Da li biste izdržali 24 sata bez tehnologije? Ova kompanija plaća ljudima da to provere

Teško je danas zamisliti život bez mobilnih telefona, međutim kako bi to izgledalo na 24 sata?

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 28.03.2021.

13:36

Da li biste izdržali 24 sata bez tehnologije? Ova kompanija plaća ljudima da to provere
Foto: Depositphotos/tatsianama

Kompanija Reviews je spremna da vam plati da to i proverite, pa održava "Digital Detox Challenge", gde će srećnim učesnicima biti plaćeno $2.400 da budu 24 sata bez tehnologije.

Oni koji se prijave, dobiće određeno mesto, poput sefa gde će svu svoju tehonlogiju moći da ostave na 24 sata, odabraće dan koji im najviše odgovara u toku nedelje, kako bi počeli svoj izazov bez ekrana.

Tehnologija koja nije dozvoljena ne uključuje mikrotalasnu rernu, ali uključuje telefone, tablete, pametne satove, TV, gejming koznole, kompjutere, laptopove ili bilo kakve druge pametne uređeje u kući.

Na kraju izazova, učesnici će priložiti svoje "screen time” izveštaje sa telefona kako bi dokazali da ih nisu koristili u toku jednog dana.

Ovi izazovi se održavaju u Americi i u Australiji, a mogu da učestvuju svi preko 18 godina, a može da učestvuje svako ko je već umoran od posla, besomučnog pretraživanja interneta, gledanja serija unedogled ili igranja video igara bez prestanka.

Da li biste vi izdržali ovaj "eksperiment"?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: