Stanković za B92: Sreća da imam jake noge, pa nisam pao u nesvest

Izvor: B92

Četvrtak, 28.06.2018.

20:04

Stanković za B92: Sreća da imam jake noge, pa nisam pao u nesvest
Dejan Stanković, legendarni reprezentativac naše zemlje, poslednje je lice našeg serijala 'Sa zvezdama na ti'.

Naš Nemanja Đorđević razgovarao je sa čuvenim vezistom i kapitenom Crvene zvezde, Lacija i milanskog Intera o njegovom putu od Ohridske ulice u Zemunu, preko beogradske Marakane i rimskog Olimpika, pa sve do Đuzepe Meace.

Sa Dekijem smo govorili i o učešću na tri Svetska prvenstva i jednom EURO šampionatu, igranju sa legendama jugoslovenskog fudbala, odnosu sa Žozeom Murinjom, ali i svemu onome što se događalo u Kalču, tada najjačoj ligi sveta.

Oktrio nam je i kako se osetio kada je saznao da je Serđo Kranjoti, nekadašnji predsednik Lacija, za njega platio 24.000.000 maraka, šta misli o Mariju Baloteliju, Zlatanu Ibrahimoviću i tužnoj sudbini Adrijana, kakav je osećaj prigrliti trofej Lige šampiona, kao i koja je jedina utakmica koju bi ponovo odigrao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: