Užasne fotografije uginulih životinja kod Šapca

Izvor: Prva

Petak, 22.02.2019.

19:38

Užasne fotografije uginulih životinja kod Šapca
Meštani sela Skupljen, u okolini Vladimiraca kod Šapca, poslali su redakciji Prve fotografije uginulih životinja za koje tvrde da su slikane na farmi svinja u tom selu. Oni navode da farma neadekvatno odlaže uginule životinje i preti da izazove zarazu. Meštani su se, kako navode, i ranije žalili na nesnosan smrad koji se širi sa farme ali bez rezultata. Međutim, na tom mestu, nekoliko stotina metara od farme, naša ekipa zatekla je samo sveže nasutu zemlju, po koji životinjski ostatak i tragove bagera, ali ne i razbacane životinje. Kako saznajemo, po prijavi je reagovala i veterinasrka inspekcija. Uprava farme nije želela da komentariše navode meštana, niti su dozvolili našoj ekipi da snima farmu dok ne stigne inspekcijski izveštaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: