Filmovi na Pirate Bayu sada mogu da se gledaju uživo iz browsera

Dodatak za Pirate Bay omogućava pokretanje torrenta direktno iz Chromea ili drugih browsera. Međutim, ovo nije legalno ako će se koristiti za gledanje piratskih filmova.

Tehnopolis

Izvor: 24sata.hr

Utorak, 09.02.2016.

12:50

Filmovi na Pirate Bayu sada mogu da se gledaju uživo iz browsera
Foto: Screenshot

Najpoznatiji torrent servis koji već dugo plovi opasnim vodama, sada je dodao mogućnost gledanja torrenta direktno u pretraživaču.
Pirate Bay je dobio podršku za Torrents Time , dodatak za browsere koji omogućava da korisnici odmah u browseru gledaju torrent koji su mislili da skinu. To znači da se torrent ne treba skidati na računar i nema potrebe za samim BitTorrent klijentom i radi slično kao i među piratima popularni Popcorn Time.

Stvar je još u beta verziji i puna bugova, ali izuzetno je jednostavna i radi u Chromeu, Firefoxu, Internet Exploreru ili na Windowsima i OS X-u, a podršku će moći da mu dodaju i drugi torrent servisi.

Naravno, važno je naglasiti da cela stvar nije legalna, ako će se koristiti za gledanje sadržaja koji se deli bez dozvole autora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: