Gatuzo: Nesta pati

Izvor: Sonja Nikèeviæ

Subota, 08.07.2006.

11:55

Default images

Povređeni defanzivac Italije Alesandro Nesta veoma je razočaran što propušta finale protiv Francuske, rekao je novinarima njegov saigrač Đenaro Gatuzo. „Tužan je, to se vidi po njegovom ponašanju, veoma je povučen u sebe i očigledno pati“. „On je takav tip koji će uvek sve da da za ekipu. Srećan je zbog nas ali duboko je razočaran“, rekao je Gatuzo u petak.

Poslednji meč koji je Nesta odigrao bio je meč u grupi E sa Češkom, kada je zadobio povredu prepona. Zbog ove povrede propustio je meč druge faze protiv Australije, četvrtfinale sa Ukrajinom, i polufinalnu pobedu nad Nemačkom.

Odbrambeni fudbaler Milana, propuštao je i mečeve na prethodnim Mundijalima zbog povreda: propustio je meč sa Južnom Korejom pre četiri godine, i takođe se povredio u četvrfinalu u Francuskoj 1998.

„Ovo je još jedno čudno Svetsko prvenstvo za njega, svaki put se povredi“, rekao je Marko Materaci koji će zameniti povređenog Nestu.

„On je mnogo dobar čovek. Kada sam dobio crveni karton protiv Australije, došao je u svalčionicu da me uteši, što je stvarno bio divan potez. On je pravi profesionalac i odličan igrač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: