Poznati insajder ima loše vesti za iPhone korisnike

Predstavljanje iPhone 13 modela još uvek je daleko, ali nikada nije previše rano za otkrivanje insajderskih informacija.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 04.03.2021.

16:46

Poznati insajder ima loše vesti za iPhone korisnike
Foto: depositphotos/boggy22

Tako je poznati analitičar Ming Či-Kuo (poznat po tome što gotovo uvek daje tačne informacije) nedavno pisao o tome kako na sledećoj generaciji iPhone modela ne bi trebalo da očekujemo USB-C port.

Ovaj "ulaz" je gotovo standardan za sve Android uređaje u poslednjih nekoliko godina, pa čak ga ima i iPad Pro, ali kako Ming Či-Kuo tvrdi, ubuduće ga neće biti na Aple uređajima.

Kako tvrdi, Apple će nastaviti sa korišćenjem Lighning priključka sve dok iPhone modeli ne pređu u potpunosti na MagSafe bežično punjenje.

Evropski parlament verovatno neće blagonaklono gledati na ovu odluku, s obzirom na to da je zatraženo korišćenje univerzalnog punjača od svih proizvođača mobilnih telefona, što je Apple još 2019. godine kritikovao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: