Velika Britanija uvodi "kontejnere za pijance"

Britanski gradovi planiraju uvođenje takozvanih "kontejnera za pijance", što bi moglo da postane standard nakon upozorenja zdravstvenih ustanova da "sebični" slavljenici postaju opterećenje za medicinske službe.

Izvor: B92, Srna
Pošaljite komentar
 1. @EU Citizen

  Ni jedno osiguranje ne pokriva pijanstva, takvo majmunisanje treba da se plati bilo gde da je covek osiguran. Gadim se pijanih budaletina koje se vuku po trotoarima, uriniraju obuceni i povracaju po sebi. Ako si dovoljno odrastao da znas da pijes treba da znas i kad da prestanes.
  (Vlada, 2. januar 2018 19:21)

  # Link komentara

 2. Plaćaš osiguranje ko zna koliko, i onda kad hoćeš da popiješ si "sebičan" i "opterećenje". Zato sve to treba privatizovati, pa za svoje privatno osiguranje, u zavisnosti od toga koliko sam platežan svakako neću biti opterećenje. A neradnici i paraziti koje danas leče od mojih para, neka idu kod baba-vračate :)))
   (EU Citizen, 2. januar 2018 12:57)

  # Link komentara

 3. Svakom pijanom i naduvanom pacijentu kome pozli naplatiti pun iznos pregleda, i lečenja u medicinskoj ustanovi, a smeštaj tokom trežnjena kao da je to vreme proveo u hotelu sa najmanje 4 zvezdice. Pa neka kasnije neki dan svrate ponovo.
  (PANTELIJA, 2. januar 2018 11:20)

  # Link komentara

 4. Voleo bih da znam sta bi radili da im je vise 15% hitnih pacijenata iz udruzenja "od ranije poznati policiji".
   (svasta, 2. januar 2018 08:35)

  # Link komentara

 5. kao i kod nas.....nego nada ne javlja.
   (mt, 2. januar 2018 00:21)

  # Link komentara

 6. neka meza,muzika i to,ni slova?
  (pacijent, 1. januar 2018 21:21)

  # Link komentara