Sony priznaje: "Problemi sa obnavljanjem PS5 zaliha verovatno i u 2022. godini"

Sony je potvrdio da bi se problemi s obnavljanjem zaliha PS5 mogli nastaviti i u novoj godini, navodi se u izveštaju Bloomberga koji se poziva na nedavni pregled analitičara.

Tehnopolis

Izvor: Techradar

Ponedeljak, 10.05.2021.

10:50

Sony priznaje:
Foto: Roman Kosolapov / Shutterstock.com

Govoreći pod uslovom anonimnosti, nekoliko analitičara izvestilo je da je Sony potvrdio da se bori da održi korak sa potražnjom za PS5 zahvaljujući nedostatku komponenata potrebnih za stvaranje konzole.

"Mislim da se potražnja ove godine ne smiruje, pa čak i ako obezbedimo mnogo više uređaja i proizvedemo mnogo više jedinica PlayStation 5 sledeće godine, naša ponuda ne bi mogla da nadoknadi potražnju", izvestio je Hiroki Totoki, finansijski direktor kompanije Sony Group. Međutim, dok PS5 i dalje ostaje deficitaran širom sveta, Sony je priznao da mora što pre poboljšati proizvodnju kako bi na police svetskih prodavnica stavio više konzola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: