DIDS 2023: Kako digitalno doba utiče na porodične kompanije

Tradicionalni Dan internet domena Srbije održaće se 7. marta 2023. u beogradskom Centru za kulturu "Vlada Divljan". DIDS 2023 održava se u znaku značajnog jubileja - petnaestogodišnjice početka registracije .rs domena koja je otpočela 10. marta 2008.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 21.02.2023.

09:30

DIDS 2023: Kako digitalno doba utiče na porodične kompanije
Foto: Promo

Posebna pažnja na događaju biće posvećena domaćim aspektima digitalne transformacije i njima će se baviti paneli konferencije. Prvi od njih, naslovljen "Porodične kompanije i naredni nivo" doneće nam priču o porodičnim kompanijama u Srbiji, da li su one spremne za smenu generacija među vlasnicima i da li su naslednici pripremljeni za izazove digitalnog doba i poslovanja.

Moderator ovog panela biće Milovan Zvijer, advokat i partner u firmi Four Legal, a učesnici Dragan i Aleksandar Marković, otac i sin, ITN Group, kao i Rade i Aleksa Vučićević, otac i sin, Art Ival.

"Digitalna poslovna rešenja iz Srbije" naziv je drugog panela konferencije kojem će nesposredno prethoditi predstavljanje rezultata istraživanja o upotrebi digitalnih tehnologija u poslovanju.
Foto: Promo
Nakon što bude prezentovao kako i koliko biznisi koriste digitalne tehnologije i rešenja u svom poslovanju, moderator panela, Vladimir Zarić, Direktor za klijente @ Four Dots, pokrenuće razgovor sa panelistima - predstavnicima softverskih kuća koje razvijaju poslovna rešenja za domaće, regionalno i strano tržište, a koji će otkriti svoje utiske o stanju tržišta, kakva su iskustva u saradnji sa mikro, malim i većim kompanijama iz Srbije i koliko su naša preduzeća slična u odnosu na ona iz regiona i inostranstva. Kroz pozitivne primere, moći ćemo da steknemo uvid u to na koji način tradicionalni biznisi pobeđuju u digitalnoj transformaciji.

Uz moderaciju Vladimira Zarića svoja viđenja o ovoj aktuelnoj temi izložiće učesnici: Veljko Radovanović, izvršni direktor @ Logik.rs, Andreja Nikolić, osnivač i direktor @ Kadrovska.rs i Aleksandar Nastevski, osnivač i direktor @ NB SOFT.

DIDS 2023 održaće se u klasičnom formatu događaja uživo, a organizator će prenositi konferenciju putem svog YouTube kanala.

Prisustvo konferenciji je besplatno. Zbog ograničenog broja mesta, registracija posetilaca putem DIDS2023 sajta je obavezna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: