1. Pre mesec dana oko onih velikih kiša izujedali su me komarci i u apoteci u svom gradu tražila sam sredstvo protiv ujeda komaraca i 'ostalih'. Rekli su mi da nemaju ništa. Ne videh ništa ni u drogerijama. Tek sam u svojoj apoteci u kraju pronašla tečnost koju oni prave i koja je od eteričnih ulja i nijedn komarac me nije ujeo. Sada treba da kupim još jednu bočicu, mada sam mislila da je komarcima kraj, za ovu godinu, ali daleko od toga.
  (nika, 21. avgust 2019 11:44)

  # Link komentara

 2. Nikakvu zastitu nemamo. Zivim na zapadu, imamo i kucu u porirodi i za 20 godina me nikada nisu izujedali komarci.

  Bila sam u Srbiji poslendji put pre 7 godoina i izujedali su me komarci za par dana. Pred odlazak mi je bilo jako lose, u putu sam razvila i osip i jaku temperaturu sa povracanjem. Najcudnije mi je bilo kad sam shvatila da sam sva u "tufnama" na tozu. Uzasno iskustvo, bol u zglobovima, znojenje, glavobolje... Nisu pomagali nikakvi lekovi dok nije proslo.

  Prevencija je jedini nacin.
  (anja, 21. avgust 2019 09:36)

  # Link komentara

 3. Uvek je "opravdanje"što je neko umro od virusa zato jer je "hronični"bolesnik.Koliko je ova zena mogla još da zivi a koliko je ljudi i dece koji imaju neku hroničnu bolest..To su znači večni potencijalni umrli.Ne treba opravdavati ovu zarazu ni hronikom ni godinama.
   (veliki šaljivdzija, 20. avgust 2019 17:37)

  # Link komentara