1. @Istina.Imam astmu i nikad ne koristim nista agresivno za pranje od hemije kao npr.Domestos koji razvaljuje kad se udahne.Zato pazite
  (Mira, 13. septembar 2017 17:59)

  @Cif, Feri I Pronto za parket. Domestos nikad, cak mi I Bref za solju poceo smeta. Ne podnosim jake omeksivace, volim miris praska za ves. Ovaj tekst vam je odlican, jer znam osobu koja je umalo preminula zbog Domestosa.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anica, 13. septembar 2017 16:45)

  Nemojte da shvatite moj komentar kao reklamu, ali ja licno koristim ove proizvode koji su potpuno neskodljivi za ljude i zivotnu sredinu: [link]

  Koristim ih upravo iz razloga navedenih u tekstu vesti i prezadovoljan sam jer su potpuno neskodljivi a izuzetno efikasni u ciscenju. A cena jeste mozda 10-20% veca od ostalih konkurentskih proizvoda deklarativno iste namene koji se prave u rumuniji i slicnim mestima, ali je kvalitet neosporan i svi su proizvodi proizvedeni u Nemackoj 100%, hvala ako objavite komentar - ponovo kazem - nije reklama nego najpozitivnije moguce iskustvo mene kao potrosaca, iz prve ruke.
  (korisnik, 13. septembar 2017 22:01)

  # Link komentara

 2. Ovom tekstu samo fali upozorenje da prirodno nije sinonim za bezbedno. Postoji nebrojeno mnogo trikova kojima se sluze prodavci "zelenih" hemikalija. Na primer dignu frku oko nekog sastojka, pa onda prodaju svoj proizvod koji ima isti taj sastojak samo pod drugim imenom. Cesto se ispostavi da je neki sastojak savrseno bezbedan, i da je alternativa mnogo gora.

  Isto kao i sa hranom, da bi nesto bilo opasno po zdravlje treba da pojedete stotine kilograma na dan - a prodavci magle to vesto koriste za senzacionalne naslove i uvaljivanje sopstvenih proizvoda.
  (Dodatak, 13. septembar 2017 21:50)

  # Link komentara

 3. A sta cemo sa osvezivacima prostorija?
   (sladoledsmesom, 13. septembar 2017 20:17)

  # Link komentara

 4. Istina.Imam astmu i nikad ne koristim nista agresivno za pranje od hemije kao npr.Domestos koji razvaljuje kad se udahne.Zato pazite
  (Mira, 13. septembar 2017 17:59)

  # Link komentara

 5. Cif, Feri I Pronto za parket. Domestos nikad, cak mi I Bref za solju poceo smeta. Ne podnosim jake omeksivace, volim miris praska za ves. Ovaj tekst vam je odlican, jer znam osobu koja je umalo preminula zbog Domestosa.
   (anica, 13. septembar 2017 16:45)

  # Link komentara