Mask želi da jednu Twitter funkciju načini besplatnom za sve

U ovom trenutku, mogućnost izmene tvitova je dostupna samo za Twitter Blue pretplatnike.

Tehnopolis

Izvor: B92, Engadget

Sreda, 02.11.2022.

08:20

Mask želi da jednu Twitter funkciju načini besplatnom za sve
Foto: Koshiro K / Shutterstock.com

Novi vlasnik Twittera, Ilon Mask, je potvrdio da će servis uskoro naplaćivati osam dolara mesečno za verifikovane naloge. Međutim, Mask navodno planira da svim korisnicima omogući jednu željenu funkciju besplatno: taster za izmenu tvitova.

Prema izveštajima, trenutno se radi na ovoj opciji, zajedno sa još nekim izmenama koje će biti implementirane u Twitter Blue.

Trenutno je Twitterov taster za izmenu tvitova dostupan samo pretplatnicima na Twitter Blue servis, koji košta 4,99 dolara mesečno i dostupan je samo korisnicima u SAD-u, kanadi, Australiji i Novom Zelandu.

Mask do sada nije javno govorio (ili tvitovao) o potencijalnim plamnovima za "edit" taster, od kako je preuzeo kontrolu u Twitteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: