да су се појавиле млађе и лепше од вас и да више не можете да имате баш све "фрајере" које пожелите, и који су вас мењали до тада.

А кад пређете 35, па почне паника за браком и породицом, онда схватите како се ми осећамо док не урадимо довољно склекова или док не намакнемо довољно пара.

Само што ви у том тренутку врло мало тога можете да промените, а ми можемо доста.

Зато сте и саме.

Maja

pre 3 godine

@ jedna prica za laku noc
Zao mi je zbog tvog iskustva, generalno svakom se moze desiti da bude nezaposlen,ostane bez posla. Ali da se ne lazemo nije isto biti muskarac bez posla sa 20 tak godina i muskarac bez posla u npr 34 godini. Koliko ti imas godina? Kad sam bila mladja to mi nije bilo bitno, imala sam duzu vezu sa momkom koji je bio nezaposlen i nije imao prihoda. Ali sada kada imam 34 godina, u braku i imam malo dete, shvatam koliko je vazno imati prihode i pitam se kako bi ziveli da sam se udala za bivseg nezaposlenog. Ziveli bi sa njegovima, ne bi imali nikakvu nezavisnost jer za to je neophodno imati neku novcanu ezgistenciju. Inace sam nakon sto sam objavila trudnocu ostala bez posla ne radim vec 3 godine ( dete ima 2 i po ) , sad sam u fazi trazenja posla , ne biram posao , i razumem sve, ali da se ne lazemo nije isto nezaposlena zena i nezaposlen muskarac. Ja cu kao zena majka da radim po kuci, bavim se detetom, brinem o njemu, dok ne nadjem posao, posle cu sve to da radim uz posao. A sta radi nezaposlen muskarac? Skoro uvek nista. Igra igrice, druzi se, ako ima decu opet se ne bavi njima. Zato je veca stigma biti nezaposlen muskarac. Ne osudjujem , samo konstatujem.

Lea

pre 3 godine

Shvatili su da je sex precenjen, obicna fizioloska potreba. Zasto bi neko zarad par sekundi zadovoljstva trosio toliko energije, vremena i novca? Gluposti.
(koronarius, 21. jun 2020 16:19)

I pražnjenje creva i bešike je obična fiziološka potreba, što ne probaš bez njih?

Seks je zdrav po telo i psihu, ne odustajte

Zvezda

pre 3 godine

Danas se muvanje devojke može uporediti recimo sa traženjem dobrog/lošeg posla: Za neki loš posao ti ili treba neke sitne ili nikakve kvalifikacije; isto tako kada muvate devojku lošijeg izgleda, odnosno kvaliteta ne treba veliko cimanje.
Za dobar posao treba da pokažete šta nudite, koje kvalitete imate i veština komunikacije se gleda i način oblačenja, svašta nešto među mnogo drugih kandidata... Pa idete na 2. 3. krug i na kraju u većini slucajeva budete odbijeni i izaberu nekog drugog. E isto tako kod lepših ili normalnih devojaka: 1.krug razmenite brojeve telefona, krenete da se dopisujete i sad ako njoj naleti neko bolji vas za cas otkaci, prekine komunikaciju sa vama i doviđenja. Ako uđete u 2.krug to znači da možete da je izvedete na piće/večeru ali zapamtite, statistika kaže da čak 30% devojaka izlazi zato sto im je dosadno ili da bi jele/pile za džabe. Ako posle toga ne nastavi komunikaciju, ispali ste... itd..

Takenardi

pre 3 godine

Mladi i da zele seks nemaju gde!! Puna kuca ili stan po ceo dan i svaki dan..i kad onda misle da imaju seks?! Hoces da zivis sam, a kirija od 100 do 250 evra mesecna plus troskovi a minimalac 30.000 dinara ili prosecna plata 400 ili 450 evra i pitam kako??!! I posle se cudimo sto su svi nervozni, svadljivi...itd

Hugo

pre 3 godine

@(Jedna priča za laku noć, 21. jun 2020 23:51)

Moras znati da vaznu ulogu igra i kojim tonom i sa kojom dozom samouverenosti i optimizma govoris. Kazes rekao si joj da si "diplomirani inzenjer i nezaposlen" i da te je smatrala "luzerom".
Postoje dva nacina to izgovoriti, prvi pognutim ramenima "ma..diplomirao sam al nigde posla za mene nema, drzava je kriva, moras naci vezu izgleda, ma ne vredi nista, sve se raspada, ne znam sta da radim..." kao da od nje trazis neku pomoc ili utehu, druga verzija sa osmehom "diplomirao sam pa polako, konkurisao evo na par mesta pa cu odluciti, nisam hteo bas ni bilo gde da konkurisem da se ne lazemo, a da znas prija mi nesto ovaj period bez obaveza, ha, ha, nego kako je kod vas u bolnici, jesi li ti zadovoljna?". Ova druga verzija definitivno pobedjuje veruj mi, bila istinita ili ne.

Kolos

pre 3 godine

Ovo je ziva istina. Ja imam 54 godine i u zadnjih par godina sam bio u vezi sa 4 devojke između 27 i 32 godine. Jedino sto ih je znimalo je sex, jer sam se pročuo kao vstan majstor za te stvari sa alatom velikog kalibra. Kad sam prvi put bio sa ovom zadnjom što smo i sad zajedno, uveo sam je posle 20 minuta u seriju orgazama što je trajalo 10 minuta, pri čemu je doživela oko 15 vezanih vrhunaca. Devojka nije mogla da dođe sebi od utiska šta joj se desilo. Kaže da je sa bivšim dečkom orgazam doživljavala retko i samo jedan, posle čega bi se on povlačio i odlazio na tuširanje.

nema ovde leba

pre 3 godine

Kada sam sljakao po Svabiji i tu i tamo objavljivao po koju sliku na fejsu svaki dan njih po dve-tri bi mi slale zahteve i htele da se dopisuju sa mnom,jedna cak posle dva dana na moj zahtev slala obnazene slike,e kada sam zavrsio putesestvije po inostranstvu valjda vise nisam bio interesantan

Linkoln

pre 3 godine

Imam 43 godine, već jedno 20 živim van zemlje. Bio sam sa jedno desetak nacionalnosti, ali daleko od toga da sam frajer. A i kad sam bio mlađi i terao kera, nisam bio bogat, naprotiv, školovan sa osrednjim platicom. Stvar nije u tome...

Problem vam je u tome što ne verujete u sebe, što ne volite sebe. Žena je kao mačka, samo dolazi kad vidi samopouzdanje i mentalnu zrelost. Umesto da kukate, verujte u sebe i zavolite sebe. Radite nešto, stvarajte, pokušajte. Kad budete stvorili nešto, stvorićete sebe, a samim tim i auru privlačnosti.

Nemojte da kudite srpske žene, one žive u totalno patrijarhalnom društvu, koje ste VI stvorili, gde imaju jedino pravo da se udaju i neki poslić da steknu, tako da su im opcije skučene. Naravno da gledaju da se dobro udaju, jer ne žele bilmeza iz kladionice. Potrudite se da to ne budete i doći će vam.

ja

pre 3 godine

Uf, da nisam procitala komentare ne bih ni znala koliko je nas narod odlepio... Joj ljudi vi ste na pragu patologije sto je neko napisao, zgranuta sam.
Imam 35 godina, dete, muza. Sve drugarice udate sa decom (ima nas 10ak). Ni sama ne znam na koliko sam svadbi bila u poslednjih 5-6 godina... Muzevi su im 'prosecni', normalni ljudi, desavalo se da ostanu i bez posla, evo moj muz je trenutno nezaposlen ali sta da se radi. To je sve zivot, promenljiv je. Nadam se da cete naci nekoga ko vam odgovara jer su komentari stvarno katastrofa.

Maximus Decimus Meridius

pre 3 godine

Ja nemam problema, pored svoje imam još tuce devojka a ovi mladi momci neka samo igraju igrice na kompjuterima i Sony PlayStationu.

Mikii

pre 3 godine

Ovako, kad gomila vas bukvalno ubija žene, a krastavac jeftin, ne znam šta očekujete?
(Hhjhh, 21. jun 2020 20:05)

Hahahahahahahahahaha, vrh! :))

Incognito

pre 3 godine

Oženio sam se u 29 godini.
Do tada sam imao seks sa tačno 89 devojaka (zapisivao).
Tu sam malo usporio.
Evo sada sa 40 godina stigao do broja od
104.
Više i ne bojim bilo mi je bitno samo da padne stotka.

Koja

pre 3 godine

Koja je svrha seksa? To je glavno pitanje. Potreba. Nekom je zadovoljstvo a drugom produžetak vrste, reprodukcija. Često zadovoljstvo rezultira neželjenom trudnoćom i tada je devojka sigurno, a možda i momak u situaciji da bira. Da postane roditelj ili liše plod svog seksa budućnosti. A kondom košta deset dinara, al nije to baš taj osećaj kao bez njega. Kakav osećaj ima abortus za majku, oca i dete koje niko ništa ne pita? Ako želite seks, koristite zaštitu pre nego što budete sigurni da želite zajednički život i porodicu sa tom osobom. I ta osoba treba da želi isto. I naravno da ženi treba jak muškarac i njemu jaka žena. Zato što život nije lak, ali ume biti bolji kada se dvoje vole i trude da imaju dobar brak i srećnu porodicu. Seks sam po sebi nije cilj, već samo sredstvo i jaka potreba. Ali samo jedna u nizu, u kratkom nam životu. Nemojmo ga protraćiti na puka zadovoljstva, tražimo i radimo za više.

Smesno

pre 3 godine

Ako jedan momak ima 10000 evra i dobar auto, a nece da joj da ni evro, a drugi momak ima samo 100 evra i hoce da joj da sve, devojka opet trci kod onog koji ima 10000 evra. Devojkama je uvek bitnije kako drugi misle da je njoj, nego kako je stvarno njoj.
(Srbijanac, 21. jun 2020 16:56)
I vi ste potpuno isti. Dobrom ribom masete kao trofejom pred drugima cak iako vam ista ni u cemu ne odgovara. Cak iako uopste nema seksa, znam takve slucajeve. Bitno da drugi misle da ima i da ste vi veci baja nego sto jeste

Milance

pre 3 godine

Da vam čiča od 50 dina nešto kaže, koji pregrmeo par stotina žena.
Glavna fora je da imas samopuzdanje, i neki smekerski fazon - duhovitost, da si zanimljiv.
Nije da nisam bio lep i zgodan, sad nesto i nisam zgodan, ali nekoliko mojih prijatelja su bili lepsi i zgodniji od mene ali sa malo samopuzdanja i bez neke price i oni su imali svega par desetina riba.
Secam se kraja 80-tih i pocetka 90-tih, KST, Akademija, Zvezda, posle Industrija i Soulfood... Gomilu riba sam smuvao, tako sto bih samo uhvatio da me gleda, prisao i otvorio se, bio iskren, spontan, duhovit i pomalo bezobrazan i skoro uvek je moglo i prvo vece da dodje do seksa. Sa nekim bi to bio i jedini put, ako izjutra ne pronadjem nesto zanimljivo u njoj, a sa nekima bi iz toga ispala i veza (pa cak i brak). Ali seks, to mi je uvek bio deo upoznavanja. Ako tu postoji hemija, onda cemo da vidimo kako ide i ostalo. A ako ti nema hemije, dzaba sve ostalo. Ne postoji dobra veza sa losim seksom.
Kasnije, kad sam se ozenio pa razveo, tada sam primetio da zene (tad vec starije, moje vrsnjakinje) reaguju i na neke statuse, da li radim, imam li svoj stan, kola, ali posto je tema teksta seks kod mladih, u mom iskustvu, toga je bilo na pretek, i nikad, bar u moje vreme, nije bilo bitno pare i ostale stvari. Mogao sam da smuvam i ribu sa Dedinja a na meni pocepane starke i love za 2 piva.
Ili su se vremena sad promenila, ili momci nemaju samopuzdanja.
Dakle, samopouzdanje, duhovitost, iskrenost i put do zene je lak.

zez

pre 3 godine

pa ako većina muškaraca to radi dosta manje.a žene u proseku rade isto.to znači da manji broj muškaraca to radi MNOGO češće.
welcome to feudalisam.

Veliki brat

pre 3 godine

Tekst se odnosi na rezultate istraživanja u SAD, pa tako treba i komentarisati. Reklo bi se da bar tamo većina populacije nema problema sa novcem i životnim standardom, pa šta je onda problem?

U tim godinama, oni koji studiraju razmišljaju o ispitima, kako će sutra vratiti studentski kredit... devojke su pod pritiskom zbog toga da ih dečko može snimiti telefonom pa ih sutra ucenjivati ili čak pustiti snimak na internet ako raskinu...

A postoji i druga strana medalje: da većina anketiranih jednostavno nije iskreno odgovorila!

Pre 60 godina se u tim anektama lagalo u pravcu da ima više seksa nego što ga je zaista bilo, a sada je obrnuto.


A za Srbiju ne bih ništa komentarisao, nenormalna država, nenormalno društvo, pa ni omladina ne može biti normalna kao u normalnim zemljama.

Pogledajte malde iz Holandije, Belgije, Francuske, putuju po celoj Evropi, idu na koncerte, festivale, čak i u Srbiju dolaze na Exit i druge festivale, neki su čak dolazili i na Sabor trubača u Guči, a koliko mladih iz Srbije putuje po Evropi?
Čak i oni koji imaju para slabo putuju, "vrh vrhova" im je da leti idu na svakih 10 dana po 3-4 dana u Budvu!

A iz Srbije može za 20 evra da se ode avionom low-cost letovima do Praga ili bilo kog drugog grada.
Znam studente iz Beograda koji često vikendom odu do Segedina ili Budimpešte, ali to je zanemariv broj, većina samo kukaju kako nema para, a odu uveče u klub i spiskaju 10.000 dinara za flašu viskija i 4 red bula.

Sve je to lepo

pre 3 godine

(Jedna priča za laku noć, 21. jun 2020 23:51)

Sve je to lepo, ali kad frajer otkaci devojku zato sto nema posao ili je slabije placena onda je on muska svinja i on je nju "iskoristio". Nije nego, kao smo ravnopravni ali se samo od muskaraca ocekuje da izvade novcanik. E, nece moci, kol'ko para toliko ravnopravnosti. Dok ja placam ja sam gazda i ako ne mogu da odlucim kad je pocetak definitivno cu da kazem kad je kraj pa neka sam najgori nasvetu.

Zlatko

pre 3 godine

Jos jedna stvar - primetio sam da se na ovom portalu na temama vezanih za ljubav, seks, veze itd javlja veliki broj mladih ljudi ( muskih i zenskih ) koji je trenutno nezadovoljan svojim emotivnim kao i seksualnim zivotom ( kao i nedostatkom istih ). Kao neko ko programira web sajtove za "leba", zanima me da li ima zainteresovanih koji bi se pridruzili nekom portalu ili forumu gde bismo organizovali online caskanja, eventualno upoznavanja itd? Zanima me sta mislite o tome, mozda bih mogao da se upustim u projekat i da napravim nesto zaista dobro :)
(samo_kazem, 21. jun 2020 20:52)

Od mene imaš glas za. Samo treba osmisliti kako bi to funkcionisalo jer postoji gomila aplikacija ili sajtova. Naravno, ti kao osnivač sajta ne možeš da garantuješ za ponašanja, ali možda kroz neku anketu na početku prilikom registracije videti koliko je ta osoba stvarno ozbiljna. Imam profile na dva mesta, trenutno sam u inostranstvu. Pokušavam da započnem dopisivanje, ali da igram loto pre bih dobio sedmicu na lotou nego odgovor. Ako osoba kojoj si poslao poruku ni ne pogleda profil osobe koja joj je pisala i ako vidiš da poruka nije pročitana, zapitaš se šta ona radi tu? Skuplja lajkove i leči svoje komplekse? Pričam o devojkama koje prosečno izgledaju ili nemaju sliku na svom profilu.

I? Sta cemo sad?

pre 3 godine

(Jedna priča za laku noć, 21. jun 2020 23:51)

Gledaj, "lepotane", ja devojku potpuno razumem!
Pa nece valjda da te natovari na grbacu i vuce i izdrzava dok ne nadjes posao "u struci". S druge strane, tebe ne razumem, jer "naravno" da nema posla u struci, ali na tebi je da radis nesto, bilo sta, pa da sa tog bezveznog posla trazis novi, ili da ucis jezik i zanat, pa da vidis kuda ces dalje.
I iskreno se nadam da ti je ova "prica za laku noc" otvorila oci - i tebi i onima koji te izdrzavaju!

bigserb

pre 3 godine

Što manje seksa, to srećniji život, seks samo komplikuje stvari, a to zadovoljstvo možete ostvariti i sami sa sobom, nikakve razlike nema!

Dragan Miladinovic

pre 3 godine

@Neko tamo

Naravno da ni momci ne žele devojke koje mogu odmah da kresnu. Ali kada se čekanje meri godinama, onda je reč o nečemu drugom.

Lord Ajvar

pre 3 godine

ne znam sto se ameri ili neki zapadnoevropljanci ne seksaju, ali kad vec svi daju licne primere, evo da dam i ja moj. Srecno sam ozenjen, u svojim tridesetim, imam seks redovno, do 5 puta sedmicno. Ranije je bilo mnogo vise, ali sam postao preumoran od posla, od stanja u zemlji, od problema, od pritisaka, od razmisljanja o emigraciji, od siromastva (sto je najgore, ne mog, ali sam uzasno 'tanak' kad vidim da necija deca nemaju i da su gladna, a da ne mogu da im pomognem), od malogradjanstine i prostakluka koji me okruzuje, da je cesto seks poslednja stvar na koju mislim. Radim posao koji je dobro placen ali je fizicki posao i daleko od mog nivoa obrazovanja pa mislim da sam fakultet zavrsio dzabe, i pocinjem da mrzim svoj posao sve vise a ne mogu da ga napustim zbog kredita i racuna. I onda kad dodjem kuci, saceka me zena, rucak, sve redno, ona zgodna, u svojim dvadesetim, lepa, raspolozena i spremna, a meni nije ni do zivota a kamoli do seksa... A zestoko se trudim da me neke gluposti ne tangiraju i da me ne ometaju u zivotu, posebno da ne staju na put mom braku, ali zivot u ovoj zemlji svakim danom ostavlja sve teze posledice na mene, i ne samo na mene, a koje ce biti sve teze iskoreniti i spreciti.

Znalac

pre 3 godine

sve je u glavi. Kako postavis stvari, tako ce ti se vratiti. Ako imas zelju, potrudices se. Tesko je ocekivati da ti padne sa neba, a znas da uvek mozes otici na internet. Devojke su svuda okolo, samo zreba obratiti paznju. Sve se trebaju muvati, jer kasnije ti bude zao sto nisi. Uvek ce korektan odnos i dzentlmenski pristup imati prodju, to su vecite stvari. Isto tako, treba biti svestan da je neuspeh uvek opcija. Iskustvo se stice u tome kao i u drugim stvarima. Momci bi se iznenadili koliko "obicnih" devojaka jako puno vredi i u sexualnom smislu i kao drug, dok oni gledaju neke neuhvatljive a ne znaju da te nista u stvari ne vrede, vec su samo atraktivne. Ko hoce da muva i ko zeli sex, danas moze puno ali to trazi pristup i posvecdnost. Izlazio sam sa 3 istovremeno, jer sam imao veliku zelju, ali sve tri su dobijale maximalnu paznju, i osecale se kao kraljice. Dakle, moze se ali trazi aktivnost. Ko je pasivan nece uspeti.

Dr.Mr.

pre 3 godine

A možda je sve više zrelih duša među mladima koji ne žele da prljaju sebe promiskuitetom, koji više cene prave odnose i vođenje ljubavi a ne seksa.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Ја сам хтио ал Маја није и онда се удала. Гордана је хтјела ал ја нисам и онда се и она удала. Е, ко ми је сад крив. Ал, тражимо даље.

Eldorado

pre 3 godine

Sigurno je da su se vremena promenila. Više ljudi sada na sex gleda kao na običnu fizičku aktivnost, a povrh toga uvek postoji strah od raznih bolesti koje mogu da "pokupe". Razmišljaju racionalno, sebe i zdravlje stavljaju na prvo mesto.
Uz to, nismo više u 20om veku a internet i bezbroj sadržaja su nam na dohvat ruke.
Za razliku od ne tako davne prošlosti kada je seks bio glavna zanimacija (a seksualno prenosive bolesti retke do nepostojeće).

Dejan

pre 3 godine

Osnovna uloga seksa je reprodukcija - produzenje vrste. Ljudi (i neke zivotinje) su skapirali da ga mogu upraznjavati i mimo toga, cisto iz zabave i zadovoljstva... i tu nastaju problemi. Previse buke ni oko cega. Mozda otuda i ovi komentari, tipa: "Seks je zabava za sirotinju.", ili "Seks je precenjen." Civilizacijski razvoj dovodi do menjanja ljudskih potreba i interesovanja, a samim tim dolazi do toga da se interesovanje ljudi za seks (mimo reprodukcijskog) sve vise smanjuje, dok se sa druge strane povecava interesovanje za nekim drugim vrstama stimulansa. Da li je ovo dobro ili ne, videcemo. Licno mislim da su ljudi civilizacijski i dalje na jednom niskom stepenu razvoja, pri cemu se seksu i dalje pridaje veliki, a svakako pogresan znacaj. Mozda ova statistika iz teksta govori o tome da se ipak razvijamo i idemo u korak sa vremenom.

lib

pre 3 godine

To je tako u Srbiji,Makedoniji,Crnoj Gori i ostalim južnim delovima bivše SFRJ.
Oduvek je zapravo tako bilo,samo što nije bilo interneta da o tome piše. Pa tako možete naći fenomene poput "Virdžine" i ostalih ekstremista.
Puna sela neženja iza svake planine.
Krivac je mentalitet,tačnije kvazimoral.

Ausie na talasima

pre 3 godine

Prvo nismo ravnopravni. Vi ste ako menjate frajeri a mi radodajke. Gde je tu ravnopravnost? Sto se para tice sve ok ko ima vise dominantniji je (...).Sve se to lepo sabere i stavi na tas, svidjalo se to nama ili ne na kraju su terazije uvek manje vise uravnotezene. (E pa sad, 22. jun 2020 19:13)

Prvo oko para - nekako mi se cini da se to ne ukalpa o pricu o emancipaciji zena, ravnoprvnosti polova i smrdi na na klasicnu trgovinu gde se zena prodaje za status. Zapravo, potvrdjuje ono sto se odavno cita medju redovima na ovim stranama da nase zene emancipacija i sloboda ne zanimaju vec samo materijalna sigurnost i da racunaju da ce kada se jednom udaju za imucnog svoje interese istereivati kroz zvocanje i kuknjavu. Ako usput popiju neki samar ili pesnicu, sve to ide u rok sluzbe a ako muz bude bogat a liberalan i emancipovan, on je sonja koga treba iskoristiti i gaziti. Tuzno. Od prababa se razlikuju po frizuri i garderobi a zapravo su ostale sirotinja zeljna hleba (u metaforickom smislu).

Sto se tice radodajki - pravu emancipovanu zenu ne zanima sta misle zatucane muzijacine i zavidne primitivke, pa da opet dolazimo do onoga da se zene kod nas nisu oslobodile sopstvenih kompleksa i primitivizma iako su ih zakoni oslobodili i izjednacili sa muskarcima, pa cak i privilegovali.

Na kraju, ako je ovo gore vama uravnotezenost meni se, kao muskarcu koji sebe smatra liberalnim i uglavnom modernim, ta uravnotezenost gadi. U svakom slucaju srecno vam bilo sa tom ravnotezom.

Sinisa

pre 3 godine

Ako već veliki broj vas nema se*s, onda nemojte osudjivati ljude koji ga imaju. Seksulni nagon je iz čovekove prirode, neko ima veći nagon, neko manji.Taj koji ima veći nagon, taj se teže kontroliše. Zato ne osudjujte nikoga i ne nazivajte vulgarnim imenima javne ličnosti, jer su i oni samo ljudi.

Nenad

pre 3 godine

Imam 36 godina i sta mi vredi sex kada nikada nisam uspeo tako da se ispraznim? Samo desankom sakic to uspevam i ponekada kada me oralno zadovoljaju.

trust me

pre 3 godine

@(Mrki, 22. jun 2020 12:39)

Mrki ako citas veruj mi, ostalo je samo jos da povratis samopuzdanje, da i stariji ga izgube, i obnovis ego. Znaci moras da se zavolis i nekako da se zaljubis u sebe, pocni obavezno da se rekreiras za pocetak kod kuce, pa onda van, gledaj sebe neguj sebe. Kad budes bio sa zenom skoncentrisi se kakvog lava ima ona sada, digni ego u nebesa. Vec si ti frajer bio si sa mladjom, seti se toga. Ne pominji im psihologe i psihijatre. Zaboravi probleme na poslu. I ne plasi se kad legnes sa zenom, kazi ma nek ispalim jos deset coraka, jedanaesti ce biti pravi. Ne odusataj. Smanjuj pornhub. Ja ti garantujem vec ce prvi biti pravi, a ne jedanaesti.

Filmofil

pre 3 godine

Danasnji mladici su apsolutne sonje, i nisu u stanju da ucine da se pored njih osetim kao zena. A ako ja to osecam, onda sigurno i njihove vrsnjakinje to osecaju. Prema tome, nije ni cudo sto nemaju seks. A nije tako bilo kad sam pre 15 godina na safariju u Africi prevarila muza sa dva crnca. Sa njima uopste nije bilo cile-mile, a ovde je samo cile a mile ni ne dolazi na red. I ne treba ni da dodje na red, kad je sonja.

zatostoznam

pre 3 godine

seksa ima,ne svaki dan ali barem jednom nedeljno iako nemam devojku. Iskreno voleo bih da imam normalnu devojku i uopste nisam u fazonu seks kombinacija ali nazalost nikako da naletim na neku sa kojom bih mogao da vodim ljubav a ne da imam seks.

Zasto

pre 3 godine

Razumem ih, ali ne razumem zasto i one situirane to traze, zar ne bi bilo lepse sa su sa nekim iz strasti ili ljubavi, umesto da su same i cekaju godinama nekoga ko je imucan kao i one?
(Marko, 22. jun 2020 12:14)
Zato sto su vec imale naseg klasicnog grebatora i ne zele jos jednog

E pa sad

pre 3 godine

Nije nego, kao smo ravnopravni ali se samo od muskaraca ocekuje da izvade novcanik. E, nece moci, kol'ko para toliko ravnopravnosti.
(Sve je to lepo, 22. jun 2020 09:44)
Prvo nismo ravnopravni. Vi ste ako menjate frajeri a mi radodajke. Gde je tu ravnopravnost?
Sto se para tice sve ok ko ima vise dominantniji je, ali ne gleda se samo to. Ako je ona na drugi nacin konkurentnija, lepsa, atraktivnija i mnogo mladja onda je to njena prednost.
Sve se to lepo sabere i stavi na tas, svidjalo se to nama ili ne na kraju su terazije uvek manje vise uravnotezene.

Steva

pre 3 godine

Студија је спроведена на Универзитету Сан Дијего у САД-у.
(Марко,)

Da, Marko a mi se inače po tom pitanju jaaako razlikujemo od Amerikanaca jelda ?

Aglaja

pre 3 godine

@Jedna prica za laku noc

Zasto te njena reakcija cudi? To, kao sto je vec pomenuto, svedoci o tvojoj sposobnosti, a muskarac ne bi trebalo da bude nesposoban. Meni se desilo da, kada sam ja bila nezaposlena, odbijem ultra zgodnog tipa, stranca (ovo naglasavam jer su muskarci iz Zapadne Evrope po pravilu kulturniji, obrazovaniji i vise postuju zene od nasih muskaraca), a sve zato sto me je bilo sramota da kazem da sam nezaposlena. Inace, iz zenske perspektive, ako ste doziveli veliko razocarenje, pocinjete da odbijate muskarce jer pokusavate da zastitite sebe. Jednostavno, taj stres i bol mi nisu potrebni: ulozite sebe u vezu i sav vas trud i emocije budu zgazeni, pa sta ce vam to? Finansijski sam nezavisna, prijatelje imam i svoje slobodno vreme cu da trosim da sebi zivot ulepsam, a ne da ga otezavam. Ako se spontano desi da se "pogodim" s nekim, odlicno, ali da se silim i ulazim u vezu tek tako, ne pada mi na pamet. A vec sam u godinama gde mi je kristalno jasno sta hocu i ne samo da li je on tip za mene, vec i da li sam ja devojka za njega.

Dr Ana

pre 3 godine

Jedna priča za laku noć, 21. jun 2020 ...Ta "obicna" devojka i treba da ima kriterijume.I naravno da je konstatovala da imas dobru anatomiju.Ali da si imao fond reci sigurno bi bilo nesto.Inace taj "sjaj" se retko nalazi.Razmisli malo sta ti je cilj u zivotu i nadam se da cete se sresti za par godina opet 😊

Interceptor

pre 3 godine

E boze dragi prica za laku noc gde se to prica devojci zeznuo si se u startu. Pametna devojka zasto bi gubila vreme sa nekim ko nema posao 90% devojaka znaj da traze samo pare.
Sta je tu cudno gledaj to iz ovog ugla sta ce ti devojka bez posla da se celog veka mucis zas sta za ljubav ma idi begaj

Bubica

pre 3 godine

Pa kad vidite komentare "ja samo tako mogu da se ispraznim", "da prosetam kera" i definitivno pobeda "lepa devojka je kvalitetna", znaci vrisketina do kosmosa, nije ni cudo sto ste sami. Pametnome dosta. I inace rubrika treba da se preimenuje u Super luzer :D :D

Dragoslav

pre 3 godine

@pacific202

Odlična bekend paralela :-)
Psiha je čudo, kao i ono čime muškarac zrači(m).
Predlažem momcima da traže karakterne žene, pratite im oči i osmeh. Sretno

P. S. Volim žene i obrnuto

Pavle

pre 3 godine

Biti jako imućan je uglavnom dovoljan uslov za većinu devojaka u Srbiji da bi bile sa nekim, npr. muškarac koji nije ekstremno bogat/poznat, ali poseduje neke druge kvalitete kojima se izdvaja iz mase (jako pametan, lep ili harizmatičan) takodje može da bira, ali u nekim drugim krugovima devojaka koje možda nisu toliko atraktivne, ali su svakako normalnije od tzv. "lepotica". E sad, većina bi htela neku lepoticu, ali naravno da to košta...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ЈА - Теби звуче као катастрофа ал коментари су реалност овог времена.

Vu

pre 3 godine

Radim odprilike za prosečnu platu. Realno nisam izgledom prevelika faca, što bi se reklo prosečan lik. Od mog punoletstva mislim da se nije desilo da nemam sex mesec dana. Ja sam tipični primer teorije da je.e uporan. Pa ne može se sedeti kući i čekati da dođe devojka i sedne vam na ki.u.

Afrodita

pre 3 godine

@Mrki

A da krenes sve iz pocetka, kao mladic, da pronadjes osobu u koju ces se zaljubiti i koja ce te razumeti? Znas kad covek izadje iz braka treba mu vremena da se prilagodi drugoj zeni, objasni joj da ti treba vremena, ne srljajte u krevet mazite se dodirujte, koristi ruke i poljubce, danima, nedeljama. Postoji i psiholoski faktor, ako te prostor podseca na bivsu zenu onda promeni namestaj, kupi novi krevet na primer. Sve najbolje.

dominus

pre 3 godine

pacific 202

Objašnjenje do rečenice gde spominješ sankanje je manje-više u redu. Ne možeš porediti bilo šta što sam radiš sa nečim što zahteva dve osobe i kakvu-takvu kompatibilnost te dve osobe.

Тзар

pre 3 godine

@Dr.Mr.
Капа доле за коментар! Све је више таквих младих људи и то је веома похвално, коначно нешто позитивно у нашем друштви.

Milica I Phone

pre 3 godine

Mladići su nesposobni da zarade novac. Ja sam imala sreće da nađem na pravog Muškarca-Muškarčinu. Ej zida nekoliko zgrada bez ikakvih papira! Kaže u svakoj zgradi je dao po jedan stan nekom političaru koji mu štiti posao da ga ne diraju. Čoveče kako je to uzbudljivo kad je toliko moćan! Sve je kao u seriji Narcos samo što njega opijati ne zanimaju. Car je! A ove šonje po komentarima krajnji im je domet da prođu na žuto pa drhte i gledaju u retrovizor i svuda oko sebe da nema Policije. A onda od jednom kad vide da nema počinju da se hvališu. To muškarci? Piiiih

Incognito

pre 3 godine

Oženio sam se u 29 godini.
Do tada sam imao seks sa tačno 89 devojaka (zapisivao).
Tu sam malo usporio.
Evo sada sa 40 godina stigao do broja od
104.
Više i ne bojim bilo mi je bitno samo da padne stotka.

Samo čovek

pre 3 godine

Seks. Seks je nesto sto treba da se desava samo u braku. Znam, staromodan sam i sektas, drago mi je da sam takav u ovom danas "normalnom" svetu.

Kolos

pre 3 godine

Ovo je ziva istina. Ja imam 54 godine i u zadnjih par godina sam bio u vezi sa 4 devojke između 27 i 32 godine. Jedino sto ih je znimalo je sex, jer sam se pročuo kao vstan majstor za te stvari sa alatom velikog kalibra. Kad sam prvi put bio sa ovom zadnjom što smo i sad zajedno, uveo sam je posle 20 minuta u seriju orgazama što je trajalo 10 minuta, pri čemu je doživela oko 15 vezanih vrhunaca. Devojka nije mogla da dođe sebi od utiska šta joj se desilo. Kaže da je sa bivšim dečkom orgazam doživljavala retko i samo jedan, posle čega bi se on povlačio i odlazio na tuširanje.

Ne verujem šta čitam

pre 3 godine

Sa 18, 20, 26, 30godina nisam bio previse interesantan vrsnjakinjama. Bilo je tu par komada, ali nista wow.
Kako sam usao u 30sete, dobio posao, diplomirao - situacija se izmenila. I dalje isto izgledam, ali je interesovanje i daleeko veće. A one sto me nisu htele pre, te su uglavnom i dalje u potrazi za nekim "dobrom, a postenim i vaspitanim frajerom". Pa , srecno vam bilo.
Pozdrav od duplog oca.

Diplomirao tek sa 30??? I još imaš obraza da se žališ što nijedna neće večitog studenta, diplomira se u periodu od 23-26,da neko počne da zaradjuje sa 30 i nešto je porazavajuće. Nisi svestan svoje nesvesti.

joj

pre 3 godine

Seksualno uznemiravanje, vredjanje, ponizavanje i diskriminacija zena. Eto to sam vam resila.

Bas me cudi sto zene ne zele da spavaju s muskarcima koji ih prvo tretiraju ko lutke na naduvavanje, onda ih prozivaju da su k... zbog nacina na koji su odevene, a onda kad malo zadju u godine izigravaju dobre momke koji bi samo hteli da se drze za ruke.

E pa ne moze, niste zasluzili, zao mi je, sami ste krivi, pozdrav.

sSSs

pre 3 godine

Devojke zele sigurnost, devojke zele sposobnog muskarca koji zna da voli, ali nazalost danasnji momici osim razvrata nemaju nista drugo da ponude devojci.

slavkan

pre 3 godine

Ako je sex u pitanju svaki dan se nekoliko puta zahvalim bogu sto me nacinio gay osobom. Kod nas sexa ima kao pleve. Tj. sav zivot se i svodi samo na sex. Prosecan gay lik, ok izgleda danas do 35te moze da nagura par stotina frajera. Bez po frke. Jako mi je zao straight likova koji se muce oko zenki.

Maximus Decimus Meridius

pre 3 godine

Ja nemam problema, pored svoje imam još tuce devojka a ovi mladi momci neka samo igraju igrice na kompjuterima i Sony PlayStationu.

R.Srpska

pre 3 godine

Bio u Srbiji prije neki dan, ozenjen sa juga.
Odmah se sa udatom dogovorio, svaka hoce kada je sigurna da se nikada nece saznati, svaka, bukvalno.

IstinaOslobađa

pre 3 godine

Zato što 90% žena i devojaka želi da bude sa 10% top muškaraca, a ne pada im napamet da prave kompromis jer im je draga Saveta u Cosmo-u rekla da one to zaslužuju iako na skali od 1 do 10 su jaka trojka.
(Kika, 21. jun 2020 14:58)

Dobro i? Ljudi treba da drže do sebe i svojih želja te da gledaju kako da izvuku maks iz svojih života. To što društvo navodno pati zbog manjka brakova i dece je priča za one ljubomorne i unesrećene zbog svojih loših odluka i pritiska okoline.

Kika

pre 3 godine

Zato što 90% žena i devojaka želi da bude sa 10% top muškaraca, a ne pada im napamet da prave kompromis jer im je draga Saveta u Cosmo-u rekla da one to zaslužuju iako na skali od 1 do 10 su jaka trojka.

hardtoswallowpil

pre 3 godine

80% mojih drugova nije imalo sex jedno 2 godine.. Pri tome svi su normalni, normalno izgledaju.. Ali nemaju ono sto devojke traze.. A to je da budu prosti, da glume mafijase, da su nabildovani, poznati, istetovirani.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nikola, 21. jun 2020 17:25) # Link komentara

Jel su se ponudili nekad da skuvaju devojci nesto? Jel su se potrudili da joj udele neki kompliment? Jel su je izveli negde gde ONA ZELI DA IDE, iako se njima mozda i ne ide? Ili su od starta krenuli s onom pricom "ja ne volim nasminkane devojke, meni trba skromna devojka, ja volim ovaj, onaj klub, ja volim ovaj sport, treniram ne treniram, ja ovo ja ono".

Vecina muskarace krece s tim stavom i ne kapira koliko je zenama to odbojno, samo pricaju o sebi.

KeepItReal

pre 3 godine

Zabole me seks. Ono sto me zanima je kvalitet zivota. Na to sam se usredsredio, zaradio novac i ne bi ga sada delio nisakim zbog nekog tamo sexa. U ovom trenutku mi se cini da nema te zene koja bi me na seks nahvatala, mozda zato sto sam presao 40 godina i imam dovoljno zivotnog iskustva da znam sta je bitno. A bitno je da budete otporni na stres i bolescuge drustva koje vas okruzuje. To se postize usavrsavanjem, ucenjem, i unapredjivanjem. Smesni su mi muskarci koji se lome oko seksa, ili kojima je to glavni domet u zivotu. Meni nije doneo mnogo dobra, samo neplanirane trudnoce, stres i gubljennje razuma. Zapravo sve vise shvatam da su oni budisticki monasi verovatno i najpametniji tipovi na planeti.

koronarius

pre 3 godine

Mladi ljudi su mnogo pametniji i racionalniji od starijih. Shvatili su da je sex precenjen, obicna fizioloska potreba. Zasto bi neko zarad par sekundi zadovoljstva trosio toliko energije, vremena i novca? Gluposti.

mrki

pre 3 godine

Gledaju mnogo pornice i posećuju previse tertane, previse zaljubljeni u sebe, a podosta nesigurni.
Opustite se i ženski i muški i cepajte bez kompleksa..man’te se Pinka i realitya i eto vama sexa deco na pretek!!!
Ljubi vas cika Mrki :)

ls

pre 3 godine

Нисам имао секс 4 месеца а било је и много дужих периода Почех да живим сам ја мислио сад ће бити риба кад оно цврц дође корона и ванредно стање, девојке углавном у паници неће ни да се упознају. Прође то некако међутим сад тек имам утисак да једноставно нема довољно жеље ни живаца ни код мене ни код њих. Моја жеља ипак и дање постоји, покушао сам преко тиндера али и ту на крају није долазило до упознавања. Имам хвала Богу неке битне физичке/менталне квалитете тако да то није проблем али изгледа немам више стрљења ни живаца да се вуцарам са њима док се оне одлуче а углавном на такве наилазим. Никада ми се у жовоту мије догодило да упознам девојку у клубу и да је одведем то вече. Мени то делује мало и као митска прича београдских сплавара. Можда нисам ни довољно опуштен у конверзацији или имам озбиљне теме за разговор што зна да одбије нежнији пол. Сад се све више размишљам да то буде професионална услуга јер другачије изгледа, нажалост, не можеу ово наопако време.
(Тзар, 21. jun 2020 19:11)

Sto se tice odvodjenja kuci iz klubova, iz iskustva ti mogu reci da nije mit. Za tako nesto ti je najvaznije drustvo, znaci momci koji su pre svega veseljaci, ali ne one klasicne seljacine sto prosipaju i balave po lokalu, nego lepo obuceni, normalni, koji se zezaju na pristojan nacin, koji igraju, pevaju i provode se, kojima nije problem pocastiti picem zensko drustvo za susednim stolom. Onda moras da treniras da podnosis alkohol (more alkohola), da bi mogao da nalijes gospodju koju muvas, jer trezna nece otici sa tobom (ako nije fuksa), a ako je fuksana onda ti ne treba ni drustvo, dovoljan ti je jedan ortak kojeg ces ostaviti za stolom da cuva mesto dok ti ovoj saopstis gde ces je cekati posle fajronta.

ja

pre 3 godine

Žena neće novac, nego sposobnog muškarca. Zena neće nabildovanog, nego nekog ko je dovoljno jak da se nosi sa problemima koje život i porodica nose. Žena neće bahatog, nego nekog ko ume da se, izbori za sebe i svoje. I da, kada kažem zena mislim na pravu ženu, ne na silokonušu ni na nabeđenu feministkinju, a pravih žena ima jako mnogo. To sto vi imate maštu o sorajama i stanijama, spremite 5 glava evrona dnevno i imate ih, nemoj da kukate na sve žene zbog par mediokriteta. Imam 50 godina, da, budem do kraja iskren priroda je bila darežljiva pa izgledam kao da imam 40, solidnog materijalnog stanja i nikakav problem da nađem devojku (ne mladu, nego ženu za vezu) i sve su to pristojne žene razvedene ili iz, raznih razloga neudavne. Svaka zaslužuje sve najlepše epitete za, karakter, izgled takođe ali to meni nije presudno. Plašio sam se posle mog razvoda kao će ići sa suprotnim polom, zaboravio sam da "muvam" ali ispostavilo se da samo treba biti pristojan i normalan, nekad blago uporan i sve je ok. Iako mi pare nisu preveliki problem, sa svakom imam odnos u plaćanju 60:40 ili 70: 30 znaci avaki I drugi ili treći put ona plati i to na njihovo insistiranje

Mladen

pre 3 godine

Mene moja ne ostavlja na miru. Juče smo 5 puta. Prošle nedelje svaki dan bar 2 puta.
Došao joj neki đavo, pa mi ne da mira.

I previše je nekad mnogo.

Ante

pre 3 godine

Neznam je li danas se manje seksaju, ali se seksaju kvalitetnije. Barem ove mlađe cure. U moje vrijeme bi cure bile u seksu jako sramežljive, te neće ovo, te neće ono..
Ja sam se šokirao kad sam shvatio koliko sam lako "upao u šemu" s 3 mlade cure u zadnjih 5 godina. Govorim i do 20 godina mlađe, to je u moje vrijeme bilo nezamislivi, da curu odvede u krevet 20g stariji muškarac u klubu. Ne brinite, punoljetne su bile, 23+, hehehe..
E sad, u seksu su sve bile glasne, nema sramežljivosti kako će izgledati u kojoj pozi, čak im je prioritet da dožive orgazam, a nakon toga se stvarno potrude da i muškarca usreče..
E sad, da li je ta opuštenost zbog toga što znaju da mi stariji, ili oženjeni, nećemo "pričati okolo", pa nemaju neki strah od "sramote", ili vole iskusne, neznam, ali to "znanje" vjerujem da je zaslužno to što je pornografija toliko dostupna danas.
Kod muških, ta pornografija je očito više problem nego prednost.. Nesigurni su, misle da je seks ko na filmu, slabo "osjete" žensko tijelo i potrebe, itd.. Barem su mi tako rekle ove..
Ipak, dajem prednost zrelijim curama, moje generacije.. I one su se popravile u seksu..
Savjet za muške, potrudite se nasmijati i opustiti curu, i ne čekajte predugo za pokušaj.. Strah od odbijanja je normalan, ali nepotreban. Lijepim curama uliječite kad su same, a kad su u društvu, fokusirajte se na one "manje lijepe". Nek osjete da imaju "ono nešto"..
Jbg, kad dobijete iskustvo, onda dobijete i godine, pa je to problem :)

nikola

pre 3 godine

80% mojih drugova nije imalo sex jedno 2 godine.. Pri tome svi su normalni, normalno izgledaju.. Ali nemaju ono sto devojke traze.. A to je da budu prosti, da glume mafijase, da su nabildovani, poznati, istetovirani.

Srbijanac

pre 3 godine

Ako jedan momak ima 10000 evra i dobar auto, a nece da joj da ni evro, a drugi momak ima samo 100 evra i hoce da joj da sve, devojka opet trci kod onog koji ima 10000 evra. Devojkama je uvek bitnije kako drugi misle da je njoj, nego kako je stvarno njoj.

krivolovac

pre 3 godine

Ja imam 40 godina. Prvi put sam se seksao u 30. A cak i od 33 do 38 nisam bio ni sa jednom. Imao sam 6 seksualnih partnerki ukljucujuci i ovu sad sto me juri da je zenim. Zove me svaki dan, kaze nervozna je i treba joj seks. Meni draze ove sa Pornhuba... Hocu da se javi neki sekso/psiholog ovde i da mi kaze koliko sam bolestan ili je to normalna pojava u ovom danasnjem drustvu.

Filmofil

pre 3 godine

Danasnji mladici su apsolutne sonje, i nisu u stanju da ucine da se pored njih osetim kao zena. A ako ja to osecam, onda sigurno i njihove vrsnjakinje to osecaju. Prema tome, nije ni cudo sto nemaju seks. A nije tako bilo kad sam pre 15 godina na safariju u Africi prevarila muza sa dva crnca. Sa njima uopste nije bilo cile-mile, a ovde je samo cile a mile ni ne dolazi na red. I ne treba ni da dodje na red, kad je sonja.

Caw

pre 3 godine

Zato što 10% lepotana i 10% sa dubokim džepovima pokupe 90% devojaka koje rotiraju iz dana u dana kako im se ćefne a one uživaju u tome. Ovaj 10% devojaka što ostane ode na 10% muškaraca iz grupe "normalnih i nezanimljivih" tako prosta računica kaže da 70% mladih "neostvarenih" muškaraca se zabavlja sa pornografijom i naleti na neku letnju šemicu svake 2-3 godine.

perter

pre 3 godine

Kao sto je neko rekao,sex je precenjen,u osnovi zabava za siromahe i klince. Zaista mi nikada sex nije bio cilj, mislim da je to potpuno pogresno i prazno. Sada sa 40 osecam manju zelju, ali me to ne smeta, naprotiv jasnije i bolje se razmislja tj nepostoje sanse da navucete neku bolescugu, nezeljeno dete ili neki od mnogo problema koje zene koje ne poznajete ili slabo poznajete, nose sa sobom. Drustvo je svakako bolesno, modeli su pogresni,a populacija je intelektualno ogranicena i povrsna pa su takvi i rezultati. Cudo se niko nije zeznuo da promovise vrednost odnosa,lojalnosti,veze, podrske,i sigurnosti. Ja takav tesk nisam video poslednjih 15 godina. Sta ockujete onda nego uzajemno nepoverenje, prevare,lazi i probleme. Srecom,ja sam na vreme resio te stvari sa svojom izabranicom i imao sam srece. A ovim mladim momcima....ne bio im u kozi sa feministiknjama i sebiclukom koji vlada

ax

pre 3 godine

Ja i moja gospođa retko koji dan propustio tu aktivnost, a imamo preko 45. Mladi muškarci danas traže opravdanje u devojkama koje traže lovatore, a ne žele da priznaju svoju nesposobnost. Mladi muškarci su narcisoidni lickaju se i previše pridaju pažnje svom izgledu. Svi gledaju 10% najlepših devojaka i misle da ih zaslužuju. Mnogim klincima sam rekao onu staru : Nej.be lep nego uporan. Ima i ona druga iz filma Mi nismo anđeli: Klinke se danas satiru od ku.ca, ali treba imati ku.ac.

Jedna priča za laku noć

pre 3 godine

Nedavno sam imao povredu na nozi koja je zahtevala medicniski tretman. Naravno, doktorka je zahtevala redovno previjanje i to u domu zdravlja, čisto da bude sigurna da će sve biti u redu. Počeo sam da dolazim na previjanje i u mene se zagledala jedna fina, "obična" devojka, medicinska sestra. Zapao sam joj za oko jer spadam u kategoriju lepih muškaraca, a i valjda joj se svidelo to što sa mnom može normalno da razgovara. Ovo nije hvalisanje, to je jednostavno činjenica, na koju su mi žene često ukazivale. Pošto sam sam već duže vreme, rekao sam sebi, pa ovo je jedna normalna devojka, baš mi to treba, a takve sam ruku na srce uvek tražio, mada sam ih teško pronalazio. Video sam joj sjaj u očima dok me gleda, što mi je nagovestilo da sam joj baš zapao za oko. Krenula je priča i došli smo do toga gde radim. Rekao sam joj da sam nezaposlen, da tražim posao, ali da situacija nije baš sjajna iako sam diplomirani inženjer. Onog momenta kada sam joj rekao da sam nezaposlen, nestao je sjaj u očima, a razgovor je ubrzo postao službeni. Iako sam pokušao da razgovor vratim na nivo na kome je bio, njena iznenadna hladnoća je to sprečila. Zašto vam ovo pričam? Pričam vam zbog toga, da vi koji ne izgledate žestoko, da ne mislite da nama koji izgledamo, da nam devojke padaju u naručje tek tako. Na nju se ne ljutim, ona u tom momenu verovatno nije htela da se petlja sa "luzerom", jer i "obične" devojke imaju kriterijume. Nije mi žao što sam ostvario komunikaciju sa njom, jer i to je iskustvo.

tp

pre 3 godine

Nije isto jer 95% devojaka za 5 minuta može da nadje nekog za zabavu, dok takvu privilegiju ima 1 od 1000 momaka.
Devojke kad se žale da nemaju odnose mislim da lažu...samo su one mnogo više izbirljivije neće sa svakim. Još ako ciljaju na top momke a nisu neke manekenke normalno da nema od toga ništa.

koki

pre 3 godine

nisam nabildovan, niti bogat, niti nesto posebno zgodan (znaci, imam stomak)...
Oduvek sam takav bio.
Sa 18, 20, 26, 30godina nisam bio previse interesantan vrsnjakinjama. Bilo je tu par komada, ali nista wow.
Kako sam usao u 30sete, dobio posao, diplomirao - situacija se izmenila. I dalje isto izgledam, ali je interesovanje i daleeko veće. A one sto me nisu htele pre, te su uglavnom i dalje u potrazi za nekim "dobrom, a postenim i vaspitanim frajerom". Pa , srecno vam bilo.
Pozdrav od duplog oca.

sSSs

pre 3 godine

Ja dok sam bio osnovac devojke sam zamisljo kao nesto nestvarno, devojke su u mojoj glavi bile Boginje. Kada sam kreno u srednju skolu doso je i dan kada sam i ja imo svoje prvu devojku, pa posle prve i drugu devojku, pa posle druge i trecu devojku, a onda sam se ja razocaro i u zenu i u pi..u.

Hhjhh

pre 3 godine

Obožavam kad mužjaci prosipaju nauku kako se dočepati nekog seksa. A da probate možda da ukapirate da recimo razgovor sa čovekom drugog pola nije ništa drugačiji od razgovora sa čovekom sopstvenog pola? Pa od te polazne tačke običnog, pristojnog odnosa sa nekom osnovnom trunkom poštovanja sve može. Ovako, kad gomila vas bukvalno ubija žene, a krastavac jeftin, ne znam šta očekujete?

Hanibal ante portas

pre 3 godine

33 godine... i dalje nista nazalost, lepo su neki napisali da devojke biraju i mi, prosecni momci, skoro pa i nemamo nikakve sanse :(

I ja sam imao sušu veoma dugu pa sam resio da "podivljam" na drustvenim mrezama i dating aplikacijama i upornost se na kraju isplati, za 6 meseci bio u shemi sa 5 devojaka od toga 2 udate.

rani

pre 3 godine

Materijalizam! To je boljka danasnjeg mladog sveta. Ja sam bez dinara u dzepu, redovno imao devojku i to vec od 15-te godine pa dok se nisam ozenio! Sada si sam ako nemas kinte, mocan auto, skup telefon, firmiranu garderobu, svoj stan, ako nisi nabildovan, i to ne bilo gde, vec u nekoj vidjenijoj teretani, ako se ne kreces na fensi mestima! Sve je kompikovanije! Zalosno je to, sve je iskrivljeno, izopaceno, nemoralno.

e moj druže

pre 3 godine

Ispada da prosečni momci nemaju šanse i ne treba ni da pokušavaju. Nije tačno. Prvo, potrebno je da vam je stalo do toga da nađete devojku. Prilika može biti u kafiću, noćnom klubu, na faksu, u školi, na poslu, u busu, na koncertu, na bazenu, u teretani, biblioteci... Kada ti se desi da ti devojka privuče pažnju priđeš i nešto pitaš, kažeš.. I nema potrebe da se brineš, šta god da bude. Svako iskustvo znači, makar razgovor trajao 10 sekundi. To je najlakše raditi kada imaš 18, 20, 25, 30, posle je malo komplikovanije i zato u tim godinama treba koristiti svaku priliku da se priđe, priča, pa neka iz 100-og pokušaja dođe do veze koja vredi i sve je vredelo, a još si se i zabavljao, stekao neka iskustva koja ćeš pamtiti... Ne moraš biti bogat, nabildovan, samo pozitivno, malo vedrog duha i dešavaju se lepe stvari.

mato

pre 3 godine

kako da imaju volju i zelju jedno za drugim kad vec u 13godini imaju sex sta ocekivati u recimo 23 niti je to njoj interesantno a njemu kadse sjeti njezine proslosti koliko je muskaraca spavalo sa njome.KAKO JE TO GOVORIO POKOJNI NIKOLA SIMIC ROTKVE STRUGANE

Olja

pre 3 godine

Aman, bre, ljudi! O čemu vi govorite? O kakvim evrima, kolima, natprosečnom izgledu? To vam je potrebno jedino ako hoćete da smuvate nekakvu izoperisanu splavarušu i "starletu". Normalne devojke to ne traže. Kako vi, tako smušeni, koji ste se unapred predali, očekujete da se svidite bilo kojoj devojci? Zar ne shvatate da ona u vama vidi ono što vi vidite u samom sebi? Da bi vas neka devojka poželela, morate sami sebi biti poželjni! Upamtite to dobro! Ako sami sebe ne volite, ako sami sebi niste interesantni, kako očekujete da se suprotni pol zainteresuje za vas?

realno

pre 3 godine

Momci prilazite vise..i losijim ribama ako treba ..vezbajte..Posle na bolje predjite.
Ne primajte sve k srcu puno jer su one naucile da traze princa i svakako im nije nista dosta . Kada se malo naucite i sazrite naletecete na vasu klasu

Neko tamo

pre 3 godine

Ima već nekoliko odličnih komentara koji lepo razbijaju postojeći stereotip.
Ja bih samo dodao par stvari.
Stalno pominjete one devojke koje traže bogate frajere, ali ja vas pitam šta će vam uopšte takve? I zašto uopšte izlazite na takva mesta i nadate se nekom "ulovu"? Dok vi balavite za polugolim splavarkama, ne vidite devojke koje su pristojno obučene, pristojno se ponašaju i imaju dovoljno mozga / morala /ukusa da na takva mesta ne zalaze. Drugim rečima, tražite na pogrešnom mestu.

Druga stvar je šta vi želite od devojke? Ako vam je cilj da je kresnete na prvom sastanku (kao na filmu), onda nije ni čudo što ste u problemu. Jer za one devojke koje bi pristale nemate dovoljno novca, a za ove druge imate potpuno pogrešan pristup.
I najbitnije, pridjite i pričajte, neće vam otpasti ako vas odbije. Onda polako i bez žurbe, jer ako previše navaljujete okačiće vas. A i neke stvari su vredne čekanja. ;)

Milance

pre 3 godine

Da vam čiča od 50 dina nešto kaže, koji pregrmeo par stotina žena.
Glavna fora je da imas samopuzdanje, i neki smekerski fazon - duhovitost, da si zanimljiv.
Nije da nisam bio lep i zgodan, sad nesto i nisam zgodan, ali nekoliko mojih prijatelja su bili lepsi i zgodniji od mene ali sa malo samopuzdanja i bez neke price i oni su imali svega par desetina riba.
Secam se kraja 80-tih i pocetka 90-tih, KST, Akademija, Zvezda, posle Industrija i Soulfood... Gomilu riba sam smuvao, tako sto bih samo uhvatio da me gleda, prisao i otvorio se, bio iskren, spontan, duhovit i pomalo bezobrazan i skoro uvek je moglo i prvo vece da dodje do seksa. Sa nekim bi to bio i jedini put, ako izjutra ne pronadjem nesto zanimljivo u njoj, a sa nekima bi iz toga ispala i veza (pa cak i brak). Ali seks, to mi je uvek bio deo upoznavanja. Ako tu postoji hemija, onda cemo da vidimo kako ide i ostalo. A ako ti nema hemije, dzaba sve ostalo. Ne postoji dobra veza sa losim seksom.
Kasnije, kad sam se ozenio pa razveo, tada sam primetio da zene (tad vec starije, moje vrsnjakinje) reaguju i na neke statuse, da li radim, imam li svoj stan, kola, ali posto je tema teksta seks kod mladih, u mom iskustvu, toga je bilo na pretek, i nikad, bar u moje vreme, nije bilo bitno pare i ostale stvari. Mogao sam da smuvam i ribu sa Dedinja a na meni pocepane starke i love za 2 piva.
Ili su se vremena sad promenila, ili momci nemaju samopuzdanja.
Dakle, samopouzdanje, duhovitost, iskrenost i put do zene je lak.

aleksa

pre 3 godine

Mnogi komentari su već sve lepo objasnili a ja bih samo da dodam ovo. Pored toga što mnoge devojke imaju nerealna očekivanja (rekoh mnoge, ne sve) problem je i u tome što se od muškarca danas očekuje da je majstor komunikacije i zavođenja. Da sa 20 godina ima harizmu iskusnog zavodnika a sa 25 da je već šarmantan ko Džodž Kluni. I jako je malo slobodnih devojaka koje će da mu dozvole da bude ljudsko biće i da pogreši nekad, a da ga ne 'otpišu' zbog toga. Ne smeš da se zbuniš, ne smeš da sročiš loše rečenicu zbog treme, ne smeš da propustiš nijedan suptilan znak, ne smeš da ne znaš čitavu nauku iza SMS dopisivanja... Džaba ako si lep i fin, ako ne održavaš šou non stop kao da si neki zabavljač, gotovo je, ideš u friend zonu ili se prekida kontakt. Kažem iz ličnog iskustva, jer sam pokušavao i pokušavao, i svaki put bih 'pao na ispitu' zbog neke najtrivijalnije stvari a da mi nije ni rečeno zašto i kako to da popravim. Prosto, ne daju drugu šansu. I baš ih briga da razumeju drugu stranu.

Cut

pre 3 godine

I ne samo mladi, stariji jos redje imaju seks. Ne mozes ni sa vencanom zenom ako nemas para a kako li je tek bankrotiranim momcima... Sve je to danas trgovina zato se izgubio sarm i intriga.

Vi ... nas u mozak godinama

pre 3 godine

Ostavite vi mlade ljude na miru. Umesto što zabijate nos tamo gde ne treba, zapitajte se koliko ste im zagorčali život poslednjih 30 godina.
Sveli ste državu na nivo Farme, odnosno
svinjca, pa se sad čudite što svake godine nestane jedan grad. Povraća mi se od oholosti, sebičluka i samoživosti svih ovih "zabrinutih stručnjaka".

dominus

pre 3 godine

Hebo seks. A što se žena/devojaka tiče, teže su mi nego bilo šta drugo u životu. Svaka logika i razum prestaje. Neću da se trudim jer stvarno nema smisla. Cela hebena filozofija je napravljena oko hebenog muško-ženskog odnosa. Te budi ovakav, te onakav, te moraš da prepoznaš situaciju, trista nekih čuda...

tru

pre 3 godine

Standardi su opasno skočili sa ženske strane. Slušao sam neku Amerikanku koja je spajala slobodne ljude i odustala je od posla jer svaka devojaka je nerealno izbirljiva. Dovede joj pilota sa 190cm i ona ga odbije.
Bukvalno moraš biti top od izgleda i statusa. Gledam momke solidni na svim poljima a devojke im 5/ 10 na skali...a danas ako si suvi prosek ili samoća ili da budeš sa nekom od 120kg . Ljubavni odnosi izumiru nema šta.

ja

pre 3 godine

Ima tu mnogo faktora, ali je najznačajniji (i to ne samo u Srbiji, već u čitavom zapadnom svetu) fundamentalni feminizam, koji razara osnovne društvene vrednosti - brak, porodicu , razlike između polova,... sve pod parolom tobožnje borbe za jednakost, a protiv zlog patrijarhata i "kulture silovanja". Postaje društveno neprihvatljivo za muškarce da prilaze devojkama, kako se ne bi izložili potencijalnom progonu, jer, po definiciji ultrafeminizma, sam pokušaj komunikacije, bez prethodnog izričitog pristanka ili poziva žene, predstavlja seksualno uznemiravanje. Muškarci (koji su oduvek bili nesigurni u sebe, jer je već dovoljan stres uopšte prići devojci, a znaš da ćeš u 90% slučajeva biti odbijen) u takvoj situaciji postaju ekstremno nesigurni - čak i uplašeni, pa radije biraju da se okrenu nekim drugim stvarima, koje dodatno udajavaju muškarce od žena (pornografija, prostitutke) i tako u krug... Danas je na Zapadu, najugroženija društvena grupa beli, heteroseksualni muškarac, jer je, po definiciji, kriv za sve - za seksizam, jer je muškarac, za rasizam, jer je beo, za homofobiju, jer je heteroseksualan...

Тзар

pre 3 godine

Нисам имао секс 4 месеца а било је и много дужих периода Почех да живим сам ја мислио сад ће бити риба кад оно цврц дође корона и ванредно стање, девојке углавном у паници неће ни да се упознају. Прође то некако међутим сад тек имам утисак да једноставно нема довољно жеље ни живаца ни код мене ни код њих. Моја жеља ипак и дање постоји, покушао сам преко тиндера али и ту на крају није долазило до упознавања. Имам хвала Богу неке битне физичке/менталне квалитете тако да то није проблем али изгледа немам више стрљења ни живаца да се вуцарам са њима док се оне одлуче а углавном на такве наилазим. Никада ми се у жовоту мије догодило да упознам девојку у клубу и да је одведем то вече. Мени то делује мало и као митска прича београдских сплавара. Можда нисам ни довољно опуштен у конверзацији или имам озбиљне теме за разговор што зна да одбије нежнији пол. Сад се све више размишљам да то буде професионална услуга јер другачије изгледа, нажалост, не можеу ово наопако време.

Black fish

pre 3 godine

Ne brinite se. Nije sve onako kako trenutni trendovi diktiraju. Ne treba imati sex po svaku cenu.Samo polnost u ljubavi ima smisao postojanja.Seks bez ljubavi je kratkotrajno fizicko zadovoljstvo koje prazni ličnost coveka.

Predrasude nemam glupe

pre 3 godine

Ja dok sam bio osnovac devojke sam zamisljo kao nesto nestvarno, devojke su u mojoj glavi bile Boginje. Kada sam kreno u srednju skolu doso je i dan kada sam i ja imo svoje prvu devojku, pa posle prve i drugu devojku, pa posle druge i trecu devojku, a onda sam se ja razocaro i u zenu i u pi..u.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sSSs, 21. jun 2020 17:09)

Ovaj komentar gađa u metu. I kod mene je bilo slično, sam što je šokantan događaj koji me je prosvetlio bio grafit na jednom beogradskom zidu: I ŽENE PRDE !
Kad sam to pročitao, posle toga ništa više nije bilo isto.
Uostalom, i Radovan III je pričao u predstavi da je nekada imao iluzije oko ženske fiziologije...

Lea

pre 3 godine

Shvatili su da je sex precenjen, obicna fizioloska potreba. Zasto bi neko zarad par sekundi zadovoljstva trosio toliko energije, vremena i novca? Gluposti.
(koronarius, 21. jun 2020 16:19)

I pražnjenje creva i bešike je obična fiziološka potreba, što ne probaš bez njih?

Seks je zdrav po telo i psihu, ne odustajte

Vu

pre 3 godine

Radim odprilike za prosečnu platu. Realno nisam izgledom prevelika faca, što bi se reklo prosečan lik. Od mog punoletstva mislim da se nije desilo da nemam sex mesec dana. Ja sam tipični primer teorije da je.e uporan. Pa ne može se sedeti kući i čekati da dođe devojka i sedne vam na ki.u.

Impotencijal

pre 3 godine

Izgladneli, mršavi, pijani, umorni, neispava... devojke izoperisane, naduvenih budza, liče jedna na drugu, nose one jadne tange koje teraju na smeh, i što bi oni rekli - "to je to".

samo_kazem

pre 3 godine

Jos jedna stvar - primetio sam da se na ovom portalu na temama vezanih za ljubav, seks, veze itd javlja veliki broj mladih ljudi ( muskih i zenskih ) koji je trenutno nezadovoljan svojim emotivnim kao i seksualnim zivotom ( kao i nedostatkom istih ). Kao neko ko programira web sajtove za "leba", zanima me da li ima zainteresovanih koji bi se pridruzili nekom portalu ili forumu gde bismo organizovali online caskanja, eventualno upoznavanja itd? Zanima me sta mislite o tome, mozda bih mogao da se upustim u projekat i da napravim nesto zaista dobro :)

Marijana

pre 3 godine

Mladim muškarcima je savet da ne gledaju pornografiju, jer to utiče na psihu, jer jedna scena od 5.minuta snima se 2.dana, tako kažu porno glumci vrlo često ne poznaju partnere moraju tada ga koriste vijagru ili neki drugi stimulans.Tako je rekao neki poznati porno glumac. Treba tražiti nekoga ko nam odgovara.. Sačekati malo sa se seksom i ako u početku ne bude sve sjajno, biće kad se još više upoznate.. To je to, pornografija je nerealna, nasilna, većini žena se ne dopada stvari iz tih filmova. Ženska režiserka jedna je i rekla da su ti filmovi pravljeni od strane muškaraca, a ne žena, malo je žena režiserki inače filmovi ne bi bili takvi. Ljudi su danas i pod stresom, upravo čitam knjigu doktora jednog koji kaže to utiče isto na seks. Jer svako lučenje hormona stresa, utiče na sposobnost da volimo.

Vojvođanin

pre 3 godine

Ne znam kako je u svetu, ali mislim da je u Srbiji problem ogromna nezrelost i manjak samopouzdanja kod muškaraca i nerealno visoka očekivanja kod žena. Sve to nema veze ni sa novcem ni sa društvenim statusom, samo muškarci ne znaju kako a žene se ponašaju kao da im niko ne treba.

Igor Gavran

pre 3 godine

Intenzivno gledam porno filmove (svakodnevno) preko 25 godina i nikakav manjak libida zbog toga nisam osetio. Sa osobom zenskog pola mi je uvek lepse nego s pornografijom, i da imam dovoljnu kolicinu zena na raspolaganju porno sajt verovatno nikada ne bih posetio. E sad, kad ti dodje, a zenu boli glava ili zeludac, ili je umorna moras nekako da se snadjes. U 18 godina nije bilo sanse da nadjem devojku. Sa godinama libido opada, u cetrdesetim vise nisam kao u dvadesetim, ali to nema veze s Miom Malkovom vec sa starenjem.

Јелена

pre 3 godine

То је зато што многи мушкарци мисле да им се она ствар диже у гаћама, а не у глави.

Sinisa

pre 3 godine

Ako već veliki broj vas nema se*s, onda nemojte osudjivati ljude koji ga imaju. Seksulni nagon je iz čovekove prirode, neko ima veći nagon, neko manji.Taj koji ima veći nagon, taj se teže kontroliše. Zato ne osudjujte nikoga i ne nazivajte vulgarnim imenima javne ličnosti, jer su i oni samo ljudi.

I? Sta cemo sad?

pre 3 godine

(Jedna priča za laku noć, 21. jun 2020 23:51)

Gledaj, "lepotane", ja devojku potpuno razumem!
Pa nece valjda da te natovari na grbacu i vuce i izdrzava dok ne nadjes posao "u struci". S druge strane, tebe ne razumem, jer "naravno" da nema posla u struci, ali na tebi je da radis nesto, bilo sta, pa da sa tog bezveznog posla trazis novi, ili da ucis jezik i zanat, pa da vidis kuda ces dalje.
I iskreno se nadam da ti je ova "prica za laku noc" otvorila oci - i tebi i onima koji te izdrzavaju!

key and peele

pre 3 godine

glavni problem je tu ali ga ljudi ne vide. kipi iz komentara al opet ga ne kapiraju. problem je sto muskarci misle da su zene surove i odbijaju i da hoce samo pare, a ribe misle da muskarci samo hoce da ih opale i idu dalje ili da se vrste u brlog do sledece napaljenosti, da su samo povrsni i hoce meso a nece njih. problem je, dakle, uobrazavanje da postoji neki stravicno veliki problem umesto da se lepo izadje i proba prica. iz price krece. pobaj bre.

High Down

pre 3 godine

Kada bih pristala, svakog dana u nedelji bi mogla da budem sa drugim covekom, iako sam vrlo prosecnog, cak i loseg izgleda za danasnju izopacenost sa estrade.
Usput navuces po neku polnu bolest, ne planirano zatrudnis, ili se osecas kao k... ako izmedju dvoje nema emocija. Evo preko 3 gosine nikako da se podudari osoba gde su obostrane emocije, uvek to bude samo jedna strana, a to nije to. Zato bolje sama.

More

pre 3 godine

U Srbijije verovatno isto, ali evo ovde u CH je pored internets jedan od velikih razloga to sto su mladi danas pod pritiskom u smislu da su od 6 do 18 ili 19 na nogama zbog posla, a posle (s obzirom da zive sami uglavnom) ih cekaju kucni poslovi. Dodatno, bar ovde traze od svakog da knstantno pored posla napreduje i uci, zavrsava nekakve dodatne sertifikate i gluposti. Gde pored toga jos da nadjes partnera i da se seksas?

Ketsuno Ana

pre 3 godine

Koliko je seks zapravo dostupan, samo sto ga ljudi preozbiljno shvataju i previse cene. Pare ne bi trebale da budu problem, aj ako je kondom skup podelite troskove. Previse smo znacenja dodelili seksu, a to je zapravo osnovna potreba coveka. Sad je to neka borba, taktiziranje, devojke neosvojive tvrdjave, momci fbi cia agenti, spanske sapunice ovo ono. Kad cemo vise da se kolektivno opustimo, da spustimo gard, da se prepustimo, napalimo, odradimo radnju i cao zdravo? Ovako smo svi bez veze nervozni i isfrustrirani.

Linkoln

pre 3 godine

Imam 43 godine, već jedno 20 živim van zemlje. Bio sam sa jedno desetak nacionalnosti, ali daleko od toga da sam frajer. A i kad sam bio mlađi i terao kera, nisam bio bogat, naprotiv, školovan sa osrednjim platicom. Stvar nije u tome...

Problem vam je u tome što ne verujete u sebe, što ne volite sebe. Žena je kao mačka, samo dolazi kad vidi samopouzdanje i mentalnu zrelost. Umesto da kukate, verujte u sebe i zavolite sebe. Radite nešto, stvarajte, pokušajte. Kad budete stvorili nešto, stvorićete sebe, a samim tim i auru privlačnosti.

Nemojte da kudite srpske žene, one žive u totalno patrijarhalnom društvu, koje ste VI stvorili, gde imaju jedino pravo da se udaju i neki poslić da steknu, tako da su im opcije skučene. Naravno da gledaju da se dobro udaju, jer ne žele bilmeza iz kladionice. Potrudite se da to ne budete i doći će vam.

MR

pre 3 godine

Zene moraju da shvate da nije isto kad muskarac spava sa tobom i provodi vrijeme sa tobom, i kada te odradi u autu i sluzis mu samo za to.
Kljuc.

taki p

pre 3 godine

Robert je ubo u centar,to je manje vise generalno stanje.Razlog zasto devojke tog uzrasta (18-24)imaju vise sexa od momaka,lezi u cinjenici da je postao trend da ulaze u veze/seme sa starijim momcima 10+, ti muskarci ih biraju jer su manje zrele i iskusne,mogu lakse da ih ukalupe.Jos jedan od razloga je, sto ekonomsko-finansijska losa situacija vise opterecuje muskarce,ipak je to na neki nacin odraz muskosti,uspeha,samopuzdanja,stvara frusraciju,komplekse,sve to negativno utice na ljubavni zivot.

Poslednji samuraj

pre 3 godine

Decaci samo pitajte. Da daju nece a u stvari hoce. I dok pitate pocinjete da ih razumete. Onda dodjete na stadijum da ne morate da pitate da ste opusteni i da to jednostavno osecate u vazduhu. da to resavate osmehom i pogledom.
To Vam kaze neko ko je isto tako lutao u tom dobu. Zapamtite jos jedno uvek ali ivek budite iznad situacije. Budite dzentlmeni kada druga strana to ne zasluzuje. Nagrada ce uvek doci.

Nislija

pre 3 godine

Braco Srbi i sestre SrBkinje,generalno smo jedan seksualno jako stucan narod. Generalizujem,ali ne gresim. Pozdrav i hvala na patologiji u komentarima.

neo

pre 3 godine

@ Ako je sex u pitanju svaki dan se nekoliko puta zahvalim bogu sto me nacinio gay osobom. Kod nas sexa ima kao pleve. Tj. sav zivot se i svodi samo na sex. Prosecan gay lik, ok izgleda danas do 35te moze da nagura par stotina frajera. Bez po frke. Jako mi je zao straight likova koji se muce oko zenki.
(slavkan, 21. jun 2020 21:02)

Kao strejt lik potpuno se slazem sa ovim. To sam ukapirao jos pocetkom 2000-tih kada su umesto drustvenih mreza bili chat-ovi. Pa ribu da smuvas crknes, a dobijes 15 gej ponuda. Pomislio sam blago ovim gejevima! Al dzabe kad volim zene i nisam uspeo da se uklopim ni u Bi fazon. Jednostavno okoreli strejter. Iskren sam, nema sta da se ovde foliram.

Interceptor

pre 3 godine

E boze dragi prica za laku noc gde se to prica devojci zeznuo si se u startu. Pametna devojka zasto bi gubila vreme sa nekim ko nema posao 90% devojaka znaj da traze samo pare.
Sta je tu cudno gledaj to iz ovog ugla sta ce ti devojka bez posla da se celog veka mucis zas sta za ljubav ma idi begaj

Maja

pre 3 godine

@ jedna prica za laku noc
Zao mi je zbog tvog iskustva, generalno svakom se moze desiti da bude nezaposlen,ostane bez posla. Ali da se ne lazemo nije isto biti muskarac bez posla sa 20 tak godina i muskarac bez posla u npr 34 godini. Koliko ti imas godina? Kad sam bila mladja to mi nije bilo bitno, imala sam duzu vezu sa momkom koji je bio nezaposlen i nije imao prihoda. Ali sada kada imam 34 godina, u braku i imam malo dete, shvatam koliko je vazno imati prihode i pitam se kako bi ziveli da sam se udala za bivseg nezaposlenog. Ziveli bi sa njegovima, ne bi imali nikakvu nezavisnost jer za to je neophodno imati neku novcanu ezgistenciju. Inace sam nakon sto sam objavila trudnocu ostala bez posla ne radim vec 3 godine ( dete ima 2 i po ) , sad sam u fazi trazenja posla , ne biram posao , i razumem sve, ali da se ne lazemo nije isto nezaposlena zena i nezaposlen muskarac. Ja cu kao zena majka da radim po kuci, bavim se detetom, brinem o njemu, dok ne nadjem posao, posle cu sve to da radim uz posao. A sta radi nezaposlen muskarac? Skoro uvek nista. Igra igrice, druzi se, ako ima decu opet se ne bavi njima. Zato je veca stigma biti nezaposlen muskarac. Ne osudjujem , samo konstatujem.

XXL

pre 3 godine

Izem im studiju "... imaju manje sexa jer im treba više vremena do zrelog doba ...", a u stvarnosti je obrnuto. Danas u eri novih tehnologija i informatike, video igrica i mogućnosti zabave mladi tako više vremena provode, a ranije toga nije bilo čak i do pojave televizije pa su se mladi okretali ka jeftinoj zabavi - sex. Oduzmite im automobil, provod, kafiće i klubove, mobilni i kompjuter te ih osamite i biće sve OK.

samo_kazem

pre 3 godine

Zanimljiva tema. Iz moje perspektive, pronaci devojku za vezu ili neku shemu u manjim sredinama ( zivim u istoj ) je poprilicno tesko, pogotovo ako se ne krecete po turbo-folkeraj mestima gde ima dobar broj polugolih, lakih i pijanih devojaka pa jos i mozes da uspes nesto. U BGu ili NSu je to bar mnogo lakse, ima dobrih mesta za izlazhenje plus mnogo hobija i aktivnosti gde mozete upoznati devojke ( folklor, plesne skole, razna udruzenja, bazeni, teretane itd ). Da ne pricam o tome da je i generalno devojaka sve manje jer one koje napuste provinciju gotovo se sigurno kuci ne vracaju.
Slobodno mogu da kazem da su oni momci koji zive u BGu i NSu u velikoj prednosti a da toga nisu ni svesni, e sad druga je prica sto vecina to ni ne zna da iskoristi...

Robert

pre 3 godine

Krivica, naravno, leži u oba pola. Da probam ukratko:

MUŠKARCI: mnogo sirovina, neotesanih, nemaju poštovanja prema ženskom rodu, ne umeju da komuniciraju bez dvomislenih izjava kojima aludiraju na nešto bezobrazno, ni nemaju kriterijume (može da zaređa u prilasku 10-ak devojaka, pa kod koje prođe), gledaju različitim očima ono što sami (ne) mogu da ponude i ono što misle da devojka nudi, sindrom Balkanca (za seks traži jednu, a za domaćicu-kućnu pomoćnicu drugu devojku, nesposoban da shvati da u jednom devojci može da ima i dobar seksualni i porodični život).

ŽENE: neopravdano visoki kriterijumi (najčešće nude samo izgled, uz odsustvo skoro svih drugih kvalitetnih odlika, dok od muškarca traže sve), uživaju da odbijaju i to im je postao sport, veoma veliki broj emotivno i mentalno zatupelih (usled snažnog uticaja nametnutih trendova preko televizije i interneta), mnogo preslikanih ponašanjem i izgledom, seksualizuju same sebe.

Tvoja supruga s juga

pre 3 godine

@ R. Srpska
Sve što si rekao, mili moj, u pravu si. I ja tako sa oženjenima koji čuvaju tajne već godinama. Drago mi je što se razumemo ;)

Znalac

pre 3 godine

sve je u glavi. Kako postavis stvari, tako ce ti se vratiti. Ako imas zelju, potrudices se. Tesko je ocekivati da ti padne sa neba, a znas da uvek mozes otici na internet. Devojke su svuda okolo, samo zreba obratiti paznju. Sve se trebaju muvati, jer kasnije ti bude zao sto nisi. Uvek ce korektan odnos i dzentlmenski pristup imati prodju, to su vecite stvari. Isto tako, treba biti svestan da je neuspeh uvek opcija. Iskustvo se stice u tome kao i u drugim stvarima. Momci bi se iznenadili koliko "obicnih" devojaka jako puno vredi i u sexualnom smislu i kao drug, dok oni gledaju neke neuhvatljive a ne znaju da te nista u stvari ne vrede, vec su samo atraktivne. Ko hoce da muva i ko zeli sex, danas moze puno ali to trazi pristup i posvecdnost. Izlazio sam sa 3 istovremeno, jer sam imao veliku zelju, ali sve tri su dobijale maximalnu paznju, i osecale se kao kraljice. Dakle, moze se ali trazi aktivnost. Ko je pasivan nece uspeti.

Marko

pre 3 godine

Imam 31 godinu i sex samo sa zenama od preko 40, mlade me ne zele iako sam nadprosecno zgodan. Problem im je sto nemam stan i auto. Razumem ih, ali ne razumem zasto i one situirane to traze, zar ne bi bilo lepse sa su sa nekim iz strasti ili ljubavi, umesto da su same i cekaju godinama nekoga ko je imucan kao i one?

pacific202

pre 3 godine

"Ja imam 40 godina. Prvi put sam se seksao u 30. A cak i od 33 do 38 nisam bio ni sa jednom. Imao sam 6 seksualnih partnerki ukljucujuci i ovu sad sto me juri da je zenim. Zove me svaki dan, kaze nervozna je i treba joj seks. Meni draze ove sa Pornhuba... Hocu da se javi neki sekso/psiholog ovde i da mi kaze koliko sam bolestan ili je to normalna pojava u ovom danasnjem drustvu.
(krivolovac, 21. jun 2020 18:00)"

Nisi bolestan nego malo uplasen (anksiozan) kao otrpilike 1/4 populacije. Ti sedis na brezuljku i posmatras dole ljude, jedni imaju seks, drugi kuce i porodice, itd. Ta devojka ti mase odozdo da sidjes da se pridruzis da izadjes iz te svoje zone komfora da pocnes da delujes. Ali brines se naicices dole na probleme, osude, stare strahove i to stavljas u prvi plan, cak ispred ljubavi, srece, zadovoljstva. Seti sada se detinjstva i recimo sankanja. Da li si odustajao da se sankas samo zato sto si morao da se svaki put penjes uzbrdo? Nisi. Koncetrisao si se na zadovoljstvo spustanja. Isto tako koncentrisi se na srecu, pa ce ti ono negativno biti u drugom planu i nevazno, brzo zaboravljeno. Sreca, zadovoljstvo uspeh je ono sto treba da vidis da pamtis. Sve negativno je nevazno to je samo uspon do srece. Sreca je vazna.

Zvezda

pre 3 godine

Danas se muvanje devojke može uporediti recimo sa traženjem dobrog/lošeg posla: Za neki loš posao ti ili treba neke sitne ili nikakve kvalifikacije; isto tako kada muvate devojku lošijeg izgleda, odnosno kvaliteta ne treba veliko cimanje.
Za dobar posao treba da pokažete šta nudite, koje kvalitete imate i veština komunikacije se gleda i način oblačenja, svašta nešto među mnogo drugih kandidata... Pa idete na 2. 3. krug i na kraju u većini slucajeva budete odbijeni i izaberu nekog drugog. E isto tako kod lepših ili normalnih devojaka: 1.krug razmenite brojeve telefona, krenete da se dopisujete i sad ako njoj naleti neko bolji vas za cas otkaci, prekine komunikaciju sa vama i doviđenja. Ako uđete u 2.krug to znači da možete da je izvedete na piće/večeru ali zapamtite, statistika kaže da čak 30% devojaka izlazi zato sto im je dosadno ili da bi jele/pile za džabe. Ako posle toga ne nastavi komunikaciju, ispali ste... itd..

Sve je to lepo

pre 3 godine

(Jedna priča za laku noć, 21. jun 2020 23:51)

Sve je to lepo, ali kad frajer otkaci devojku zato sto nema posao ili je slabije placena onda je on muska svinja i on je nju "iskoristio". Nije nego, kao smo ravnopravni ali se samo od muskaraca ocekuje da izvade novcanik. E, nece moci, kol'ko para toliko ravnopravnosti. Dok ja placam ja sam gazda i ako ne mogu da odlucim kad je pocetak definitivno cu da kazem kad je kraj pa neka sam najgori nasvetu.

Toliko

pre 3 godine

Situacija nije crna, nego realna! Isto je i u svetu.
Prvo, covecanstvo se NAKOTILO, a populacija koja se nakoti - jednostavno prestaje da se razmnozava.
Drugo, seks pravi vise problema nego sto resava, a pomagala - i za zene i za muskarce su tu, ako bas zatreba da se svrab pocese, a i nisu skupa.
I na kraju, kome je u svetu u kome ne znas sta nosi dan, a sta noc, i generalno ne znas gde ti je glava, a gde zadni kraj, jos i do toga da vodi brigu i o vristavoj deci?
Pa vi slobodno lupajte minuse do mile volje!

Edvard Kardelj

pre 3 godine

Ostavite vi mlade ljude na miru. Umesto što zabijate nos tamo gde ne treba, zapitajte se koliko ste im zagorčali život poslednjih 30 godina.
Sveli ste državu na nivo Farme, odnosno
svinjca, pa se sad čudite što svake godine nestane jedan grad. Povraća mi se od oholosti, sebičluka i samoživosti svih ovih "zabrinutih stručnjaka".
(Vi ... nas u mozak godinama, 21. jun 2020 17:59)

Što, pa može i sirotinja da ima sex.

Bane L.

pre 3 godine

Ako jedan momak ima 10000 evra i dobar auto, a nece da joj da ni evro, a drugi momak ima samo 100 evra i hoce da joj da sve, devojka opet trci kod onog koji ima 10000 evra. Devojkama je uvek bitnije kako drugi misle da je njoj, nego kako je stvarno njoj.
(Srbijanac, 21. jun 2020 16:56)

Sad sam matorac ali sećam se 90-ih lik uvek nova kola, svake dve godine proda i kupuje nov auto iz najviše klase (baš nov ne prodam polovan pa kupim polovan) Bio je drug mog brata. Pričam jednom sa njim pitam koliko troši na devojku. Pogleda me, kaže jesi ti lud batice? Njima imponuje da je vide sa mnom. Mislim sere da ispadne još veća faca. A onda sam svojim očima čuo na splavu Monca kad mu jedna od devojaka koje je vrteo kaže molim te plati daću ti pare čim izađemo blam me da me vide kako ja plaćam račun. Da li šta promenilo danas ne znam? Verovatno ima takvih slučajeva dosta. Tad su postojali samo sponzori a sponzorke izuzetno retko ko put na mesec.

Smesno

pre 3 godine

Ako jedan momak ima 10000 evra i dobar auto, a nece da joj da ni evro, a drugi momak ima samo 100 evra i hoce da joj da sve, devojka opet trci kod onog koji ima 10000 evra. Devojkama je uvek bitnije kako drugi misle da je njoj, nego kako je stvarno njoj.
(Srbijanac, 21. jun 2020 16:56)
I vi ste potpuno isti. Dobrom ribom masete kao trofejom pred drugima cak iako vam ista ni u cemu ne odgovara. Cak iako uopste nema seksa, znam takve slucajeve. Bitno da drugi misle da ima i da ste vi veci baja nego sto jeste

Mlad i seksualan

pre 3 godine

Zašto komentatori pominju veliki broj osoba za seks kada to nije poenta? Imati seks sa jednom ali vrednom je bolje od po jednog seksa sa splavarkama. Izgleda vi nikada niste imali uznapredovali seks sa inteligentom osobom, prvi put sa nekim je samo pražnjenje. Imao sam do sada seks sa tri devojke, jedna je bila eto tako, dve duže veze. Seksa sam imao koliko sam hteo ali se i ja trudim oko njih.Sve suto stvari na kojima se radi a vi hoćete da padne sa neba. Gotovani.

Dr.Mr.

pre 3 godine

A možda je sve više zrelih duša među mladima koji ne žele da prljaju sebe promiskuitetom, koji više cene prave odnose i vođenje ljubavi a ne seksa.

Mrki

pre 3 godine

Ja sam batalio seks. Imam 53 godine, razveo se pre 5 godina. U braku nismo imali seks poslednje 3 godine, jer je meni krenula serija losih dogadjaja na poslu, a i privatno. Vise nemam zelju za seksom. Pre 2 godine sam upoznao divnu zenu, posle prvih nekoliko izlazaka smo resili da predjemo na stvar, ali malo sutra ... mehanika zakazala skroz. Probali smo to jos 3 puta i zakljucili da ne ide. Par meseci nakon toga, druga zena, jos mladja ... i ista prica. Ispricao sam sve to drugaru, on mi je savetovao da idem kod urologa. Urolog me slao kod kardiologa. Kardiolog kod neurologa. Neurolog kod psihologa. Psiholog mi je rekao da moram sam da nadjem resenje ... i uzeo pare. Psihijatar prepisao neke pilule od kojih mi se samo vrtelo u glavi ... i uzeo pare. Savetovali su mi da se obratim necemu sto se zove "seksolog", tek to sto je bio prodavac magle ... ali mi je i on uzeo pare. Sada sam prestao da se zalim. Pogotovo nasima, jer mi svi odreda preorucuju nekakve ruske lekare. Ne znam samo zasto ruske, ako mi ni nasi ni nemacki nisu pomogli. A onda je dosao taj dan, secam ga se kao i danas. Probudim se ja tako, a kroz tanke zidove ovdasnjeg stana odjekivala je svadja nekog bugarskog bracnog para. Letelo je kojesta po kuci, zena je urlala. Udahnuo sam duboko i shvatio: meni je zapravo superrrr! I od tada sam batalio one stvari. Ma ni pornjavu vise ne gledam kao ranije, nije mi do seksa. I odlicno se osecam. Eto ...

...

pre 3 godine

Ja imam 25, dosadasnji deo zivota sam proveo sam. Ponekad te uhvate razmisljanja o tome i osetis se nekako glupo i izolovano, usamljeno, a u stvari nije mali broj ljudi u slicnoj situaciji. Meni ne fali toliko fizicka bliskost, vise ta cinjenica da se nekom dopadas, da voli tvoju licnost i da zeli da provodi vreme s tobom i ostalo sto ide uz to. Verovatno je lepse kad imas nekog, ne znam ni sam, ali ne po cenu toga samo da mozes to da kazes... Faktora je svakako vise koji dovode do toga sto je u tekstu tema...

petar

pre 3 godine

Gojaznost i anksioznost su dva najveća krivca. Ja sam bio sa njih tri u isto vreme kada sam imao 19 godina.
(Edvard Kardelj, 21. jun 2020 14:12)

Pa ti si senzacionalan!

Dr Ana

pre 3 godine

Jedna priča za laku noć, 21. jun 2020 ...Ta "obicna" devojka i treba da ima kriterijume.I naravno da je konstatovala da imas dobru anatomiju.Ali da si imao fond reci sigurno bi bilo nesto.Inace taj "sjaj" se retko nalazi.Razmisli malo sta ti je cilj u zivotu i nadam se da cete se sresti za par godina opet 😊

bigserb

pre 3 godine

Što manje seksa, to srećniji život, seks samo komplikuje stvari, a to zadovoljstvo možete ostvariti i sami sa sobom, nikakve razlike nema!

Bane

pre 3 godine

To namecu i forsiraju oni kojima je interes da budemo potrosacko drustvo. Pogledajte sta se forsira u medijima, stampi, drustvenim mrezama. Uvek clanci koji prate raskalasan zivot bogatih i poznatih, znaci industrija je ta koja forsira da se sex predstavlja kao nagrada za uspeh. Odnosno, pravi se atmosfera da sexa mozes da imas koliko zelis i sa kim zelis samo ako si bogat i mocan, isti taj kriterijum se namece i zenama, odnosno njima se perfidno usadjuje u glavu da njih zasluzuju samo bogati i mocni i da ako zavrse sa nekim drugim to znaci da ne cene dovoljno sebe, da su srozale sebe itd. Tako se stvara glad za novcem, uspehom i moci koja se dokazuje bahatim trosenjem novca na nepotrebne stvari i jedinu pravu korist od toga ima industrija koja ti to servira. Znaci u svetu je na sceni jedna ozbiljna manipulacija sexom kao osnovnom ljudskom potrebom i zato je tako kako jeste... i bice sve gore.

Марко

pre 3 godine

Ostavite vi mlade ljude na miru. Umesto što zabijate nos tamo gde ne treba, zapitajte se koliko ste im zagorčali život poslednjih 30 godina.
Sveli ste državu na nivo Farme, odnosno
svinjca, pa se sad čudite što svake godine nestane jedan grad. Povraća mi se od oholosti, sebičluka i samoživosti svih ovih "zabrinutih stručnjaka".
(Vi ... nas u mozak godinama, 21. jun 2020 17:59)

Студија је спроведена на Универзитету Сан Дијего у САД-у.

Veliki brat

pre 3 godine

Tekst se odnosi na rezultate istraživanja u SAD, pa tako treba i komentarisati. Reklo bi se da bar tamo većina populacije nema problema sa novcem i životnim standardom, pa šta je onda problem?

U tim godinama, oni koji studiraju razmišljaju o ispitima, kako će sutra vratiti studentski kredit... devojke su pod pritiskom zbog toga da ih dečko može snimiti telefonom pa ih sutra ucenjivati ili čak pustiti snimak na internet ako raskinu...

A postoji i druga strana medalje: da većina anketiranih jednostavno nije iskreno odgovorila!

Pre 60 godina se u tim anektama lagalo u pravcu da ima više seksa nego što ga je zaista bilo, a sada je obrnuto.


A za Srbiju ne bih ništa komentarisao, nenormalna država, nenormalno društvo, pa ni omladina ne može biti normalna kao u normalnim zemljama.

Pogledajte malde iz Holandije, Belgije, Francuske, putuju po celoj Evropi, idu na koncerte, festivale, čak i u Srbiju dolaze na Exit i druge festivale, neki su čak dolazili i na Sabor trubača u Guči, a koliko mladih iz Srbije putuje po Evropi?
Čak i oni koji imaju para slabo putuju, "vrh vrhova" im je da leti idu na svakih 10 dana po 3-4 dana u Budvu!

A iz Srbije može za 20 evra da se ode avionom low-cost letovima do Praga ili bilo kog drugog grada.
Znam studente iz Beograda koji često vikendom odu do Segedina ili Budimpešte, ali to je zanemariv broj, većina samo kukaju kako nema para, a odu uveče u klub i spiskaju 10.000 dinara za flašu viskija i 4 red bula.

ja

pre 3 godine

Uf, da nisam procitala komentare ne bih ni znala koliko je nas narod odlepio... Joj ljudi vi ste na pragu patologije sto je neko napisao, zgranuta sam.
Imam 35 godina, dete, muza. Sve drugarice udate sa decom (ima nas 10ak). Ni sama ne znam na koliko sam svadbi bila u poslednjih 5-6 godina... Muzevi su im 'prosecni', normalni ljudi, desavalo se da ostanu i bez posla, evo moj muz je trenutno nezaposlen ali sta da se radi. To je sve zivot, promenljiv je. Nadam se da cete naci nekoga ko vam odgovara jer su komentari stvarno katastrofa.

E pa sad

pre 3 godine

Nije nego, kao smo ravnopravni ali se samo od muskaraca ocekuje da izvade novcanik. E, nece moci, kol'ko para toliko ravnopravnosti.
(Sve je to lepo, 22. jun 2020 09:44)
Prvo nismo ravnopravni. Vi ste ako menjate frajeri a mi radodajke. Gde je tu ravnopravnost?
Sto se para tice sve ok ko ima vise dominantniji je, ali ne gleda se samo to. Ako je ona na drugi nacin konkurentnija, lepsa, atraktivnija i mnogo mladja onda je to njena prednost.
Sve se to lepo sabere i stavi na tas, svidjalo se to nama ili ne na kraju su terazije uvek manje vise uravnotezene.

Bubica

pre 3 godine

Pa kad vidite komentare "ja samo tako mogu da se ispraznim", "da prosetam kera" i definitivno pobeda "lepa devojka je kvalitetna", znaci vrisketina do kosmosa, nije ni cudo sto ste sami. Pametnome dosta. I inace rubrika treba da se preimenuje u Super luzer :D :D

Marija

pre 3 godine

samo nam nije ni do cega. u ovom dobu se sve ocekuje od nas u isto vreme...naravno da ne mozes ni doci u situaciju da upoznas nekog, da ne pricamo o intimiziranju. a to sto komentarisete iz sopstvenih frustracija, moram da vas ispravim - niti su sve zene sponzoruse napumpane, niti su svi muskarci kreteni...dajte se malo posvetiti amger management-u.

zatostoznam

pre 3 godine

seksa ima,ne svaki dan ali barem jednom nedeljno iako nemam devojku. Iskreno voleo bih da imam normalnu devojku i uopste nisam u fazonu seks kombinacija ali nazalost nikako da naletim na neku sa kojom bih mogao da vodim ljubav a ne da imam seks.

Q

pre 3 godine

Ljude jednostavno mrzi, znam po sebi. Milion opcija na internetu za zanimaciju, meni se desi da zaglavim satima na YouTubu i da mi vreme proleti. Devojke i zene imaju nikad više igračaka pri ruci sa kojima je orgazam zagarantovan, sa muškarcima se nikad ne zna kako će da ispadne.

mendel

pre 3 godine

pre 2 godine imali smo kao drzava cetiri hiljade tinejdzerskih abortusa u godini. procentualno najvise u Evropi.
ali,posto nije popularno da se prizna da sex imaju maloletnici onda nista od ankete.
Srbija, 21.vek.

Aglaja

pre 3 godine

@Jedna prica za laku noc

Zasto te njena reakcija cudi? To, kao sto je vec pomenuto, svedoci o tvojoj sposobnosti, a muskarac ne bi trebalo da bude nesposoban. Meni se desilo da, kada sam ja bila nezaposlena, odbijem ultra zgodnog tipa, stranca (ovo naglasavam jer su muskarci iz Zapadne Evrope po pravilu kulturniji, obrazovaniji i vise postuju zene od nasih muskaraca), a sve zato sto me je bilo sramota da kazem da sam nezaposlena. Inace, iz zenske perspektive, ako ste doziveli veliko razocarenje, pocinjete da odbijate muskarce jer pokusavate da zastitite sebe. Jednostavno, taj stres i bol mi nisu potrebni: ulozite sebe u vezu i sav vas trud i emocije budu zgazeni, pa sta ce vam to? Finansijski sam nezavisna, prijatelje imam i svoje slobodno vreme cu da trosim da sebi zivot ulepsam, a ne da ga otezavam. Ako se spontano desi da se "pogodim" s nekim, odlicno, ali da se silim i ulazim u vezu tek tako, ne pada mi na pamet. A vec sam u godinama gde mi je kristalno jasno sta hocu i ne samo da li je on tip za mene, vec i da li sam ja devojka za njega.

Pavle

pre 3 godine

Biti jako imućan je uglavnom dovoljan uslov za većinu devojaka u Srbiji da bi bile sa nekim, npr. muškarac koji nije ekstremno bogat/poznat, ali poseduje neke druge kvalitete kojima se izdvaja iz mase (jako pametan, lep ili harizmatičan) takodje može da bira, ali u nekim drugim krugovima devojaka koje možda nisu toliko atraktivne, ali su svakako normalnije od tzv. "lepotica". E sad, većina bi htela neku lepoticu, ali naravno da to košta...

Koja

pre 3 godine

Koja je svrha seksa? To je glavno pitanje. Potreba. Nekom je zadovoljstvo a drugom produžetak vrste, reprodukcija. Često zadovoljstvo rezultira neželjenom trudnoćom i tada je devojka sigurno, a možda i momak u situaciji da bira. Da postane roditelj ili liše plod svog seksa budućnosti. A kondom košta deset dinara, al nije to baš taj osećaj kao bez njega. Kakav osećaj ima abortus za majku, oca i dete koje niko ništa ne pita? Ako želite seks, koristite zaštitu pre nego što budete sigurni da želite zajednički život i porodicu sa tom osobom. I ta osoba treba da želi isto. I naravno da ženi treba jak muškarac i njemu jaka žena. Zato što život nije lak, ali ume biti bolji kada se dvoje vole i trude da imaju dobar brak i srećnu porodicu. Seks sam po sebi nije cilj, već samo sredstvo i jaka potreba. Ali samo jedna u nizu, u kratkom nam životu. Nemojmo ga protraćiti na puka zadovoljstva, tražimo i radimo za više.

Dejan

pre 3 godine

Osnovna uloga seksa je reprodukcija - produzenje vrste. Ljudi (i neke zivotinje) su skapirali da ga mogu upraznjavati i mimo toga, cisto iz zabave i zadovoljstva... i tu nastaju problemi. Previse buke ni oko cega. Mozda otuda i ovi komentari, tipa: "Seks je zabava za sirotinju.", ili "Seks je precenjen." Civilizacijski razvoj dovodi do menjanja ljudskih potreba i interesovanja, a samim tim dolazi do toga da se interesovanje ljudi za seks (mimo reprodukcijskog) sve vise smanjuje, dok se sa druge strane povecava interesovanje za nekim drugim vrstama stimulansa. Da li je ovo dobro ili ne, videcemo. Licno mislim da su ljudi civilizacijski i dalje na jednom niskom stepenu razvoja, pri cemu se seksu i dalje pridaje veliki, a svakako pogresan znacaj. Mozda ova statistika iz teksta govori o tome da se ipak razvijamo i idemo u korak sa vremenom.

Nenad

pre 3 godine

Imam 36 godina i sta mi vredi sex kada nikada nisam uspeo tako da se ispraznim? Samo desankom sakic to uspevam i ponekada kada me oralno zadovoljaju.

Zasto

pre 3 godine

Razumem ih, ali ne razumem zasto i one situirane to traze, zar ne bi bilo lepse sa su sa nekim iz strasti ili ljubavi, umesto da su same i cekaju godinama nekoga ko je imucan kao i one?
(Marko, 22. jun 2020 12:14)
Zato sto su vec imale naseg klasicnog grebatora i ne zele jos jednog

Edvard Kardelj

pre 3 godine

Meni draze ove sa Pornhuba... Hocu da se javi neki sekso/psiholog ovde i da mi kaze koliko sam bolestan ili je to normalna pojava u ovom danasnjem drustvu.
(krivolovac, 21. jun 2020 18:00)

Na skali od 1 - 10? Ako su u pitanju neki japanski fetiši, onda si na 8

Diktat

pre 3 godine

Mi decenijama nismo normalni ni po čemu pa ne znam zašto bi normalnost u seksu bila nešto što bi trebalo da se podrazumeva.Pre trideset i kusur godina za njega je bilo dovoljno, uz isprane farmerke i pocepane starke, da ima gitaru ili "žvaku" a za nju da nije,baš , padavičarka i da veruje u njega kako je on nešto posebno.Danas treba doooooosta više od nabrojanog ali to nekada vrlo kasno dođe.

nema ovde leba

pre 3 godine

Kada sam sljakao po Svabiji i tu i tamo objavljivao po koju sliku na fejsu svaki dan njih po dve-tri bi mi slale zahteve i htele da se dopisuju sa mnom,jedna cak posle dva dana na moj zahtev slala obnazene slike,e kada sam zavrsio putesestvije po inostranstvu valjda vise nisam bio interesantan

Lord Ajvar

pre 3 godine

ne znam sto se ameri ili neki zapadnoevropljanci ne seksaju, ali kad vec svi daju licne primere, evo da dam i ja moj. Srecno sam ozenjen, u svojim tridesetim, imam seks redovno, do 5 puta sedmicno. Ranije je bilo mnogo vise, ali sam postao preumoran od posla, od stanja u zemlji, od problema, od pritisaka, od razmisljanja o emigraciji, od siromastva (sto je najgore, ne mog, ali sam uzasno 'tanak' kad vidim da necija deca nemaju i da su gladna, a da ne mogu da im pomognem), od malogradjanstine i prostakluka koji me okruzuje, da je cesto seks poslednja stvar na koju mislim. Radim posao koji je dobro placen ali je fizicki posao i daleko od mog nivoa obrazovanja pa mislim da sam fakultet zavrsio dzabe, i pocinjem da mrzim svoj posao sve vise a ne mogu da ga napustim zbog kredita i racuna. I onda kad dodjem kuci, saceka me zena, rucak, sve redno, ona zgodna, u svojim dvadesetim, lepa, raspolozena i spremna, a meni nije ni do zivota a kamoli do seksa... A zestoko se trudim da me neke gluposti ne tangiraju i da me ne ometaju u zivotu, posebno da ne staju na put mom braku, ali zivot u ovoj zemlji svakim danom ostavlja sve teze posledice na mene, i ne samo na mene, a koje ce biti sve teze iskoreniti i spreciti.

MGTOW

pre 3 godine

Prvo nismo ravnopravni. Vi ste ako menjate frajeri a mi radodajke. Gde je tu ravnopravnost?
(E pa sad, 22. jun 2020 19:13) # Link komentara

Наравно да нисмо равноправни. Свака жена може да буде радодајка. За то није потребна никаква вештина нити таленат.

А само 10-20% мушкараца могу да буду "фрајери" како ти кажеш и да често мењају девојке.

Мушкарац мора или да је јако леп и згодан, или јако шармантан и занимљив, или да има пуно пара, или да је пробисвет.

Мора или да има неку вештину или таленат или да се родио са неким изгледом или неким карактерним особинама, или да се родио у богатој породици, или да се родио довољно способан да заради пуно пара.

Ко није ништа од тога (а ту реално спада бар 70-80% мушкараца), нема никакве шансе да мења девојке као што било која радодајка може да мења мушкарце.

Е, у томе је разлика. Због тога нисмо равноправни. Врло мало мушкараца могу да буду ти "фрајери", а свака жена може да буде радодајка.

Само је проблем кад пређете 30, онда већ почнете да схватате да су се појавиле млађе и лепше од вас и да више не можете да имате баш све "фрајере" које пожелите, и који су вас мењали до тада.

А кад пређете 35, па почне паника за браком и породицом, онда схватите како се ми осећамо док не урадимо довољно склекова или док не намакнемо довољно пара.

Само што ви у том тренутку врло мало тога можете да промените, а ми можемо доста.

Зато сте и саме.

lib

pre 3 godine

To je tako u Srbiji,Makedoniji,Crnoj Gori i ostalim južnim delovima bivše SFRJ.
Oduvek je zapravo tako bilo,samo što nije bilo interneta da o tome piše. Pa tako možete naći fenomene poput "Virdžine" i ostalih ekstremista.
Puna sela neženja iza svake planine.
Krivac je mentalitet,tačnije kvazimoral.

Mikii

pre 3 godine

Ovako, kad gomila vas bukvalno ubija žene, a krastavac jeftin, ne znam šta očekujete?
(Hhjhh, 21. jun 2020 20:05)

Hahahahahahahahahaha, vrh! :))

Dragoslav

pre 3 godine

@pacific202

Odlična bekend paralela :-)
Psiha je čudo, kao i ono čime muškarac zrači(m).
Predlažem momcima da traže karakterne žene, pratite im oči i osmeh. Sretno

P. S. Volim žene i obrnuto

Mrki

pre 3 godine

Ja sam batalio seks. Imam 53 godine, razveo se pre 5 godina. U braku nismo imali seks poslednje 3 godine, jer je meni krenula serija losih dogadjaja na poslu, a i privatno. Vise nemam zelju za seksom. Pre 2 godine sam upoznao divnu zenu, posle prvih nekoliko izlazaka smo resili da predjemo na stvar, ali malo sutra ... mehanika zakazala skroz. Probali smo to jos 3 puta i zakljucili da ne ide. Par meseci nakon toga, druga zena, jos mladja ... i ista prica. Ispricao sam sve to drugaru, on mi je savetovao da idem kod urologa. Urolog me slao kod kardiologa. Kardiolog kod neurologa. Neurolog kod psihologa. Psiholog mi je rekao da moram sam da nadjem resenje ... i uzeo pare. Psihijatar prepisao neke pilule od kojih mi se samo vrtelo u glavi ... i uzeo pare. Savetovali su mi da se obratim necemu sto se zove "seksolog", tek to sto je bio prodavac magle ... ali mi je i on uzeo pare. Sada sam prestao da se zalim. Pogotovo nasima, jer mi svi odreda preorucuju nekakve ruske lekare. Ne znam samo zasto ruske, ako mi ni nasi ni nemacki nisu pomogli. A onda je dosao taj dan, secam ga se kao i danas. Probudim se ja tako, a kroz tanke zidove ovdasnjeg stana odjekivala je svadja nekog bugarskog bracnog para. Letelo je kojesta po kuci, zena je urlala. Udahnuo sam duboko i shvatio: meni je zapravo superrrr! I od tada sam batalio one stvari. Ma ni pornjavu vise ne gledam kao ranije, nije mi do seksa. I odlicno se osecam. Eto ...

Hugo

pre 3 godine

@(Jedna priča za laku noć, 21. jun 2020 23:51)

Moras znati da vaznu ulogu igra i kojim tonom i sa kojom dozom samouverenosti i optimizma govoris. Kazes rekao si joj da si "diplomirani inzenjer i nezaposlen" i da te je smatrala "luzerom".
Postoje dva nacina to izgovoriti, prvi pognutim ramenima "ma..diplomirao sam al nigde posla za mene nema, drzava je kriva, moras naci vezu izgleda, ma ne vredi nista, sve se raspada, ne znam sta da radim..." kao da od nje trazis neku pomoc ili utehu, druga verzija sa osmehom "diplomirao sam pa polako, konkurisao evo na par mesta pa cu odluciti, nisam hteo bas ni bilo gde da konkurisem da se ne lazemo, a da znas prija mi nesto ovaj period bez obaveza, ha, ha, nego kako je kod vas u bolnici, jesi li ti zadovoljna?". Ova druga verzija definitivno pobedjuje veruj mi, bila istinita ili ne.

Išmail

pre 3 godine

Seks, prošle godine jednom, ove ređe
(Miloš brodadzija, 21. jun 2020 14:41)

Kaže se "prošle godine NIJEDNOM, a ove ređe".

Tj. bar...ja tako kažem...

:(

Zlatko

pre 3 godine

Jos jedna stvar - primetio sam da se na ovom portalu na temama vezanih za ljubav, seks, veze itd javlja veliki broj mladih ljudi ( muskih i zenskih ) koji je trenutno nezadovoljan svojim emotivnim kao i seksualnim zivotom ( kao i nedostatkom istih ). Kao neko ko programira web sajtove za "leba", zanima me da li ima zainteresovanih koji bi se pridruzili nekom portalu ili forumu gde bismo organizovali online caskanja, eventualno upoznavanja itd? Zanima me sta mislite o tome, mozda bih mogao da se upustim u projekat i da napravim nesto zaista dobro :)
(samo_kazem, 21. jun 2020 20:52)

Od mene imaš glas za. Samo treba osmisliti kako bi to funkcionisalo jer postoji gomila aplikacija ili sajtova. Naravno, ti kao osnivač sajta ne možeš da garantuješ za ponašanja, ali možda kroz neku anketu na početku prilikom registracije videti koliko je ta osoba stvarno ozbiljna. Imam profile na dva mesta, trenutno sam u inostranstvu. Pokušavam da započnem dopisivanje, ali da igram loto pre bih dobio sedmicu na lotou nego odgovor. Ako osoba kojoj si poslao poruku ni ne pogleda profil osobe koja joj je pisala i ako vidiš da poruka nije pročitana, zapitaš se šta ona radi tu? Skuplja lajkove i leči svoje komplekse? Pričam o devojkama koje prosečno izgledaju ili nemaju sliku na svom profilu.

Futre

pre 3 godine

Stvar je prosta. Svet evoluira u tom smeru, da je čovek dovoljan samom sebi. Većina je smrtno zaljubljena u samog sebe, i verovatno se pali samo na sebe. Više nema deljenja, odricanja, strpljenja, saosećanja...takva je i muzika (hermafroditsko samozaljubljenog stila), i pogledi na svet (sve je relativno osim mog novčanika) i zainteresovanost za svet oko sebe (svet prestaje metar od moje divne guze). Ali, ne bojte se, sve se vrti u krug, pa kad se jednog dana ljudi ponovo vrate u pećine i krenu ispočetka (ako prežive nuklearni rat), biće seksa do mile volje :-)

Ausie na talasima

pre 3 godine

Prvo nismo ravnopravni. Vi ste ako menjate frajeri a mi radodajke. Gde je tu ravnopravnost? Sto se para tice sve ok ko ima vise dominantniji je (...).Sve se to lepo sabere i stavi na tas, svidjalo se to nama ili ne na kraju su terazije uvek manje vise uravnotezene. (E pa sad, 22. jun 2020 19:13)

Prvo oko para - nekako mi se cini da se to ne ukalpa o pricu o emancipaciji zena, ravnoprvnosti polova i smrdi na na klasicnu trgovinu gde se zena prodaje za status. Zapravo, potvrdjuje ono sto se odavno cita medju redovima na ovim stranama da nase zene emancipacija i sloboda ne zanimaju vec samo materijalna sigurnost i da racunaju da ce kada se jednom udaju za imucnog svoje interese istereivati kroz zvocanje i kuknjavu. Ako usput popiju neki samar ili pesnicu, sve to ide u rok sluzbe a ako muz bude bogat a liberalan i emancipovan, on je sonja koga treba iskoristiti i gaziti. Tuzno. Od prababa se razlikuju po frizuri i garderobi a zapravo su ostale sirotinja zeljna hleba (u metaforickom smislu).

Sto se tice radodajki - pravu emancipovanu zenu ne zanima sta misle zatucane muzijacine i zavidne primitivke, pa da opet dolazimo do onoga da se zene kod nas nisu oslobodile sopstvenih kompleksa i primitivizma iako su ih zakoni oslobodili i izjednacili sa muskarcima, pa cak i privilegovali.

Na kraju, ako je ovo gore vama uravnotezenost meni se, kao muskarcu koji sebe smatra liberalnim i uglavnom modernim, ta uravnotezenost gadi. U svakom slucaju srecno vam bilo sa tom ravnotezom.

Afrodita

pre 3 godine

@Mrki

A da krenes sve iz pocetka, kao mladic, da pronadjes osobu u koju ces se zaljubiti i koja ce te razumeti? Znas kad covek izadje iz braka treba mu vremena da se prilagodi drugoj zeni, objasni joj da ti treba vremena, ne srljajte u krevet mazite se dodirujte, koristi ruke i poljubce, danima, nedeljama. Postoji i psiholoski faktor, ako te prostor podseca na bivsu zenu onda promeni namestaj, kupi novi krevet na primer. Sve najbolje.

"Drajfus"

pre 3 godine

Pa nasli su adekvatnu zamenu! Upstalom, sve je okrenuto naglavacke i ono sto je nekada izazivalo zgrazavanje, danas je sasvim ok tj cool! Mediji su prepuni u slici i reci!

zez

pre 3 godine

pa ako većina muškaraca to radi dosta manje.a žene u proseku rade isto.to znači da manji broj muškaraca to radi MNOGO češće.
welcome to feudalisam.

Aca

pre 3 godine

Pa naravno da ima manje seksa kad sad mozes u krevet da legnes telefon u levoj ruci a sa desnom opa Djurdjo i onda se zadovolji i izgubi volju za seks.Ocu da kazem brzo izgube volju da muvaju nesto kad imaji Pornhub i raznorazne sajtove,a devojke barem kod nas sve nesto kalkulisu,nesto se izmisljaju i na kraj patka,mnogo tvrde pazar.Mozda su i u pravu da se nedaju na prvu da se malo neckaju al pa ovi klinci i nece mnogo da budu uporni nego lepo na Net i zurka bajo moj ??

trust me

pre 3 godine

@(Mrki, 22. jun 2020 12:39)

Mrki ako citas veruj mi, ostalo je samo jos da povratis samopuzdanje, da i stariji ga izgube, i obnovis ego. Znaci moras da se zavolis i nekako da se zaljubis u sebe, pocni obavezno da se rekreiras za pocetak kod kuce, pa onda van, gledaj sebe neguj sebe. Kad budes bio sa zenom skoncentrisi se kakvog lava ima ona sada, digni ego u nebesa. Vec si ti frajer bio si sa mladjom, seti se toga. Ne pominji im psihologe i psihijatre. Zaboravi probleme na poslu. I ne plasi se kad legnes sa zenom, kazi ma nek ispalim jos deset coraka, jedanaesti ce biti pravi. Ne odusataj. Smanjuj pornhub. Ja ti garantujem vec ce prvi biti pravi, a ne jedanaesti.

Тзар

pre 3 godine

@Dr.Mr.
Капа доле за коментар! Све је више таквих младих људи и то је веома похвално, коначно нешто позитивно у нашем друштви.

Dragan Miladinovic

pre 3 godine

@Neko tamo

Naravno da ni momci ne žele devojke koje mogu odmah da kresnu. Ali kada se čekanje meri godinama, onda je reč o nečemu drugom.

Takenardi

pre 3 godine

Mladi i da zele seks nemaju gde!! Puna kuca ili stan po ceo dan i svaki dan..i kad onda misle da imaju seks?! Hoces da zivis sam, a kirija od 100 do 250 evra mesecna plus troskovi a minimalac 30.000 dinara ili prosecna plata 400 ili 450 evra i pitam kako??!! I posle se cudimo sto su svi nervozni, svadljivi...itd

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ЈА - Теби звуче као катастрофа ал коментари су реалност овог времена.

Eldorado

pre 3 godine

Sigurno je da su se vremena promenila. Više ljudi sada na sex gleda kao na običnu fizičku aktivnost, a povrh toga uvek postoji strah od raznih bolesti koje mogu da "pokupe". Razmišljaju racionalno, sebe i zdravlje stavljaju na prvo mesto.
Uz to, nismo više u 20om veku a internet i bezbroj sadržaja su nam na dohvat ruke.
Za razliku od ne tako davne prošlosti kada je seks bio glavna zanimacija (a seksualno prenosive bolesti retke do nepostojeće).

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Ја сам хтио ал Маја није и онда се удала. Гордана је хтјела ал ја нисам и онда се и она удала. Е, ко ми је сад крив. Ал, тражимо даље.

Steva

pre 3 godine

Студија је спроведена на Универзитету Сан Дијего у САД-у.
(Марко,)

Da, Marko a mi se inače po tom pitanju jaaako razlikujemo od Amerikanaca jelda ?

dominus

pre 3 godine

pacific 202

Objašnjenje do rečenice gde spominješ sankanje je manje-više u redu. Ne možeš porediti bilo šta što sam radiš sa nečim što zahteva dve osobe i kakvu-takvu kompatibilnost te dve osobe.