WhatsApp omogućava bolje upravljanje grupnim pozivima

Popularna WhatsApp aplikacija dobija nove funkcije, koje korisnicima omogućavaju poboljšane opcije u okviru grupnih poziva.

Tehnopolis

Izvor: B92, Engadget

Ponedeljak, 20.06.2022.

08:18

WhatsApp omogućava bolje upravljanje grupnim pozivima
Foto: BigTunaOnline / Shutterstock.com

WhatsApp je od ove nedelje dodao nekoliko novih funkcija, koje će korisnicima omogućiti da bolje upravljaju grupnim pozivima. Sada je moguće utišati ili poslati poruku određenim ljudima u okviru grupnih poziva.

Platforma je takođe dodala i baner, koji će korisnike obaveštavati o tome kada se neko pridruži grupnom pozivu, objavljeno je na Twitter platformi. WhatsApp je u poslednje vreme dodao nekoliko novih funkcija. Pored funcija za grupne pozive, dodata su i nova podešavanja za privatnost, koja korisnicima omogućavaju više kontrole nad profilnim fotografijama i Last Seen statusom.

Kompanija je, pored navedenog, olakšala Android korisnicima da prebace svoju istoriju razgovora na novi iPhone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: