1. Zatrovane i radioaktivne podzemne vode, koje dolaze do crpnih stanica pijaće vode.
   (Smuleco, 6. mart 2019 20:30)

  # Link komentara

 2. U Francuskoj je glifozat jos svima dostupan.

  Umesto da ga zabrane, uskoro ce moci da ga korsite samo profesionalci, a na selu je SVAKO profesionalac ko se bavi poljoprivredom, stocarstvom ili ima neki svoj privatn biznis.

  Nama su komsije, "profesionalci", nudili da glifozatom tretiramo prilaznu stazu kako ne bismo moralo stalno da cupamu travu koja nikne izmedju sljunka. Ljubazno smo im zahvalili i nastavili da cupamo travu. Inace su divni ljudi, i ne zloupotrebljavaju taj otrov, ali i litar po hektaru je uzas.
  Nikad ne znas gde ce to da se slije, akumulira.

  Znaju Francuzi vrlo dobro odakle ti svi deformiteti, ali vlast cuti. Lobiji su izuzetno jaki. Kao i velike farmaceutske kuce. U Francuskoj ni jedan lekar ni farmaceut ne koristi genericke lekove, ali ih sakom i kapom prepisuju narodu. A razlika POSTOJI iako je molekul isti. Nisu iste dodatni sastojci. I kvalitet generickih je dosta losiji. Razlika u ceni za jedan antibiotik je sledeca: genericki 3 evra, original 19 evra. Svima je jasno, zar ne?

  Ono sto me jos vise brine je stanje kod nas. Mnogi ni ne znaju da zapravo piju genericke lekove...
  (Anja, 27. februar 2019 17:24)

  # Link komentara

 3. Ko bi rekao za Francisku?
  Pomislila sam da je ova vest iz Indije.
  (Mila, 27. februar 2019 11:12)

  # Link komentara

 4. Francuska ima mnogo nuklearnih elektrana, pitanje je gde skladiste nuklearne sipke, kao otpad, ovo je garant posledica toga ili nekog otrova vode, hrane koje trudnice unose, verovatno je i povecan broj drugih oboljenja, ali se cuti
   (miki, 27. februar 2019 01:11)

  # Link komentara

 5. Ali kako kazu nasi dragi farmaceuti, "medicina je toliko napredovala, danas se sve leci", pa tako i ova deca (neka im je sam bog u pomoci i njima i njihovim roditeljima), izlecice ih, neki lekic , neka vakcina i eto.
   (ernesto che, 26. februar 2019 23:20)

  # Link komentara

 6. Pored kvalitetne ishrane, fizicke aktivnosti i dobrog sna oba roditelja pre zaceca, mozda nije lose u toku trudnoce uzimati i kvalitetan kompleks vitamina i minerala [link]
  (80mg, 26. februar 2019 19:01)

  # Link komentara

 7. To se često dešava u Argentini gde su plantaže Monsantove soje koja se tretira Monsantovim pesticidom koji kontaminira podzemne vode i bunare iz kojih se stanovnici ruralnih područja snabdevaju vodom.

  Veza je dokazana, ali Monsanto je "beli medved" zahvaljujući lobistima u Vašingtonu i korumpiranim političarima u Buenos Airesu.
   (lobotomija, 26. februar 2019 18:03)

  # Link komentara

 8. Ne kontrolisano se koriste mnogi lekovi,tablete za potenciju,psihoaktivne supstance u svim oblicima,trava,alkoholna pica dobijena sintetickim putem,gmo hrana. Ukoliko sve ovo eliminisete, imate pravo na odgovor strucnjaka ali i tada nije sigurno da ste dobili pravi odgovor.
  (Joca, 26. februar 2019 17:34)

  # Link komentara