Voznijak: Kao da Majkrosoft ima Džobsa

Jedan od osnivača "Epla" Stiv Voznijak poznat je po tome da uvek kaže ono što misli, a ovog puta je iznenadio javnost nahvalivši "Majkrosoft" i njegov novi tablet Surface i to rečima da deluje kao da je "reinkarnacija Stiva Džobsa stigla u Redmond".

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 11.07.2012.

12:06

Default images

Voznijak je na Entel konferenciji u Čileu rekao da je najveći rival "Epla" napravio fantastičan dizajnerski zaokret i da je za svaku pohvalu ono što on smatra "Majkrosoftovom potpuno novom posvećenošću sinergije umetnosti i tehnologije".

Voznijak je nahvalio Surface, Xbox Kinect, ali i operativni sistem Windows Phone.

"Svi ti novi proizvodi Majkrosofta toliko dobro izgledaju, kao da reinkarnacija Stiva Džobsa radi kod njih", rekal je uz osmeh Voznijak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: