Motorola X nije jedan telefon, već cela linija

Misteriozni Motorola X telefon, o kom u poslednje vreme dosta slušamo, možda neće biti samo jedan telefon, već prvi u potpuno novoj liniji uređaja.

TalkAndroid
Podeli

Glasine tvrde da Google namerava da se ugleda na druge proizvođače i ponudi nešto poput Samsungove Galaxy ili LG Optimus serije uređaja.

Ne samo da će ovo unifikovati Motorolinu proizvodnu liniju, već će korisnicima omogućiti i znatno bolju podršku. Na primer, prvi telefon X linije garantovaće barem jedna pun Android apdejt nakon njegove kupovine koji ide direktno preko Motorole a ne preko nekog od milion operatora u čijoj ste milosti.

Novi X telefon najverovatnije će biti prodavan i preko „neimenovane onlajn prodavnice“ – što skoro sigurno ukazuje na to da će biti prodavan u Play Storeu. U tom slučaju, njegova cena će biti znatno manja, kao u slučaju Nexusa 4, kako bi se privukli novi korisnici.

Iako su za sada u pitanju samo glasine, ovo bi mogao da bude prilično zanimljiv put ukoliko se Motorola odluči za tako nešto. Motorola X donosi softversku revoluciju?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.