1. Gospodin psihijatar ne pokazuje u praksi ono što na tv tako samouvereno govori, obično prazno busanje, s obzirom na stvarno iskustvo koje ljudi imaju s njim
  (Ilija Rađenović, 2. septembar 2020 12:58)

  # Link komentara

 2. @ menjati zakone
  Zaista ne znate o čemu pričate. Ja sam jedna od "srećnih dobitnica" postpartalne psihoze. Psihoze, ne depresije. Nisam naudila ni sebi ni detetu, ali me je vrlo malo delilo od toga da dignem ruku na sebe. Govorim o halucinacijama, potpuno izmenjenom stanju svesti. Na sreću, u mom okruženju nisu bili tako dobro informisani kao vi, već su, naivni, poverovali da nešto zaista nije u redu. Epilog je bio hospitalizacija na psihijatriji i hvala bogu, živa i zdrava i ja i dete, koje neizmerno volim. A vi veruje i dalje da su to izmišljotine "postkomunističke Srbije". Zato se žene i ne javljaju lekaru.
   (Mama, 6. decembar 2019 10:22)

  # Link komentara

 3. (menjati zakone, 5. decembar 2019 14:13)
  Mozda si donekle u pravu, nisam strucan. Ne znam nikog ko je imao depresiju da je digao ruke na sebe. Koliko ja znam za trudnice, uvek su ruke dizale na sebe.
  (Klm, 6. decembar 2019 10:01)

  # Link komentara

 4. (menjati zakone, 5. decembar 2019 14:13)
  Mozda si donekle u pravu, nisam strucan. Koliko ja znam, uvek su ruke dizale na sebe.
  (Klm, 6. decembar 2019 10:00)

  # Link komentara

 5. Ovo ima samo u postkomunističkoj srbiji i još par femi zemalja u eu.
  U Americi ovo delo ne postoji u zakonu,nego sledi doživotna ili inekcija. Smatra se da majke ubijaju svoju decu isključivo promišljeno, da se oslobode deteta, i nema opravdanja za to.Kao što nema za silovatelje jer bi i oni mogli da se pravdaju 'depresijom' i da je to jače od njih. A govorimo o ubijanju svog čeda, što je milion puta veći zločin od silovanja.
  (menjati zakone, 5. decembar 2019 14:13)

  # Link komentara