Samsung za 2022. priprema tablet koji se savija na tri dela

Ranije su se pojavile informacije o tome da će Samsungov prvi dvostruko savitljivi uređaj stići ove godine.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 18.04.2021.

11:58

Samsung za 2022. priprema tablet koji se savija na tri dela
EPA-EFE/OMER MESSINGER

Međutim, dojavljivač Yogesh tvrdi da će ovaj uređaj zapravo biti predstavljen tokom prvog tromesečja 2022. godine. Očekuje se da će ovo biti Galaxy Z Fold Tab - Samsungov prvi tablet sa fleksibilnim ekranom.

Ima smisla to što će uređaj koji se savija na tri dela biti tablet.

Aktuelni fleksibilni modeli već spadaju u velike uređaje čak i kada su sklopljeni/zatvoreni, tako da povećanje unutrašnjeg ekrana bez povećanja veličine savijenog dela zahteva dodatno savijanje displeja. Međutim, format ovakvog uređaja još uvek je misterija.

Samsung će u međuvremenu predstaviti Galaxy Z Fold3 i Z Flip2, a Z Fold3 će posebno poslužiti kao test osnova za objavu Galaxy Z Fold Tab modela. Z Fold3 će implementirati i Ultra Thin Glass (UTG), koji će biti deblji i izdržljiviji. Očekuje se da će Galaxy Z Fold Tab imati podršku za UTG, ali i za S Pen pametnu olovku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: