1. Istina je lekovita. Šta je istina? Hristos se rodio. Istina. Hristos je sin Božiji. Laž. Svako veruje u svoju istinu. Istina.
   (weiss67, 12. januar 2019 15:21)

  # Link komentara

 2. Uvek iznova se, i povodom ovakvih članaka, i na osnovu životnog iskustva, prirodno nameće zaključak da ISTINA jedina lekovita. I samo je još "jedna mala sitnica" potrebna da se ovo potvrdi, a to je da stanemo na stanovište ISTINE, a ne mnogoobraznih parcijalnih istina, koje svako od nas ima u izobilju. Zato je upravo to, šta je ta ISTINA, krucijalno pitanje. Za mene, i za Hrišćanske vernike, ISTINA je Hristos. Sad, kako ko ovo shvati, tako će mu biti.
  *
  Hristos se rodi.
   (ponovljeno, 12. januar 2019 15:05)

  # Link komentara

 3. Imati ego nije loše, sve dok ne preraste u egoizam!
   (Smuleco, 12. januar 2019 14:17)

  # Link komentara

 4. Kada izgubite nit istine, vaše životno klube je mrševina, ega, precenjenih vrednosti, sve dok vas ne pobije i obori realnost, onda se pada i ispod realnih vrednosti... Dok se opet ne dokopate one niti, i istine o sebi, pa ga odmrsite i namotate, onako kako niko drugi ne može... Jer ne može niko drugi, da vas poznaje bolje od sebe.
   (Mediocritical, 12. januar 2019 13:23)

  # Link komentara

 5. Uvek iznova se, i povodom ovakvih članaka, i na osnovu životnog iskustva, prirodno nameće zaključak da ISTINA jedina lekovita. I samo je još "jedna mala sitnica" potrebna da se ovo potvrdi, a to je da stanemo na stanovište ISTINE, a ne mnogoobraznih parcijalnih istina, koje svako od nas ima u izobilju. Zato je upravo to, šta je ta ISTINA, krucijalno pitanje. Za mene, i za Hrišćanske vernike, ISTINA je Hristos. Sad, kako ko ovo shvati, tako će mu biti.
  *
  Hristos se rodi.
   (Bogomoljac, 12. januar 2019 13:22)

  # Link komentara