1. Evo u ponoć pišem, pošto danas nisam odložio neke stvari, već sam ih uradio. I ima utisak da ću bolje spavati :)
   (mam, 6. decembar 2018 00:16)

  # Link komentara

 2. Uzasan problem imam sa odlaganjem. Stvar je u lenjosti, definitivno ali i u nesigurnosti. Takav je barem slusaj sa mnom. Kad ne odrastes uz normalne roditelje kasnije u zivotu ti je sve problem. Plasis se stvari, plasis se da ih zapocnes, plasis se razocarenja, onda i kad uspes da prevazidjes taj strah, nije isto kad kod drugih ljudi koje gledam koji su odrasli u normalnijim okolnostima.
  (steta do veka, 5. decembar 2018 22:40)

  # Link komentara

 3. Da mi je znati zašto odlažete poneke moje komentare? Da li su previše avangardni za vaše uši, vaš um? Nadam se da ih čuvajte, jer će biti predmeti razmišljanja u budućnosti, poneki. Nemam volju da ih ponovo pišem kada me spotakne inspiracija. Ako ih sada ne razumete, možda shvatite kasnije ili neko u budućnosti. Predmeti smo stvaranje istorije, trudim se da utičem na tok ili bar se trudim da predupredim događaje da bi bilo svima nama bolje ili budučim pokoljenjima. Želim da mi je savest čista; da sam lično probao da promenim tok. Znam da sam ponekad uspevao ali nakratko. Trudim se da budem koristan gde računam da je potrebno. Biram hirurški bitke i držim se prioriteta. Čuvam energiju jer ne mogu sve sam ali ima i prednosti jer sam mobilan i mogu preko interneta da se pojavim na bilo kojem mestu na svetu i mogu da utičem za sve nas. Zbog nas. Trudim se da budem koristan i da shvatite. Tako mi možete pomoći.
   (Bane., 5. decembar 2018 16:09)

  # Link komentara

 4. Ovo mi b92 šalje znak da odem da učim umesto da čitam novine ?
   (M, 5. decembar 2018 13:43)

  # Link komentara

 5. Svoj život sam, do prošle sedmice, odlagao tačno 27 godina!
  (www.mbt66.eu, 5. decembar 2018 12:30)

  # Link komentara

 6. Odlaganje je ono što daje -tri puta meri, a jednom seci-. I samo odlaganje je odluka, kompleksna i nije isto što i zanemarivanje, mada pojavno deluje isto kao pomeranje u vremenu ili kašnjenje. Gde li nalaze te disocijativne mozgove za eksperimente, prošlog puta je bilo da je odlaganje dobro, svaki put im je rezultat izgleda drugačiji, a time i zaključak, jer je drugačiji mozak. Kako i sami priznaju da su u krizi opijata, ne bi trebalo uopšte smatrati UNIVERZALNIM zaključke koje donose, nego specifičnim za narko područja. Ako se ne drogirate verovatno ne važi za vas, sposobni ste da donesete odluku o odlaganju akcije i pustite mozak da je proveri, a da ne upadnete u klopku hendikepirog mozga i ovo postane zanemarivanje života. Narkotici upravo tako deluju i narkomani i traže stoga način da zanemare život.
  (mozak zahteva da se sudjenje ponovi, 5. decembar 2018 11:51)

  # Link komentara

 7. Život prođe dan nikako, u prokrastinaciji...
   (Ann, 5. decembar 2018 11:43)

  # Link komentara

 8. Sve što možeš danas ostavi za sutra.
   (Žex, 5. decembar 2018 11:36)

  # Link komentara

 9. Nikakva borba...opušteno se relaksiram posle radnog vremena, kod kuće:)..sudovi i ostalo može da pričeka, neće pobegne:)
   (Smuleco, 5. decembar 2018 11:17)

  # Link komentara

 10. Citiram 115-to godisnjaka: Tajna sreće u životu je- Završi SVE što si započeo!
  Ne greba nikakvo drugo objašnjenje
  (marko, 5. decembar 2018 11:10)

  # Link komentara

 11. Da, tačno. Zato nikada ništa i ne odlažem. "Ono što možeš danas, ne ostavljaj za sutra".
  (O.T.A.N., 5. decembar 2018 11:02)

  # Link komentara

 12. E ja bas tako lomim glavu i odlazem..i vuce me u depresiju.. Lako je reci ma iskuliraj.. Ali to je jace od coveka..
   (Mare, 5. decembar 2018 10:59)

  # Link komentara

 13. Ништа од наведеног није проблем ако, на пример, после серије заиста устанеш и опереш суђе.
   (Јабучило, 5. decembar 2018 10:50)

  # Link komentara

 14. Ovo je pranje mozga na centrifugi. Istina da nije dobro stalno odlaganje, ali sve ostalo je preterivanje i programiranje. Bolje da bude koji neoprani tanjir nego da ste stalno pod pritiskom glupih planova i "moranja". To je daleko veći stres za organizam.
  (zzzz, 5. decembar 2018 10:22)

  # Link komentara