Ovaj PlayStation 5 želi čak i Lebron Džejms FOTO

Kada su se pojavile i odmah rasprodale prve količine PlayStationa 5, jedan deo prvih kupaca pokušao je da zaradi na velikoj tražnji, pa su odmah pokušali da preprodaju konzolu po znatno većoj ceni.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 20.02.2021.

17:51

Ovaj PlayStation 5 želi čak i Lebron Džejms FOTO
Foto: Profimedia

Mnogi su se pitali ko je to spreman da plati nekoliko hiljada dolara za PlayStation 5, ali postoje ljudi koji daju i pola miliona. Da, dobro ste pročitali, čak 500.000.

Ipak, veliki broj gejmera dubljeg džepa na kraju će ipak ostati razočarano, jer uprkos želji da suludu svotu novca potroše na ovu konzolu, to neće moći da urade. Razlog? PlayStation 5 koji ovoliko košta napravila je kompanija Caviar, i to u samo devet primeraka, prenosi portal Zimo.

Reč je o modelu Golden Rock, koji je prekriven sa 18-karatnim zlatom. Zlatnu konzolu prati i pripadajući luksuzni kontroler napravljen od krokodilske kože, a na listi čekanja nalaze se 1342 osobe.
Foto: Profimedia
Kako prenosi GSM arena, tu spada i čuveni košarkaš Lebron Džejms, kao i "jedan poznati ruski biznismen, kao i jednako slavan američki biznismen iz IT industrije", čija imena nisu objavljena.

Za one koji žele luksuzni PlayStation, a 500 hiljada im je ipak previše, Caviar je pripremio i jeftinije verzije.

Tako je za 8.140 dolara dostupna verzija s kućištem obloženim aligatorskom kožom, dok za samo 5.830 dolara možete da kupite model Carbon, napravljen od ugljenih vlakana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: