1. ojmilutine, problem i jeste u tome što vi koji podržavate vakcinaciju niste na internetu proveli više od par minuta. Da jeste, ne biste je podržavali, verujte mi. Da ste se stvarno potrudili da nešto pročitate saznali biste da su male boginje bile u dramatičnom padu i pre uvođenja vakcinacije kao i da su u Americi bile organizovane žurke sa ciljem da što veći broj dece preleži ovu bolest onda kad im je vreme i onda kada je krajnje benigna. Takođe biste saznali i da je grip zapravo znatno opasnija bolest od koje umire znatno veći broj ljudi. A saznali biste i da se male boginje bez problema šire i među potpuno vakcinisanima kao i da neretko epidemije izazivaju upravo vakcinisani sojem virusa iz vakcine. Vidite, ogromna je verovatnoća da će svi ovi zaraženi u Srbiji preležati male boginje bez ikakvih problema i posledica. Ustvari, jedina posledica će biti trajni i potpuni imunitet na male boginje, ono što vakcine ne mogu da obezbede. Svi će biti dobro i svi će zapravo imati snažniji imunitet nego što su ga imali. Nažalost, ovo se ne može reći za milione trajno i nepopravljivo oštećenih vakcinama.
  (Dejan Milinković, 23. novembar 2017 10:04)

  # Link komentara

 2. (ojmilutine, 22. novembar 2017 12:37) Koliko godina imaš zemljače? Vakcine protiv malih boginja je uvedena tek 1971. godine, do tada su one spadale u red dečijih bolesti kao i sve ostale vrste malih boginja!
  (Fcrs, 22. novembar 2017 21:28)

  # Link komentara

 3. Dize se frka jer ljudima ne moze da se objasni da male boginje nisu isto sto i ovcje boginje i rubeole koje deca bez problema preleze. Ne mogu da verujem da su ljudi u stanju da provode sate pred internetom citajuci antivax trabunjanja, a da im ni jednom ne padne na pamet da provere sta su prelezali kad su bili mali. Dva minuta posla da se procita na internetu sta je sta, od cega se vakcinise, sta se prelezi.
   (ojmilutine, 22. novembar 2017 12:37)

  # Link komentara

 4. Zasto se dize frka za male boginje pre 30god su decu dovodili kod dece koja imaju boginje da ih sva deca dobiju preleze ih bez ikakvog problema i drame i nista nam ne hvali i ja sam jedan od te dece.
  (Pravda, 22. novembar 2017 07:56)

  # Link komentara