Xiaomi sprema svoj kompaktni savitljivi telefon

Prema pouzdanom insajderu Digital Chat Station, Xiaomi sprema svoj savitljivi telefon po uzoru na Samsung Galaxy Z Flip4 i Motorola Razr 40 Ultra.

Tehnopolis

Izvor: noob.ba

Sreda, 07.06.2023.

19:32

Xiaomi sprema svoj kompaktni savitljivi telefon
Foto: Profimedia

Telefoni sa savitljivim ekranima se dijele u dvije kategorije: kompaktne, kao pomenuta Razr 40 Ultra, koji staju u manji džep i veće, tabletolike poput Fold4, Mate X3, Magic Vs i slični.

I dok ove veće sada ima svaki iole veliki proizvođač, manji, kompaktni modeli nisu toliko popularni.

Xiaomi je odlučio da se pridruži popularnom trendu i predstavi svoj savitljivi telefon, ili bar tako kaže Digital Chat Station na Weibo mreži.

Ukoliko su glasine istine, Xiaomi će, pored Mix Fold serije imati i manji, kompaktni model, kojim će se pridružiti kompanijama kao što su Samsung, Motorola, Vivo, Oppo i Huawei, prenosi Benchmark.

Xiaomi je sa Mix Fold 2 najavio da želi da ide uz korak sa velikim proizvođačima i prati moderne trendove, tako da je logično da će ovaj proizvođač ponuditi telefon na preklop. Prema Digital Chat Station, Xiaomi planira jako tanak i lagan telefon, u skladu sa konceptom Mix Fold 2 modela, koji je jedan od najtanjih uređaja ovog tipa.

Ono što može biti problem sa telefonima ovog tipa je što novi Xiaomi Mix Flip, ili kako bi već mogao da se zove, možda neće izaći van okvira Kine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: