Dodik: Ukoliko autonomija bude ugrožena, borićemo se za nju

Izvor: B92

Subota, 21.09.2019.

10:18

Dodik: Ukoliko autonomija bude ugrožena, borićemo se za nju
Situacija u Bosni i Hercegovini sve više se komplikuje nakon što je SDA Bakira Izetbegovića usvojila Deklaraciju kojom se predviđa preuređenje u Republiku Bosnu i Hercegovinu, bez entiteta i kantona.

Tim povodom, u Beogradu će se u subotuu 12 sati sresti predsednik Srbije Aleksandar Vučić i srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik.

Sastanku će prisustvovati i, premijer i predsednik Skupštine Republike Srpske.

O tome koji su dalji potezi srpskih stranaka u Bosni i Hercegovini, Šta očekuju od srpskog predsednika, može li Banjaluka da pruži jedinstven odgovor Sarajevu i zaustavi put u NATO, da li će Republika Srpska iskoristiti pravo na samoopredeljenje, hoće li Dejton preživeti i šta bi moglo da nikne iz njegovih ruševina?za TV Prva govorio je Milorad Dodik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: