Rešite se peruti jednim potezom

Perut je problem sa kojim se suočava mnogo ljudi, a koji se vrlo teško rešava. Ponekad vam ne može pomoći ni more šampona i losiona koji su na tržištu, a koji bi trebalo da budu delotvorni u rešavanju ovog problema.

Zdravlje

Izvor: B92

Sreda, 22.08.2018.

21:00

Rešite se peruti jednim potezom
Foto: Thinkstock

Iz pomenutog razloga dosta ljudi se okreće prirodnim rešenjima. U tom smislu, čini se da postoji relativno jednostavan trik koji bi trebalo da vam pomogne u borbi protiv peruti, a možete da ga pronađete u svojoj kuhinji

Radi se o čaju od kamilice, koji je, prema stručnjacima za kosu, jako koristan za ublažavanje iritacija koje izaziva perut. Stoga, ako vam je teme suvo i svrbi vas, to mesto na temenu glave koje je iritirano masirajte vaticom natopljenom ovim čajem.

Međutim, ovo je samo privremeno rešenje. Da biste problem trajno rešili morate preduzeti nekoliko koraka.

Najpre češće morate da perete kosu, kako biste imali čistije i zdravije teme, a preporučuje se i da pratite kada se perut pojavljuje, pa tako i zaključite da li postoji uzrok njenom pojavljivanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: