Nebeska tema - film o Vladi Divljanu

Izvor: B92

Sreda, 23.03.2016.

16:00

Nebeska tema - film o Vladi Divljanu
Na konferenciji za novinare predstavljen je koncept filma “Nebeska tema”, dokumentarnog ostvarenja o životu i radu velikana naše popularne muzike, Vlade Divljana.

Prema saopštenju producentske kuće "Starhil", svoje učešće u filmu o Vladi Divljanu - "Nebeska tema" potvrdili su Darko Rundek, pijanista i profesor Aleksandar Šandorov, vođa benda "Ljetno kino" Mladen Maks Juričić, sastav "Darkvud da" i poznati novinar Petar Peca Popović. U snimanju će takođe učestvovati muzičari Momčilo Bajagić Bajaga, Dušan Strajnić poznatiji kao “Strej Dog”, Zdenko Kolar, Srđan Šaper, Dušan Kojić Koja, kao i porodica Vlade Divljana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: