Sony otkrio kada izlaze mnoge PlayStation 5 ekskluzive

Sony još nije rešen da u potpunosti otkrije sve planove u vezi sa nadolazećim Playstation ekskluzivama, ali fanovima ipak daje uvid u to kada se neke video-igre mogu očekivati.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Utorak, 12.01.2021.

15:52

Sony otkrio kada izlaze mnoge PlayStation 5 ekskluzive
Foto: Profimedia

Nedavno je potvrđeno da će svemirska horor pucačina Returnal izaći ovog marta, a da će Forbidden West i Ratchet and Clank: Rift Apart izaći tokom ove godine.

Što se tiče ekskluziva na kojima rade studiji izvan Sonijevog vlasništva, Kena: Bridge of Spirits će izaći u martu, Solar Ash u junu, a Stray i Ghostwire Tokyo, koji se dugo očekuje, izlaze u oktobru ove godine, prenosi play.co.rs.

Što se tiče video-igara planiranih za period nakon 2021. godine, Project Athia na kojem radi Square Enix će izaći u januaru naredne godine, dok je Pragmata odložena za 2023. godinu.

Da ne zaboravimo, u ovoj godini će Sony izdati još nekoliko naslova, a to su first-party Playstation ekskluzive God of War, Gran Turismo 7 i još neka iznenađenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: