Proverite svoje iPhone i iPad uređaje: Dostupan je iOS 16.4 sa novim funkcijama

Apple je objavio novo ažuriranje za svoj iOS operativni sistem, koje donosi nove zanimljive funkcije i ispravke.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 28.03.2023.

11:45

Proverite svoje iPhone i iPad uređaje: Dostupan je iOS 16.4 sa novim funkcijama
Foto: DANIEL CONSTANTE / Shutterstock.com

Prošlog meseca je iOS 16.4 verzija softvera najavljena, a sada je dostupna za iPhone i iPad uređaje. Pored ovoga, objavljene su i MacOS 13.3 i WatchOS 9.4 verzije softvera za Mac i Apple Watch.

Novo ažuriranje za iPhone i iPad donosi 21 novi emodži, uključujući pet životinja, dve gestikulacije rukama, tri nova srca u boji i neke nove objekte.

Tu je i zanimljiva nova funkcija, pod nazivom Voice Isolation za pozive, koja blokira ambijentalnu buku, što pozive čini jasnijim i oštrijim.

Photos aplikacija je prepravljena, pa Duplicates album proverava fotografije uskladištene u iCloud Shared Photo Library, što album čini čistijim i organizovanim.

Tu su i neke ispravke bagova, popravljena je greška sa Siri asistentom, kao i problem uparivanja sa Mateer uređajima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: