Još jedan gigant izbacuje punjač iz pakovanja?

Iz nezvaničnih izvora stižu informacije kako bi još jedan svetski brend mogao da krene stopama kompanije Apple, odnosno da od sledeće godine izbace iz pakovanja punjač (adapter) i sušalice. Da iznenađenje bude još veće, u pitanju je Samsung.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 28.10.2020.

13:43

Još jedan gigant izbacuje punjač iz pakovanja?
Foto: depositphotos/dynamicfoto

Kao što je već poznato, Apple je nedavno predstavio seriju iPhone 12 modela, a veliku prašinu u javnosti podigla je informacija da će se u kutiji nalaziti samo telefon i kabl za punjenje, bez adaptera ili bilo kakvih slušalica.

Ovakav potez Apple je pravdao brigom o ekologiji, ali je, bez obzira na to, veoma negativno prihvaćen. Rivali su, sa druge strane, uočili sjajnu šansu da "potkače" kompaniju iz Kupertina, pa su tako i Samsung i Xiaomi iskoristili društvene mreže da im se "narugaju".

Sada, portal Sam Mobile preneo je pisanja pojedinih južnokorejskih medija, koji navodno imaju informacije od "neimenovanih izvora" kako će, sledeće godine, Galaxy 21 serija doći bez punjača i slušalica u pakovanju. Drugi izvori tvrde da bi samo slušalice mogle biti isključene, ali poenta je manje-više ista.

Ostaje da vidimo da li će se ovo obistiniti, kao i da li će u tom slučaju Samsung smanjiti cenu, što Apple nije uradio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: