DIDS 2020: Kakvu je revoluciju internet napravio u marketingu

"Tihe internet revolucije" slogan je jedanaestog po redu DIDS-a (Dana internet domena Srbije), a ambicija ovogodišnje konferencije je da razmotri različite transformacije, (r)evolucije koje je tokom prethodnih godina internet napravio u skoro svakoj oblasti ljudske delatnosti. Konferencija će biti održana 19. marta.

Izvor: B92
Podeli

Na tragu promocije i plasmana, DIDS 2020 će objasniti kakvu je revoluciju internet napravio u marketingu, kako je uticao na (r)evoluciju pojma brendinga i omogućio potrošaču da o brendu govori glasnije nego brend sam o sebi.

Razmatraće kako internet utiče na proces stvaralaštva, ali i promocije umetnosti, istovremeno se pitajući da li je internet doba era simbola u kojoj jedan emodži može da zameni ceo pasus knjige.

Prvi predavač će biti Lazar Džamić, kreativni strateg i predavač na Fakultetu za medije i komunikacije i Business School Lausanne, jedan od najtraženijih domaćih trenera za digitalnu marketing transformaciju i bivši Head of Brand Planning u Guglovom kreativnom ‘think tank’-u ZOO u Londonu.

Drugi predavač biće Slavimir Stojanović Futro, dizajner, vizuelni umetnik, pisac i profesor čiji su radovi osvojili više od 300 međunarodnih, regionalnih i domaćih nagrada i koji je uvršten u Taschen-ov izbor najuticajnijih dizajnera današnjice.

Registracije su otvorene.

Ceo događaj moći ćete uživo da pratite na našem sajtu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.