Motorola Edge 20 dolazi bez svoje glavne karakteristike?

Edge 20 se očekuje da bude solidan uređaj gornjeg srednjeg ranga.

Izvor: Engadget
Podeli

Motorola bi uskoro mogla da objavi novu seriju svojih Edge 20 telefona - iako bez jedne njihovih glavnih karakteristika. Poznati "leakeri" OnLeaks i Pricebaba podelili su nešto za šta kažu da su renderi standardnog Edge 20 zasnovani na CAD fajlovima, a u njima je moguće videti da je Motorola izgleda odustala od visoko zakrivljenog ekrana u korist 6,7-inčnog ravnog ekrana.

Sa spoljašnje strane, tako bi to bio, navodi Engedget, samo još jedan telefon, iako bi imao panel od 120Hz i 1080p rezoluciju.

Očekuje se da telefon dođe sa trostrukim sistemom zadnje kamere gde se navodno nalazi glavni senzor od 108MP, sekundarni od 16MP i još jedan senzor od 8MP (verovatno za telefoto i širokokutne snimke). Standardni Edge 20 model bio bi uređaj gornjeg srednjeg ranga, kojeg bi pokretao Snapdragon 778G čip. Imao bi do 8 GB RAM-a, maksimalnih 256 GB prostora za skladištenje i bateriju od 4.000 mAh.

Postoji šansa da se uz taj model pojavi i Edge 20 Pro varijanta, za koji se šuška da će zadržati zakrivljeni ekran, a možda će ponuditi poboljšane performanse u vidu Qualcomm-ovog procesora Snapdragon 870. U izradi je navodno i pristupačnija Edge 20 Lite varijanta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.