Ruski akademik otkriva prirodni eliksir za čuvanje organizma od virusa

Period je kada vladaju virusi, mnogi građani traže način da se od istih i zaštite uz pomoć prirodnih sastojaka. Postalo je vrlo važno šta unosimo u organizam, pa je ovaj recept jedan od jednostavnijih načina da probate sprečiti da se zarazite nekom od infekcija.

Zdravlje

Izvor: B92

Petak, 22.10.2021.

14:58

Ruski akademik otkriva prirodni eliksir za čuvanje organizma od virusa
Ilustracija/Foto:Shutterstock/Pixel-Shot

Tradicionalni narodni lekovi iz ruske alternativne medicine otkrivaju jedinstvene recepte zasnovane na najzdravijim namirnicama.

Virusi, prehlade i grip dolaze sa prvim hladnijim jesenjim danima, kada smo posebno osetljivi i imunitet nam je znatno narušen.

U tom nadolazećem periodu, posebno u vreme svetske pandemije koronavirusa, lekari preporučuju da jačamo organizam, imunitet i spremno dočekamo susret sa virusima i gripom.

Ukoliko ste često premoreni i osećate se kao da nemate dovoljno energije, to je prvi znak da je imunitet ozbiljno narušen.

Ovaj efikasni ruski eliksir doprineće pročišćavanju celog organizma i vratiti izgubljenu energiju. Ovaj preparat koristi se u obliku napitka, a glavni sastojci su beli luk, maslinovo ulje, prirodni med, zeleni čaj, potom male količine smole, jabukovog sirćeta i crnog bibera.

Recept ruske članice Akademije Ljudmile Grigorijevne Pučko

Za pripremu ovog recepta potrebno je pripremiti 2 kašike sitno iseckanog belog luka, 3 kašike maslinovog ulja, 5 kašika prirodnog livadskog meda, 50 mililitara jakog skuvanog zelenog čaja i po pola čajne kašičice mlevenog bibera, prirodne smole i jednu kašičicu jabukovog sirćeta.

Za pripremu preparata potrebno je da propržite beli luk na maslinovom ulju jedan minut. Dodajte sve ostale sastojke i mešajte sve na blagoj vatri pet minuta. Skinite sa vatre i ostavite da se ohladi, a zatim spremite u staklenu teglu, zatvorite je poklopcem i stavite je u frižider.

Uzimajte jednu kašičicu dnevno, uvek u približno isto vreme. Svejedno je da li eliksir uzimate pre ili posle jela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: