Samsung već radi na Androidu 12 za seriju Galaxy S21

Beta izdanja Androida 12 su već dostupna za preuzimanje na Google Pixel telefonima i odabranim uređajima ASUS-a, OnePlus-a, Oppo-a, Xiaomi-ja, Realme-a, Sharp-a, TCL-a, Vivo-a i ZTE-a. Nedostaje Samsung, koji je jedan od najboljih proizvođača telefona u svetu.

Izvor: PhoneArena
Podeli

Međutim, Samsung će verovatno otkriti prvu One UI 4.0 beta pre svoje konferencije za programere SDC 2021. Kompanija će navodno početi da izbacuje Android 12 zajedno sa novom verzijom prilagođenog One UI skin-a pred kraj godine. Pretpostavka je da će Samsung Developer Conference (SDC) biti u oktobru ili novembru, ali ako je prošla godina nagovestila, njihovi kupci neće morati toliko dugo da čekaju One UI 4.0 zasnovan na Androidu 12. Verovatno će prva beta verzija stići negde u avgustu.

Završno Android 12 One UI 4.0 izdanje očekuje se u septembru.

Samsung je pokrenuo Android 11 sa Galaxy S20 porodicom, pa nije iznenađujuće čuti da će Galaxy S21 verovatno biti prvi koji će dobiti Android 12. Ostali glavni vodeći modeli kompanije će verovatno biti ažurirani na najnoviju verziju Android operativnog sistema. sistem u januaru 2022.

Android 12 je jedno od najvećih ažuriranja Android dizajna u poslednjih nekoliko godina. Donosi Google-ov jezik dizajna "Material You", između ostalog i redizajnirane vidžete, alate usmerene na privatnost i novi gest dvostrukog tapkanja. Galaxy S21 serija i najnoviji telefoni kompanije garantuju tri godine ažuriranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.