Motorola X nije jedan telefon, već cela linija

Misteriozni Motorola X telefon, o kom u poslednje vreme dosta slušamo, možda neće biti samo jedan telefon, već prvi u potpuno novoj liniji uređaja.

Tehnopolis

Izvor: TalkAndroid

Nedelja, 17.03.2013.

16:02

Default images

Glasine tvrde da Google namerava da se ugleda na druge proizvođače i ponudi nešto poput Samsungove Galaxy ili LG Optimus serije uređaja.

Ne samo da će ovo unifikovati Motorolinu proizvodnu liniju, već će korisnicima omogućiti i znatno bolju podršku. Na primer, prvi telefon X linije garantovaće barem jedna pun Android apdejt nakon njegove kupovine koji ide direktno preko Motorole a ne preko nekog od milion operatora u čijoj ste milosti.

Novi X telefon najverovatnije će biti prodavan i preko „neimenovane onlajn prodavnice“ – što skoro sigurno ukazuje na to da će biti prodavan u Play Storeu. U tom slučaju, njegova cena će biti znatno manja, kao u slučaju Nexusa 4, kako bi se privukli novi korisnici.

Iako su za sada u pitanju samo glasine, ovo bi mogao da bude prilično zanimljiv put ukoliko se Motorola odluči za tako nešto. Motorola X donosi softversku revoluciju?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: