Anker-ovi novi USB-C Nano II punjači su manji i efikasniji

Punjači možda nisu proizvod koji će kod ljubitelja tehnologije izazvati oduševljenje, ali za one koji cene punjače velike snage u malim pakovanjima, nova linija Anker-ovih punjača Nano II je nešto zbog čega će se zainteresovati.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 25.05.2021.

08:15

Default images

Novi Nano II punjači, napajani tehnologijom galijum nitrida ili GaN II, dolaze u tri modela: 30 (30 USD), 45 (36 USD) i 65 vati (40 USD). Prema Anker-u, oni "efikasnije prenose energiju, zauzimaju manje prostora i bolje regulišu temperaturu od naše prethodne generacije".

Svi imaju jedan USB-C port i koriste Anker-ovu PoverX 3.0 tehnologiju koja "inteligentno dodeljuje optimalnu snagu priključenom uređaju", saopštio je Anker. Model od 30 vati dizajniran je za uređaje poput telefona i tableta, ali će takođe puniti MacBook Air.

Modeli od 45 i 65 vati takođe mogu da pune manje uređaje, ali su više namenjeni vlasnicima prenosnih računara opremljenih USB-C-om, s verzijom od 65 vati u mogućnosti da puni 13-inčni laptop punom brzinom. Konkretno, punjač od 65 vati deluje impresivno kompaktan i 58% je manji od prethodnog Ankerovog punjača od 65 vata, kaže kompanija.

Isporuka 10. juna, dostupna je za prednarudžbu na veb lokaciji Amazon i Anker. Još nema reči o međunarodnim cenama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: