1. Razlika je u tome sto prehlada prodje posle par dana, a alergija je agonija koja traje. U mom slucaju traje nekoliko godina i da bi mogao da zivim drogiram se Avamys sprejem. Ni imunoterapija nije pomogla. Upomoooc!!!
  (Sanavabic, 16. mart 2019 09:23)

  # Link komentara

 2. @Vesna

  Nemoj da piješ mleko neko vreme. Ni sir, jogurt, ništa od toga mlečnog. Meni je tako bilo, nisu našli ništa a jedna dr mi rekla da probam to jer kao, nisi na mleko alergičan nego ono ima protein neki koji pojačava te reakcije na druge stvari pa čim ga izbaciš smiri se. Ja se preporodila.
  (Vesna, 15. mart 2019 08:05)

  # Link komentara

 3. @neko
  Ako je polen, probaj npr nasonex sprej ili nešto slično. Ja stavljam od februara do juna inače ne mogu ni da stojim od toga koliko je sve u glavi natečeno, pa i centar za ravnotežu.
  Kijanje može biti često i od pšenice. Nije na gluten, nego od nekog proteina u pšenici.

  Ne mogu alergolozi bog zna šta da urade. Možete dobiti uput za testiranje na alergene, na hranu (koju vi nabrojite), lekove i slično. Nisu oni svemogući, prvo mi samo treba da vodimo računa o sebi. Oni su tu da pomognu.
   (Opala, 15. mart 2019 01:13)

  # Link komentara

 4. @neko

  Da li ste uradili test? Mošda ste alergični na prašinu, grinje, neku hranu?
  (nisam lekar, 15. mart 2019 01:00)

  # Link komentara

 5. alergija na grinje ili gljivice
   (alergija, 14. mart 2019 22:23)

  # Link komentara

 6. ja vec godinama imam problema sa kijavicom,bez obzira dali je jesen,zima,leto ili prolece,ne mogu nikako da provalim zbog cega,kada sam bio kod doktora ona mi samo rekla da sam alergican na nesto i da moram sam da otkrijem na sta,od tada vise i ne idem kod doktora u vezi ovog mog problema
   (neko, 14. mart 2019 09:59)

  # Link komentara