"Kvantna medicina nakon preležanog koronavirusa vraća u normalu poremećene tokove organizma"

Sve češće se može čuti kako oporavak posle preležanog koronavirusa traje dugo, a specijalista radiologije i kvantne medicine dr Vladimir Sinicki ističe da lekari uz pomoć kvantne medicine vraćaju poremećene tokove u organizmu u normalu i tako pomažu organizmu da uđe u balans i prevaziđe bolest.

Zdravlje

Izvor: B92, TV Prva

Četvrtak, 25.03.2021.

14:26

Foto: Printscreen/Prva TV

"Svaka bolest ima četiri faze. Prva je poremećaj elektromagnetnog polja u ćeliji, druga je poremećaj informacija između ćelija, treća je biohemijska faza, a to je kada izvadimo krv i vidimo poremećaj referentnih vrednosti. Četvrta faza je manifestna, kada vidimo promene ultrazvukom, magnetnom rezonancom, skenerom i ostalim dijagnostičkim metodama", rekao je u jutarnjem programu televizije Prva dr Sinicki.

Dodao je da je kvantna medicina, kada je u pitanju lečenje koronavirusa, terapija izbora, jer su iscrpljene sve mogućnosti lečenja pacijenata nakon lečenja velikim brojem antibiotika, antivirotika i ostalih lekova, a pacijenti se osećaju umorno, iscrpljeno, brzo se zamaraju, imaju stezanje u grudima, emotivno su napeti i nesigurni su u svoje zdravstveno stanje, pa se onda primenjuje ova terapija.

"Mi uz pomoć mikrorezonantne terapije vraćamo u normalu elektromagnetno polje i na prirodan način pomažemo organizmu da se oporavi od koronavirusa", zaključuje dr Sinicki.

Ističe da se prvo radi biorezonantni termovizijski skener, koji je kompletan pregled celog organizma, koji se obavlja u roku od sat i po vremena, bez štetnog zračenja, ulaženja u zatvoren prostor i bez ubrizgavanja kontrasta.

"Sa pacijentom prvo razgovaramo 15 minuta, uzimamo anamnezu i nakon toga ide snimanje na temovizijskom skeneru, koji snima toplotu našeg tela. Na osnovu preciznog merenja promene temperature možemo da vidimo da li su prisutne zapaljenske, degenerativne, benigne ili maligne promene. Nakon pregleda pacijent sam može da vidi zone povećane ili smanjene temperature. Posle se radi biorezonantni skener, odnosno pregled kojim se snima organizam u svim svojim fazama i time možemo da vidimo i predispoziciju za nastanak oboljenja, početnu ili uznapredovalu fazu", dodaje dr Sinicki.

Rekao je i da ovim pregledom snimaju glavu, vrat, kičmeni stub, srce, pluća i sve unutrašnje organe i da na taj način može da se otkrije i prisustvo koronavirusa u akutnoj fazi i kad ga je neko preležao.

Dodaje da i kod pacijenata koji su imali koronavirus, ali bez simptoma pa se nisu testirali, može da se utvrdi da li su nekada oboleli, a nakon pregleda imamo kompletnu sliku o zdravstvenom stanju pacijenta pa možemo da predložimo najbolju terapiju.

Detaljnije o tome šta je o kvantnoj medicini govorio dr Sinicki pogledajte u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: