Rastavio telefone - napravio skulpturu zmaja VIDEO

Kompanija Xiaomi je objavila zanimljiv video u kojem je prikazano kako od komponenti modela Mi 11 nastaje skulptura zmaja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 17.01.2021.

17:30

Default images

Xiaomi Mi 11 je predstavljen posljednjih dana 2020. godine, i to je prvi smartfon sa novim Qualcomm Snapdragon 888 procesorom.

U videu objavljenom na internetu prikazano je rastavljanje dva primerka modela Mi 11, kao i četiri primerka sa vegeterijanskom kožom koji su korišćeni zbog njihovog mekšeg materijala, prenosi Klix.

Umetniku je bilo potrebno 30 dana da od komponenti telefona napravi impresivnu mehaničku skulpturu zmaja. Delovi kože su korišćeni za izradu rogova i krila, a glavna kamera od 108 MP poslužila je za zmajeva prsa. Skulptura je postavljena na posebno ukrašeni Qi bežični punjač, pa izgleda zaista impresivno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: