12 pravila za istrajno vežbanje i mršavljenje

Adam Gilbert je pokretač onlajn programa kojim pomaže ljudima koji imaju problema sa istrajnošću prilikom držanja dijete i vežbanja, motivišući ih da se potrude u želji da smršaju i da urade sve što je potrebno da to i ostvare.

Izvor: Greatist.com
Pošaljite komentar
 1. ovo je praznik za oči gde zajedno treniraju oba pola i tu se postižu najbolji uspesi i u kondiciji i u telesnoj masi.
   (Johan, 13. oktobar 2017 15:50)

  # Link komentara

 2. Šta god da radite, dobro je, zbog zdravlja i kondicije, i dosta vam je pola sata dnevno, ili sat svaki drugi dan, ako ne želite da obarate rekorde (a ne morate ni da radite ništa ako dosta pešačite ili radite fizički posao, to je dosta za održavanje kondicije i normalnog zdravlja), ali za kontrolu težine vam je pet puta bitnije šta jedete nego šta radite, to jest koliko vežbate, jer je ljudski organizam izuzetno štedljiv i maloj količini namirnica milionima godina prilagođen mehanizam, a poslednjih stotinak godina, ili malo više, kako gde, negde još gladuju, ali sve manje, nismo uopšte svesni koliko se prežderavamo i kakvu preteranost smatramo za normalnu ishranu.
   (EU Citizen, 12. oktobar 2017 21:00)

  # Link komentara

 3. Pomaze ako ostavite pola mozga sastrane i poslusate sve sta "strucnjaci" preporucuju
  (Svet je pun budala, 12. oktobar 2017 18:49)

  # Link komentara

 4. Jedno je sigurno, ukoliko ne probusite kasiku, ni svakodnevno spartansko vezbanje vam nece pomoci...mnogi su u zabludi da ce sa teretanom da se dovedu u red, ali bez korigovane ushrane nema rezultata!
   (Jox, 12. oktobar 2017 18:45)

  # Link komentara

 5. Ja sam, smršao 25 kg sa, pravilom "pola sata svaki dan". To podrazumeva da cu bar da šetam pola sata, ako ne mogu bicikl (to doduše sat najmanje) ili teretana, čak košenje dvorišta. Ne može kilogram dnevno šta god probali, ali ja, sam skidao oko kg nedeljno. Izbacio sam, slatko i gazirano, a hleb sveo na minimum, uglavnom ražani ili imtegralni koje sam pripremam. Niste se ni ugojili za par nedelja, ne možete ni da smršate za, tako kratko vreme. Od debljuce sam postao pa skoro atleta i ne pada mi na pamet više da se prejedam, mada jedem sve i čvarke i testeninu i slaninu, ali u normalnim količinama.
   (ja, 12. oktobar 2017 18:33)

  # Link komentara

 6. ples ples ples, samo samba razbija sve te teretana atletika ludosti, em muzika, em razvoj misica em kondicija, kladim se ko nije probao i da nauci sambu ne zna kolikoo je teska a i zanimljiva... sve u isto vreme aktivirate i jos slusate dobru muziku..

  zato pravac plesna skola, kakve teretane borilacke vestine.... provereno i mozak i telo aktivirate
  (blah, 12. oktobar 2017 18:20)

  # Link komentara