Prototip Google Pixel 6 Pro se pojavio u objavi na Twitteru VIDEO

Informacije o nadolazećim Pixel 6 i Pixel 6 Pro telefonima procurile su više puta u poslednjih nekoliko nedelja. Ono što je do sada nedostajalo je video snimak prototipa jednog od njih, a sada i to imamo.

Tehnopolis

Izvor: B92, GSMArena

Sreda, 22.09.2021.

10:52

Prototip Google Pixel 6 Pro se pojavio u objavi na Twitteru VIDEO
Foto: canyalcin / Shutterstock.com

Neobičan i neočekivan logo na poleđini obično ukazuje da je ovo rani prototip uređaja. Na taj način Google pokušava da zamaskira da je dotični uređaj Google telefon. Međutim, izbočina na poleđini otkriva o kojem telefonu je reč.

Video od osam sekundi je jednostavan pokazatelj uređaja iz svakog ugla, međutim ne i mnogo više od toga. Ono što je još uvek misterija je datum zvaničnog predstavljanja, iako sve informacije do sada ukazuju na 19. oktobar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: