1. Slično je govorio i dr.Ajhman "lečeći" pacijente u konc. logoru Aušvic. Ja već duuugo godina pijem Prlazit HL i Propafen 150mg 2x dnevno. Odmah na početku otprilike osećaj smirenja valjda slično kao droga. Kasnije kad nešto "postaje nejasno" pročitah nuspojave a ono maltene baš sve ono što piše za negativnosti leka. Sada srećom i nema propafena pa se i tegobe ublažile. Opet ako moram da umrem lakše ću to učiniti kad srce otkaže nego sa rakom gde ću mnogo ispaštati ali i ljudi koji bi trbali da o meni brinu.
  (e, 26. novembar 2018 18:08)

  # Link komentara

 2. Ne želim da čitam šta misli ovaj pseudolekar.
   (radojko, 17. novembar 2018 08:16)

  # Link komentara

 3. I nekim slucajevima nema druge nego da se uzimaju lekovi, ali mnogi mogu sebi da pomognu promenom rezima ishrane i kolicine soli koju unose u oragnizam. Fizicka aktivnos primerena dobu takodje pomaze da se barem smanji uzimanje lekova ako vec nemoze da se potpuno eliminise. Zatim dovoljno spavanja i izbegavanje stresnih situacija, ostavljanej duvana i snmanjenje unosa alkohola su dodatni koraci. Mnogo toga moze da se uradu pre nego sto se posegne za pilulom.
  (Dragan, 16. novembar 2018 17:48)

  # Link komentara

 4. Niste znali jer ne piše konkretno za te nus pojave u uputstvu..?..može i na latinski ali koliko sam upućen nema za kancer kože..ili ćete dodati u novim uputstvima i zakonski ste pokriveni..? Svaki pacijent mora da bude obavešten i pismeno i usmeno na posledice koji može neki lek da stvori što se skoro nikada ne radi, a lepo piše da pacijent je informisan u koliko se ne pridržava terapiji..?
   (Bane., 16. novembar 2018 17:12)

  # Link komentara

 5. Ma taj li je još živ bre? Još pa ugledan građanin. Znalac. Mrš bre. Pišanje na takvu zemlju.
  (uriniranje, 16. novembar 2018 15:25)

  # Link komentara