Štajnmajer pozitivno ocenio SP

Izvor: Sonja Nikèeviæ

Subota, 08.07.2006.

13:03

Default images

Šef nemačke diplomatije Frank-Valter Štajnmajer ocenio je pozitivno održavanje Svetskog fudbalskog prvenstva u Nemačkoj i dodao da je taj dogadjaj "prijao" zemlji. "Svetsko prvenstvo je prijalo Nemačkoj", navodi se u tekstu nemačkog ministra objavljenom u dnevniku "Bild" i ističe da će Nemačka pamtiti "tu veselu vedrinu i zarazni optimizam".

"Ceo svet nas je upoznao ne samo kao savršenog organizatora već i kao domaćina otvorenog prema svetu, tolerantnog i kao ljubitelja sporta", dodao je Štajnmajer.

On je pohvalio nemačku reprezentaciju, koja danas igra protiv Portugala za treće mesto.

"Imamo sve razloge da budemo ponosni na našu reprezentaciju, koja je odlično igrala poslednje četiri nedelje i konstantno napredovala", ocenio je šef nemačke diplomatije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: