Kako se pretvoriti u crtani film na sledećem Zoom sastanku?

Želite li da sledeći virtuelni poslovni razgovor učinite malo zanimljivijim? Ili biste možda da testirate čvrstinu živaca vašim kolegama? U svakom slučaju, zašto se ne biste pretvorili u pravi crtać? Uz pomoć Snapchat-ovog filtera na desktop aplikacji.

Izvor: B92, The Verge
Podeli

Ova aplikacija je zabavna, laka za upotrebu i što je takođe dobrodošlo, besplatna. Filter vas pretvara u generičku DreamWorks/ Pixar kreaciju, iznenađujuće je fluidan i ima sposobnost da uhvati čitav niz vaših izraza.

Pristup Cartoon Style filteru, koji će vam to omogućiti nađite u Snap Camera aplikaciji za desktop, što znači da vrlo jednostavno sada možete da koristite isti filter i na sledećem Zoom pozivu, iako je pod znakom pitanja da li bi to trebalo i da uradite.

Ukoliko se iz zabave ipak odlučite za taj potez, prvo bi trebalo da preuzmete i instalirate aplikaciju Snap Camera (snapchat.com) - moraćete da joj omogućite pristup mikrofonu i kameri i da koristite Windows 10, ili macOS 10.13 ili noviji. Zatim pokrenite aplikaciju, pokrenite i Zoom, ali namestite da kamera koju koristite bude ona iz Snap Camera aplikacije.

Da biste to uradili na Macu, kliknite Preferences > Video u gornjem meniju. Ako ste na PC-ju, kliknite ikonu zupčanika u gornjem desnom uglu aplikacije, a zatim izaberite Video. Zatim, iz padajućeg menija sa oznakom Kamera, umesto trenutnog unosa, odaberite Snap Camera.

Zatim uđite u aplikaciju Snap Camera i odaberite željeni filter iz ringišpila ispod izvora kamere. Ovaj se zove Cartoon Style. Kliknite na njega i magija bi trebalo da počne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.