"Narod nezadovoljan - ne zna kojoj inspekciji da se obrati"

Izvor: B92

Utorak, 25.06.2019.

18:54

Dva dana posle jakog nevremena koje je pogodilo beogradska naselja na levoj obali Dunava, i pored toga što je u pojedinim delovima palo više od 100 litara kiše po metru kvadratnom, život se polako vraća u normalu.

Pumpe koje ispumpavaju vodu rade gotovo bez prestanka, a predstavnici nadležnih institucija su juče i danas sa meštanima.

Žitelji pogođenih naselja naglašavaju da je narod nezadovoljan, jer ne zna kojoj od inspekcija da se obrati da reši ovaj problem.

O saniranju posledica obilnih padavina radnici, koji rade na ispumpavanju vode, rekli su za TV Prva da su u dva dana imali 105 propuštenih poziva na koje nije moglo da se odgovori, iako se radilo od 5 ujutru do ponoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: