Jedan nalog na pet iPhonea: WhatsApp sada ima i to

Dobra vest stiže za korisnike WhatsAppa koji imaju nekoliko iPhone uređaja. Zahvaljujući novom ažuriranju, moći će da koriste jedan nalog na više telefona.

Tehnopolis

Izvor: bug.hr

Četvrtak, 01.06.2023.

09:45

Jedan nalog na pet iPhonea: WhatsApp sada ima i to
Foto: DenPhotos / Shutterstock.com

Korisnici Androida prošlog meseca su dobili ažuriranje koje im omogućava da jedan WhatsApp nalog povežu na do pet različitih telefona. S obzirom na to da se radi o poprilično korisnoj opciji, zahtevali su je i iPhone korisnici, koji su sada došli na svoje.

Naime, verzija WhatsAppa 23.10.76 za iOS donosi mogućnost korišćenja aplikacije na jednom primarnom i još četiri dodatna iPhonea. Poruke su, baš kao i na Androidu, u potpunosti sinhronizovane, što znači da su dostupne na svakom od spojenih uređaja. Osim toga, zaštićene su i end-to-end enkripcijom.

Kako prenosi WABetaInfo, nova verzija WhatsAppa za iOS donosi i automatsku reprodukciju animiranih GIF-ova u razgovorima. O tome se, podsetimo, govorilo još početkom meseca kada je ta opcija osvanula u beta verziji aplikacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: