Nova generacija Samsungovih preklopnih telefona zvanično predstavljena u Srbiji

Nakon globalne premijere na tradicionalnom Unpaked događaju održanom prošle nedelje, nova serija Samsung preklopnih telefona svečano je predstavljena u Beogradu.

Izvor: B92, Samsung
Podeli
Foto: Samsung / Promo
Foto: Samsung / Promo

Posetioci su imali priliku da isprobaju spektakularne uređaje Galaxy Z Fold4 i Z Flip4, ali i pametne satove iz najnovije serije Galaxy Watch5 i bežične slušalice Galaxy Buds 2 Pro.

„Samsung nastavlja da ruši konvencije i nudi nove, moćne interakcije koje unapređuju svakodnevni život, što smo upravo i dokazali novom serijom pametnih uređaja. Kada smo pre četiri godine predstavili prvu generaciju preklopnih pametnih telefona, nismo ni sumnjali da će se sa uspehom transformisati iz pionirskog projekta u liniju uređaja za široku upotrebu među milionima korisnika širom sveta. Danas smo ponosni što je kompanija Samsung lider u inovacijama koje kontinuirano razvijamo i što smo još jednom pokazali da smo u tome eksperti“, izjavila je Marijana Brdovnik, PR menadžer, Samsung Electronics Adriatic.

U okviru interaktivne Experience zone, predstavnici medija mogli su da isprobaju najnovije uređaje koji pružaju neograničenu produktivnost i neverovatnu mogućnost prilagođavanja.

Foto: Samsung / Promo
Foto: Samsung / Promo

Zaokružen ekosistem Samsung pametnih uređaja

Seriji Galaxy Z pridružuju se Galaxy Buds2 Pro, nove Samsung vrhunske slušalice koje pružaju najimpresivnije bežično audio iskustvo sa novim, kompaktnim dizajnom i nesmetanom povezanošću, a kako bi potpuno zaokružila svoj ekosistem, kompanija je predstavila i Galaxy Watch5, najizdržljivije i najkompletnije Samsung pametne satove do sada, koji su dizajnirani tako da pruže sveobuhvatna i personalizovana wellness iskustva

Foto: Samsung / Promo
Foto: Samsung / Promo

Poručite pre svih!

Galaxy Z Flip4, Z Fold4, Buds 2 Pro i Watch5 dostupni su za naručivanje od 10. avgusta. Korisnici koji unapred naruče Galaxy Z Flip4 ili Galaxy Z Fold4 dobijaju jednu dodatnu godinu za Samsung Care+, za zaštitu od pada ili loma ekrana sa podrškom Samsung stručnjaka u 51 zemlji.

Uređaji nove Galaxy Z serije dostupni su u Srbiji po preporučenoj ceni Z Fold4 od 219.999 RSD i Galaxy Z Flip4 od 129.999 RSD. Privatni i poslovni korisnici koji u periodu pretprodaje do 25.8.2022. godine kupe uređaj Samsung Galaxy Z Fold4 ostvariće pravo na popust u iznosu od 23.000 dinara, odnosno popust od 17.000 dinara ukoliko kupe uređaj Samsung Galaxy Z Flip4, uz dodatnu mogućnost otkupa polovnog mobilnog telefona i osiguranje unutrašnjeg ekrana kupljenog uređaja uz uslov prethodne registracije na stranici https://partumglobal.eu/rs/. Više na linku.

Foto: Samsung / Promo
Foto: Samsung / Promo

Galaxy Buds Pro 2 biće dostupne u Srbiji po preporučenoj ceni od 29.999 RSD, a ukoliko korisnici kupe slušalice u promotivnom periodu do 25. avgusta, dobijaju na poklon bežični punjač u vrednosti od 4.999 RSD. Više na linku.

Watch5 će biti dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 34.999 RSD za Bluetooth verziju i 39.999 RSD za LTE verziju. Za one koji traže avanturu, izdržljivost, performanse i stil, Galaxy Watch5 Pro biće dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 52.999 RSD za Bluetooth verziju i 59.999 RSD za LTE verziju. Ukoliko u periodu do 25. avgusta, kupite Galaxy Watch5 ili Watch5 Pro na poklon dobijate Galaxy Buds Live slušalice u mistično crnoj boji u vrednosti od 21.999 RSD. Više na linku.

Za više informacija o uređajima posetite:

Galaxy Z Flip4: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-flip4/

Galaxy Z Fold4: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-fold4/

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.